Eylül dostluğumuza burada devam (:

Çok üzüldüm. Şimdi arasam mı bilemedim. Ne denir ki böyle bir durumda inşallah bir önce iyileşir berramız...

kızlar jelonun hepinize selamı var yarın çıkıyorlarmış hastaneden.. simsiyah ve bol saçlı bir bebişi varmış herşeyi iyiymiş..

Landflowes canım tlf dan giriyorum. böyle çok zor oluyor yazmak. ama ahsen ve eftelya ya çok üzüldüm. Inşallah berra sagligina kavusur. eftelya da eşiyle orta yolu bulur.

KIZLAR
slm naberisiniz gelemiyorum artık kursa başladım bütün günüm orada geçiyo kaç akşamdır yazıcam yorgunluktan halim kalmıyor
aradan seçip birkaç sayfa okudum jelonun oğlu olmuş
berra da hastaymış inş iileşir en yakın zmanda
vafiş de hastalanmış iyi bak canım kendine
ımmm dapne bende geçen ay 10 gün falan geç adet olmuştum oluo canım öle 2 tane test bende yapmıştım
bende kpss kursuna gidiyorum yine yeni yeniden inş bu son girdiğim olur ve bu defa atanırım öğlen gidiyorum kursa akşam 7.30 anca eve giriyorum çok yorucu
uğramaya çalışıcam yine unuttuklarım kusura bakmayın görüşürüz

Canlar gunaydın...
Erkencıyım bugun...

Bı kac gun gıremedım az rahatsızdım...
Epey bırıkmıs gecmıs aklımda kalanı yazayım hemen...

jelom da doğurmus, masallah ege bebege, Rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı uzun omurler versın ınsallah...

Vafım canım nasıl oldun, ıns grıbın hafıflemıstır, adacayı harıc bıtkı cayları ıcebılıyormusuz, belkı onlar da rahatlatır canım...

Mıraclem, bence de esınle annen temızlerse daha cok ıcıne sıner... insallah cok az kaldı canım bulantılarının gecmelerıne... O zaman daha cok keyıf alacaksın canım hamılelıkten...

Özdeeen bana gelın bak ben yakınım ıstanbula

Berraya cok uzuldum ya kıyamam el kadar yavruma, nolur sankı ınsanlar gelmeseydı hemen... Rabbım tez zamanda acıl sıfalar versın ınsallah...

Batus bebek de kabız olmus, kıyamam ben kuzucuklara ya o da daha ıyıdır ınsallah bugun...

Ya valla ben de acaıp unutkanlık basladı hamılelıkte gorulebılıyormus kı ben cok fıl hafızalıyımdır unuttugum bırsey varsa affola...

Daphne gunaydın canım

Bız de dun doktora gıttık...
Kızlar nasıl bırsey bu annelık ya, o kadar fena oldum kı ıkı gun tansıyonum dustu habıre korkudan, ıyı seyler duycam mı, hersey yolunda mı dıye kendımı yedım bıtırdım resmen...
Gorduk bebegımızı, 4,5 cm olmus boyu elma sekerımın. Daha ıkı hafta once gormustuk ole barız bellı degıldı hıc bıyerı, aman Allah ım dun esımle soka gırdık resmen, o kadar kıpır kıpırdı kı anlatamam, elı kolu burnu herseyı bellıydı, cok sasırdım bu kadarını beklemıyordum galıba. İkili testımızı yaptırdık, 2 hafta sonra cıkacakmıs sonuclar...

Ben orda kan aldırırken bı bebek vardı ondan da kan alıyorlardı 15 gunluk ancadır kuzucuk, Allah ım tam sesı de cıkmıyor nasıl agladı nasıl agladı anlatamam, kedı yavrusu gıbı vıyakladı kuzucuk, esım bıle o kadar kötu oldu kı nerdeyse bız de aglıcaktık bebekle, o da ablasından mıkrop kapmıs, cok opmus yaklasmıs ablası... Cok hassas bu bebısler ınsan herseyden korkuyor cıdden...

Sıze elma sekerımın resmını getırdım teyzelerı

Günaydın kızlar,
Aydasum maşallah bebişine
Bende bu gün kocama darıldım. Sabah canım sıkkındı işe gelmek istemiyordum. Uyuşuk uyuşuk hareket ediyordum. Niye suratın asık dedi. Bende işe gidesim yok dedim oda gitme o zaman dedi. Bizimde arkadaşlardan 3 tanesi zaten gelmiyor bu gün, biride süt izninde geç geliyor. Gitmem lazım dedim. Neyse taktı bu suratın asıkda falan filan . Sanki her zaman gülmek zorundayım. İçimden gelmiyor. Zaten akşamdan yorgunum. Öyle söylene söylene ayrıldı yanımdan. Zaten hava kapalı ruhum sıkılıyor. Eşim iş kurmayı planlıyor. Akşam 2 arkadaşıyla görüşmeye gidecek. Geç gelecek. O gelene kadar uyumayı planlıyorum kimseye şirinlik yapacak halim yok bu gün. Yarın yine kurs var zaten.

Kızlar hepinize günaydınnnnlarrrr....
Berra ve Batuya geçmiş olsunnn...
Benim için çok mutlu bir cuma bugün..Eşim iş için Belgrada gitmişti hem de taaaa 28 kasımda yani tam 50 gündür yok..Bugün dönüyor nihayet....

jelocum gözün aydın cnm.sende yavruna kavuştun.

AHsen cnm ya inş en kısa zamanda iyleşir berra bebek,nazaramı geldi noldu böyle çok üzüldüm.

AYDASU yine çok bişey anlamasamda fotodan.bebeğinin iyi olmasına sevindim cnm.yatma hali devam edecekmi yine?

ÖZDEN kız keşke ikramiye çıkmış olsaydıda kaçmış olsaydım ne ii olurdu

çarşamba günü temizlik yaptım misafir gelecek diye.dünde eşim getirmedi işe..bende öğlenden yemeklerimi yaptım.koştur koştur annemle güne gittim.bide akşama yemekli misafirimi ağırladım telimde bozuk.şimdi eski bişey buldum ona takıcam hattımı

Aydasum maşallah kuzuna, dr kontrolleri acayip bişey haklısın heycanla karışık bir korku yaşıyor insan.. Her gittiğimde kalbim ağzımda atıyor sanki, ellerim buz kesiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…