- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.361
günaydın hatunlar..
dün gece uzun süredir ilk defa hiç uyanmadan uyumuşum sabahta mide bulantım olmadan uyandım.nasıl güzel birşeymiş diye diye dolanıyorum evde.
ama akşam babası baya nasihat etti bebeğine "anneni üzmeye devam edersen daha sert konuşabilirim seninle" diyor.ölüyorum gülmekten onu dinlerken.
smillacım inş kötü birşey olmaz eşin için.ölen kişiye de Allah rahmet eylesin.
vafim bugün nasılsın?
aydasum maşallah kocaman olmuş bu sıpagüzel haberler almana çok sevindim canım darısı salı günü bizim başımıza.
daphnem oluyor arada böyle zamanlar.benim kocada iş kurmayı planlıyor
hatta daha kesin değil ama ihracaat işine girecek gibi bakalım bizim bebiş hangi kısmeti ve nasibiyle gelecek hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım.
ayrıca hepinize hayırlı cumalaaaarrr
iyi olmana sevindim tatlım inş artık tamamen geçmiştir..
kızlar hiç KARAOKE ye gittinizmi?
Çok sevindim kuzum iyi olmana, ohh sende keyfini çıkar bugün hamileliğinin
Benimde bugün midem bi tuhaf, naneli sakız çiğniyorum rahatlatsın diye..
günaydın hatunlar sabah sabah sanciyla uyandım taslarn canı sıkılmış :) soda içiyorum aç karnına iyi geliyor ama oggg telefonlara bişey oldu benimki kk ya girmiyor esiminkinden yaziyorum oda göndermiyor gecmise bakamadim ama simila geçmiş olsun allah ölen kişinin ailesine sabır versin
miracle esin alemmis ama olsun konussun çocuk baştan biraz korksun :)))
günaydın hatunlar sabah sabah sanciyla uyandım taslarn canı sıkılmış :) soda içiyorum aç karnına iyi geliyor ama oggg telefonlara bişey oldu benimki kk ya girmiyor esiminkinden yaziyorum oda göndermiyor gecmise bakamadim ama simila geçmiş olsun allah ölen kişinin ailesine sabır versin
miracle esin alemmis ama olsun konussun çocuk baştan biraz korksun :)))
ah evim mis gibi koksada evime gidip keyif yapsam öyle özledim ki ama şuan düşünmek bile midemi bulandırıyo.
çubuk kraker bulundur yanında bay iyi geliyo vafim
Similla o işlerden hanzade anlar. Miracle çok güldüm eşineAlemsiniz
Bu arada kociş arayıp gönlümü aldı. Ne yapayım çok seviyorum hemencik affediyorum
Bu arada kociş arayıp gönlümü aldı. Ne yapayım çok seviyorum hemencik affediyorum
iyi olmana sevindim tatlım inş artık tamamen geçmiştir..
kızlar hiç KARAOKE ye gittinizmi?
sen ne burcusun? çok yumuşak kalplisin..ben uzatırda uzatırım mesela inatımdır
canım hiç karaoke cafeye gitmedik ama evde kendi kendimize yapıyoruz sonra dinlerken yerlere yatıyoruz.kocamla düet bilem yaparız biz.
bak o da çok seviyo ve dayanamadı.iş kuracaksa onun kafada çok karışıktır.
daphnem ben daha söylediklerini anlatsam ölürüz gülmekten.ben mide bulantımı bile unutuyorum.
okadar örgü örülüyor.acaba neden hiçbiri bloğa eklenmiyor hanımlarrrrrrrr
SPEDY,LANDFLOVES,ZAHTER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?