- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.081
Günaydın güzeller.. Dr.dan geliyorum sonuçlarımı gösterdim, iyiymiş sadece şekere biraz dikkat edecekmişim sınırdaymış.. Kesemiz büyümüş 16mmkalp atışları içinde 15 gün sonra tekrar gidicem..
Hadi bakalım maşallah diyelim bebişine
Zahterciğim genel bir kayınvalide modeli seninkide sanırım. Yapacak bir şey yok. Her dediğini duymayıver olsun bitsin...Ben artık öyle yapıyorum dikkate alıpta canımı sıkmıyorum.
Sağol canım, demek hastalandın, 1 hafta sonra başlarsın artık çalışmalaraFolik asit alıyormuydun, yoksa dr görün istersen bebek olmadan önce başlamakta fayda var..
Sende dün demiştin dr a görün diye. Bilmediğim bir rahatsızlığım falan olur Allah korusun sonunda üzülmek istemem. Hastalığım bir bitsin dediğin gibi dr a gideceğim. Sonrada vakit kaybetmeden başlarız sanırım
Evet kafanda rahat olur, sonra gelsin haberler
Gelsin çok kaptırdım ben hazır hevesliyken yapmalıyım. Alıştım şimdi rahatlığa. Hafta sonu eşimle dışarıdaydık. Bir sürü bebek mağzasına girip çıktım.Heveslendirdik kendimizi. Beşikler, cici elbiseler oyuncaklar derken yapmamız lazım bizim. Utanmasam bir şeyler alacaktım
jeloo bugün doğuruyo arasam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?