- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.341
KIZLAR
slm naberisiniz gelemiyorum artık kursa başladım bütün günüm orada geçiyo kaç akşamdır yazıcam yorgunluktan halim kalmıyor
aradan seçip birkaç sayfa okudum jelonun oğlu olmuş
berra da hastaymış inş iileşir en yakın zmanda
vafiş de hastalanmış iyi bak canım kendine
ımmm dapne bende geçen ay 10 gün falan geç adet olmuştum oluo canım öle 2 tane test bende yapmıştım
bende kpss kursuna gidiyorum yine yeni yeniden inş bu son girdiğim olur ve bu defa atanırım öğlen gidiyorum kursa akşam 7.30 anca eve giriyorum çok yorucu
uğramaya çalışıcam yine unuttuklarım kusura bakmayın görüşürüz
dün falımda 4 gebelik yaşayacağım çıktı .. hepsi aynı cinsiyetmiş..kaçı doğar bilmiyorum ama benim moralimi bozdu bu..fal ne de olsa ama insan etkileniyo
dün falımda 4 gebelik yaşayacağım çıktı .. hepsi aynı cinsiyetmiş..kaçı doğar bilmiyorum ama benim moralimi bozdu bu..fal ne de olsa ama insan etkileniyo
Günaydın kızlar,
Aydasum maşallah bebişine
Bende bu gün kocama darıldım. Sabah canım sıkkındı işe gelmek istemiyordum. Uyuşuk uyuşuk hareket ediyordum. Niye suratın asık dedi. Bende işe gidesim yok dedim oda gitme o zaman dedi. Bizimde arkadaşlardan 3 tanesi zaten gelmiyor bu gün, biride süt izninde geç geliyor. Gitmem lazım dedim. Neyse taktı bu suratın asıkda falan filan . Sanki her zaman gülmek zorundayım. İçimden gelmiyor. Zaten akşamdan yorgunum. Öyle söylene söylene ayrıldı yanımdan. Zaten hava kapalı ruhum sıkılıyor. Eşim iş kurmayı planlıyor. Akşam 2 arkadaşıyla görüşmeye gidecek. Geç gelecek. O gelene kadar uyumayı planlıyorum kimseye şirinlik yapacak halim yok bu gün. Yarın yine kurs var zaten.
Belki 3 tane kızın olacak , eşin erkek isteyecek 4 de o zaman doğuracaksın
or..dün eşimin uzmanlık yaptığı fabrikalardan birinde iş kazası olmuş adam ölmüş..başımıza ne iş açılır bilmiyorum ama inş çok büyük dertler olmaz..dün eşimin morali çok bozuktu.
normalde hapis cezasına kadar gider ama hafifletici sebepler var.eşim daha yeni başladı orda birde kaza fabrika dışında olmuş fln fln..inş kötü bişey olmaz adamada üzüldüm tabiki ama kendimizide düşünüyoruz malesef..
LANDFLOVES cım bu yazdıklarımı oku
hehe hiç inanasım gelmedi..aman olsunda allah aratmasın
or..
Allah rahmet eylesin adama ailesine de sabır versin..Önlemler alınmışsa ve iş tanımı dışında, çalışma yerinin dışında olduysa bir problem olmaz gibime geliyor..
Amin canım, o değilde sen kızlarına leoparlı tulumlar giydirirsin ortalıkta küçük simila olarak dolaşırlar, çok şirin yaw
o işler karışık biraz.mutlaka bize ceza gelecek.hapis cezası bile olabilir.kusur oranına göre değişiyor..adamın kalp krizi geçiripte oraya düşme ihtimalide var.bu işi bu yüzden sevmiyorum.malesef koyun can derdinde kasap et derdin oluyor
ya eltim almış bebeğine.bana netten gösterdi.giydirmiş bebeğine nasıl güzel olmuş pembe leoparlı..ben bebişime kız olursa tabi..hastane çıkışına bere alıp,üzerine kocaman çiçek koyucamgeçen alışveriş sitelerinin birinde vardı.50 tl mi neydi alt tarafı bir bere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?