Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın güzeller.. Dr.dan geliyorum sonuçlarımı gösterdim, iyiymiş sadece şekere biraz dikkat edecekmişim sınırdaymış.. Kesemiz büyümüş 16mm kalp atışları içinde 15 gün sonra tekrar gidicem..

Hadi bakalım maşallah diyelim bebişine

Zahterciğim genel bir kayınvalide modeli seninkide sanırım. Yapacak bir şey yok. Her dediğini duymayıver olsun bitsin...Ben artık öyle yapıyorum dikkate alıpta canımı sıkmıyorum.

Ahsenim çok geçmiş olsun berroşa.. Kuzucum inşallah çabucak iyleşir, boşver kırılacaksa kırılsınlar, hasta olan kimseyi yaklaştırma ona.. O dr Allaha havale ediyorum, yaptığı felaket tellallığından başka bişey değil..

Sağol canım, demek hastalandın, 1 hafta sonra başlarsın artık çalışmalara Folik asit alıyormuydun, yoksa dr görün istersen bebek olmadan önce başlamakta fayda var..

Sağol canım, demek hastalandın, 1 hafta sonra başlarsın artık çalışmalara Folik asit alıyormuydun, yoksa dr görün istersen bebek olmadan önce başlamakta fayda var..

Sende dün demiştin dr a görün diye. Bilmediğim bir rahatsızlığım falan olur Allah korusun sonunda üzülmek istemem. Hastalığım bir bitsin dediğin gibi dr a gideceğim. Sonrada vakit kaybetmeden başlarız sanırım

Evet kafanda rahat olur, sonra gelsin haberler

Evet kafanda rahat olur, sonra gelsin haberler

Gelsin çok kaptırdım ben hazır hevesliyken yapmalıyım. Alıştım şimdi rahatlığa. Hafta sonu eşimle dışarıdaydık. Bir sürü bebek mağzasına girip çıktım.Heveslendirdik kendimizi. Beşikler, cici elbiseler oyuncaklar derken yapmamız lazım bizim. Utanmasam bir şeyler alacaktım

eşinin dediği gibi oldunuz siz

Bu similla nerede peki. Hadi özden yoğun fuarlar başlayacak. Similla Yeni annelerde giremiyor. Melisin neti yok. Sniperlit, landflovers, spedy, terem, eftelya vs

JELO aradı doğum için hazırlanıyormuş..

hanzade aramışşsın duymamış. telefonunu annesine verecekmş ben bakamayabilirim dedi sesi yine harikaydı.. heycan yoktu. dua edelim kızlar bol bol ege paşa da gelsin artık dünyaya

selamı var herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…