- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.121
Kızlar jelonun hangi hastanede doğum yapacağını bilen var mı?
Sağol canım, kalp atışlarını duyunca daha mi rahatlıycam, şuan vakit hiç geçmiyor.. O kadar da dikkat ediyorum ayaklarımda yün çoraplar ama yine hasta oldum, bu sıralar daha bi özen göstermem gerek kendime..
Senin o minnağını yesinler, hamile olduğunu anlayınca insan zamanın çabucak geçip hemen bebeğini kucağını almak istiyor dimi?
evet şuan çok karmaşık duygular içindesindir ben kalp atışları duyulacak zamana kadar doktora gitmedim iyice heyecan yaparım diye ve ilk muayenemde pıt pıtları duyduk çok şükür o zaman içinde rabbimin büyük bir mucizesinin günden güne büyüdüğünü algılıyorsun.ben şimdi hareket ettiğini görmeyi bekliyorum bizim kızlar diyordu ordan oraya zıplayıp hoplayıp duruyordu diye merakla onu görmek sonra da tekmeleri hissetmeyi istiyorum vafim.
hamileyken hastalık çok zor geçiyor diyorlar şükür ben üşütme yaşamadım ama zaten bu mide bulantısıyla bide soğuk algınlığı beni hastenelik ederdi.
inş sen bulantı nedir bilmeden geçirirsin canım.
yok ben kucağıma hemen almayı değilde göbüşümün çıkıp benim konuşmalarıma tepki vereceği günler gelsin istiyorum.kucağıma almaya henüz hazır değilim sanki midem hep bulanacak gibi geliyo da bana
şimdi eşin nasıl davranıyordur sana mecnun gibi geziyorlar demi
evet, ona değilde içimden, böyle olacaksa sürekli hamile olabilirim diyorum gündüz bir şekilde idare ediyorum da burnum tıkalı olduğu için gece uyumak çok zor oluyor..
2 sabahtır yokluyor,inşallah bulantım olmaz.. Senin bulantında inşallah biran önce geçer canım, 2 sabah hiç keyfim yoktu, senin ki çok daha zor..
Bide 5 ten sonra benim enerjim biitiyor, eve kendimi zor atıyorum.. 1-2 saat yattıktan sonra kendime geliyorum..
valla ben eşime de diyorum ben her sene bi tane doğurayım diye.
o da diyor ki ben zaten her zaman böyleyim
acaba gece buhur mu vapsan zararı var mı acaba?rahatlatır çünkü papatya çayıyla falan yapılıyor ya.ya da hava nemkendiriciler var ya onlardan alın o da rahatlatıyo.
inş olmaz kuzum birde sen çalışıyorsun benim ümit ediyorum 2 haftaya geçecekmiş.aslında ilacı içince iyi oluyorum ama onu da içmek içime sinmiyor şimdiden insan bebeğini korumak uğruna fedakarlığa başlıyor bile vafim.
kızlar annemin komşusu odun sobasını yakmış orda çay keyfi yapmaya gidiyorum iyi bakın kendinize
kızlar yaa evde bi dünya iş var evimi görseniz şaşarsınız çok dağınık evimi ilk defa böyle görüyorum ve yapmıyorum kocamda şaşırdı ama allahtan bşy demiyo çünkü kendimi iyi hissetsem yaparım öyle bırakmam biliyo
Jeloo yü aradım emzirmeye çalışıyordu yavrusunu  ikiside cok iyiymiş. Cok sacliymis :) 3.300 kg mis. Ne olduğunu hala anlayamadimgarip bir duygu diyor. FotogrAflarini yakında koyacakmş. Cok selAmi var.
Maşallah pek bir hareketli topiğimiz gözlerim yaşardı
Günaydın güzeller.. Dr.dan geliyorum sonuçlarımı gösterdim, iyiymiş sadece şekere biraz dikkat edecekmişim sınırdaymış.. Kesemiz büyümüş 16mmkalp atışları içinde 15 gün sonra tekrar gidicem..
bende burda sıkıntıdan çatlıycam, enerjim bugün erken bitti.. Resmen çocuk gibi dk. sayıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?