Eylül dostluğumuza burada devam (:

dün falımda 4 gebelik yaşayacağım çıktı .. hepsi aynı cinsiyetmiş..kaçı doğar bilmiyorum ama benim moralimi bozdu bu..fal ne de olsa ama insan etkileniyo

İnşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın canım..

dün falımda 4 gebelik yaşayacağım çıktı .. hepsi aynı cinsiyetmiş..kaçı doğar bilmiyorum ama benim moralimi bozdu bu..fal ne de olsa ama insan etkileniyo

Aman canım boşver, fala inanma, falsızda kalma diyorlar.. Bazen işte böyle saçma şeyler insanın canını sıkıyor...

dün eşimin uzmanlık yaptığı fabrikalardan birinde iş kazası olmuş adam ölmüş..başımıza ne iş açılır bilmiyorum ama inş çok büyük dertler olmaz..dün eşimin morali çok bozuktu.
normalde hapis cezasına kadar gider ama hafifletici sebepler var.eşim daha yeni başladı orda birde kaza fabrika dışında olmuş fln fln..inş kötü bişey olmaz adamada üzüldüm tabiki ama kendimizide düşünüyoruz malesef..

LANDFLOVES cım bu yazdıklarımı oku

Birgün bende eşime terelililerim üstümde canım sıkkın demiştim,benden daha çok trip yaptı..erkekler bazen gerginliğimizin sebebini kendileri sanıyor sanırım, o yüzden saçmalıyorlar..

Eşinde diyorsun ya iş kurmak istiyor, kafası karışıktır.. Nazı sana geçtiği için böyle yapmıştır, çokta takma kafanı..

or..
Allah rahmet eylesin adama ailesine de sabır versin..Önlemler alınmışsa ve iş tanımı dışında, çalışma yerinin dışında olduysa bir problem olmaz gibime geliyor..

or..
Allah rahmet eylesin adama ailesine de sabır versin..Önlemler alınmışsa ve iş tanımı dışında, çalışma yerinin dışında olduysa bir problem olmaz gibime geliyor..

o işler karışık biraz.mutlaka bize ceza gelecek.hapis cezası bile olabilir.kusur oranına göre değişiyor..adamın kalp krizi geçiripte oraya düşme ihtimalide var.bu işi bu yüzden sevmiyorum.malesef koyun can derdinde kasap et derdin oluyor

Amin canım, o değilde sen kızlarına leoparlı tulumlar giydirirsin ortalıkta küçük simila olarak dolaşırlar, çok şirin yaw

ya eltim almış bebeğine.bana netten gösterdi.giydirmiş bebeğine nasıl güzel olmuş pembe leoparlı..ben bebişime kız olursa tabi..hastane çıkışına bere alıp,üzerine kocaman çiçek koyucam geçen alışveriş sitelerinin birinde vardı.50 tl mi neydi alt tarafı bir bere

Benim kardeşimin ist. çalıştığı yerde böyle bir olay olmuştu, sorumlusu olarakta o görünüyordu.. Normalde adamın telsizle haber vermeden tek başına yapmaması gereken bişeyi tek başına yapmış, mazgalı kaldırmış dengesini kaybedip arıtma havuzuna düşmüş, tesis her bölümünde iş tanımları asıllıymış.. Kardeşimde,iş yeride ceza almadı.. Dediğin gibi ölüme üzülüyorsun ama kendinide düşünüyorsun doğal olarak..

Evet onları bende gördüm, kimin yaptığını hatırlamıyorum ama tasarım olduğu için pahalıydı bence..Kendin yapmaya çalışsan onda birine mal edersin..

netten tişort bakıyorum..böle kısa kollu v yakalı dökümlü tiril tiril siyah basic bi tişort istiyorum benn

günaydın hatunlar..

dün gece uzun süredir ilk defa hiç uyanmadan uyumuşum sabahta mide bulantım olmadan uyandım.nasıl güzel birşeymiş diye diye dolanıyorum evde.

ama akşam babası baya nasihat etti bebeğine "anneni üzmeye devam edersen daha sert konuşabilirim seninle" diyor.ölüyorum gülmekten onu dinlerken.

smillacım inş kötü birşey olmaz eşin için.ölen kişiye de Allah rahmet eylesin.

vafim bugün nasılsın?

aydasum maşallah kocaman olmuş bu sıpa güzel haberler almana çok sevindim canım darısı salı günü bizim başımıza.

daphnem oluyor arada böyle zamanlar.benim kocada iş kurmayı planlıyor

hatta daha kesin değil ama ihracaat işine girecek gibi bakalım bizim bebiş hangi kısmeti ve nasibiyle gelecek hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım.

ayrıca hepinize hayırlı cumalaaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…