- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.101
Günaydın miracleMiğden nasıl oldu.
Günaydın güzeller.. Dr.dan geliyorum sonuçlarımı gösterdim, iyiymiş sadece şekere biraz dikkat edecekmişim sınırdaymış.. Kesemiz büyümüş 16mmkalp atışları içinde 15 gün sonra tekrar gidicem..
JELO aradı doğum için hazırlanıyormuş..
hanzade aramışşsın duymamış. telefonunu annesine verecekmş ben bakamayabilirim dedi sesi yine harikaydı.. heycan yoktu. dua edelim kızlar bol bol ege paşa da gelsin artık dünyaya
selamı var herkese
aleyküm selam sipidim çok saol haberleri getirdiğin için bu arada mesaj kutumu boşalttım canım dün mesaj göndermişsiniz galiba tekrar alabilir miyim sana zahmet
özden geldin mi kızzzz
hasta oldun mu yavrum sen bana dert oldu buda
Oldum ya ben hasta zaten bebiş yok olsam ne olmasam ne
öle deme bence
ne var ne yok
İyilik sağlık sende ne var ne yok,?
aynı ne olsun iş güç evde bir ton iş var tabi ofistede bir ton iş offf
gözün aydın vafim sen bide o pıt pıt kalp atışlarını duyunca yaşayacağın duyguları gör bizde haftaya görüşcez minnağımla hayırlısı bakalım.çok dikkat et kendine ayaklarını çooooook sıcak tut.
Jeloya mesaj attım bende şimdi müsait olmaz filan
gelen giden olur diye temizlik yapayım dedim elektrik gitti eşimde uyumus carsidan birşey istedi onları almaya çıktım hava çok güzel güneş sıcacık tam gezme havası
kızlar bu bb kremlerden kullanan varmı iki marka arasında kararsızım gar...r ve ni..a ikiside iyi diye duydum kullanan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?