Eylül dostluğumuza burada devam (:

selam kızlar fındık faremle ben geldiiiik...

sabahtan şöyle bi baktım.yazamadım.

ahsen yaşadıklarınızı ağlayarak okudum.insafsız doktor neyseki berramız iyi çok şükür.biran önce sağlığına tamamen kavuşur inş.valla gelene gidene de rahatsız bebeğimiz odasında yatıyo deyip geçin.ah şu örfler adetler yahu anne bi lohusalığını atlatsın bebiş yeni hayatına adapte olsun sonra doya doya görün.inanın bende anlamıyorum bazen.gelmiş geçmiş olsun kuzum.

Günaydın miracle Miğden nasıl oldu.

günaydın daphnem valla aynıyım ama şükür bişeyler yiyebiliyorum annemde o yüzden güçsüz düşmüyorum.

bu arada aslında biliyo musun bebiş olmadığı bi yönde hayırlı oldu vafimin de dediği gibi bazı enfeksiyonel rahatsızlıklar bebeğin düşmesine sebeb oluyo hatırlarsan ben 3 ay tedavi gördüm bebişten önce.birde folik asit hamilelikten önce bebeğin sinir sisteminin gelişimi için çok önemli.sen adetin bitince hemen kntrolünü ol sonra gelsin mis kokulu bebiş inş.

gözün aydın vafim sen bide o pıt pıt kalp atışlarını duyunca yaşayacağın duyguları gör bizde haftaya görüşcez minnağımla hayırlısı bakalım.çok dikkat et kendine ayaklarını çooooook sıcak tut.

ZAHTERCİM klasik kayınvalide işte boşver komşu da lafı iyi yapıştırmış valla.

ayy jelom kolaylıkla ve sağlıkla bebeğine kavuşur bize de güzel haberler ve ege beyin güzel güzel resimleriyle gelirsin inş.

kızlar uzun süredir buan ve siyahdenizde gelmiyor bi bilgisi olan var mı acaba?

jeloo odasında bekliyomuş yarım saat sonra filan alacaklarmış herkese selamı var kızlar dua edecekmiş bizim için biz de onun için tabii

aleyküm selam sipidim çok saol haberleri getirdiğin için bu arada mesaj kutumu boşalttım canım dün mesaj göndermişsiniz galiba tekrar alabilir miyim sana zahmet

Jeloya mesaj attım bende şimdi müsait olmaz filan
gelen giden olur diye temizlik yapayım dedim elektrik gitti eşimde uyumus carsidan birşey istedi onları almaya çıktım hava çok güzel güneş sıcacık tam gezme havası
kızlar bu bb kremlerden kullanan varmı iki marka arasında kararsızım gar...r ve ni..a ikiside iyi diye duydum kullanan varmi

Son düzenleme:
ya hu şu kazen nerde ne hale getirdi bizi bi daha gelip bize nazar falan etmesin lütfen.

sürekli derin bir sessizlik hakim topike:26:

merhaba kızlar işlei yoluna koyabildim

berayı okudum şimdi minik hasta olmus ama iyi sanırım şimdi geçmiş olsun

jeloda doğuma girecek belki girmiştir bile

bebeler coğaldı

herkes iyidir umarım

hava çok güzek ben yaz moduma girdim hiç çalışmak istemiyorum

Sağol canım, kalp atışlarını duyunca daha mi rahatlıycam, şuan vakit hiç geçmiyor.. O kadar da dikkat ediyorum ayaklarımda yün çoraplar ama yine hasta oldum, bu sıralar daha bi özen göstermem gerek kendime..

Senin o minnağını yesinler , hamile olduğunu anlayınca insan zamanın çabucak geçip hemen bebeğini kucağını almak istiyor dimi?

Canım ben g...r açık tonunu kullanıyorum, yazın biraz yağlı gibi geliyordu ama kış için çuk oturdu memnunum, sadece dağılması normal nemlendiriciden birazcık daha fazla zaman alıyor.. Aslında bitmek üzere, n...a denemek istiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…