Eylül dostluğumuza burada devam (:

ANK1986 canım gözün aydın eşine kavuşuyormuşsun.

sniperelit canım rabbim emeklerinin karşılığını versin inş.

başka unuttuğum var mıydı acaba?
:26:

günaydın hatunlar sabah sabah sanciyla uyandım taslarn canı sıkılmış :) soda içiyorum aç karnına iyi geliyor ama oggg telefonlara bişey oldu benimki kk ya girmiyor esiminkinden yaziyorum oda göndermiyor gecmise bakamadim ama simila geçmiş olsun allah ölen kişinin ailesine sabır versin
miracle esin alemmis ama olsun konussun çocuk baştan biraz korksun :)))

Çok sevindim kuzum iyi olmana, ohh sende keyfini çıkar bugün hamileliğinin

Benimde bugün midem bi tuhaf, naneli sakız çiğniyorum rahatlatsın diye..

Çok sevindim kuzum iyi olmana, ohh sende keyfini çıkar bugün hamileliğinin

Benimde bugün midem bi tuhaf, naneli sakız çiğniyorum rahatlatsın diye..

ah evim mis gibi koksada evime gidip keyif yapsam öyle özledim ki ama şuan düşünmek bile midemi bulandırıyo.

çubuk kraker bulundur yanında bay iyi geliyo vafim

geçmiş olsun canım, peki aç karnına soda mideni kötü yapmaz mı :26:

Similla o işlerden hanzade anlar. Miracle çok güldüm eşine Alemsiniz
Bu arada kociş arayıp gönlümü aldı. Ne yapayım çok seviyorum hemencik affediyorum

geçmiş olsun zahtercim bian önce kurtulursun taşlardan.

ay daha eşimin diğer söylediklerini duysanız şimdiden eğitim veriyo.

artık kulakların tamamen gelişti bebeğim beni duyduğunu çok iyi biliyorum diyor

ah evim mis gibi koksada evime gidip keyif yapsam öyle özledim ki ama şuan düşünmek bile midemi bulandırıyo.

çubuk kraker bulundur yanında bay iyi geliyo vafim

Pazar gününden sonra geçersin, evini annenle eşin mis gibi yaparlar..
Daha önceki tecrübelerinizden yararlanarak aldım canım, sabah kalkınca 2-3 tane yedim..

iyi olmana sevindim tatlım inş artık tamamen geçmiştir..

kızlar hiç KARAOKE ye gittinizmi?

canım hiç karaoke cafeye gitmedik ama evde kendi kendimize yapıyoruz sonra dinlerken yerlere yatıyoruz.kocamla düet bilem yaparız biz.

Similla o işlerden hanzade anlar. Miracle çok güldüm eşine Alemsiniz
Bu arada kociş arayıp gönlümü aldı. Ne yapayım çok seviyorum hemencik affediyorum

bak o da çok seviyo ve dayanamadı.iş kuracaksa onun kafada çok karışıktır.

daphnem ben daha söylediklerini anlatsam ölürüz gülmekten.ben mide bulantımı bile unutuyorum.

öyle olacak artık vafim pazar günü geçeriz evimize.ama rahata da öyle alıştım ki gelsin kahvaltılar gitsin meyveler yemekler çaylar

neyse evde de eşim bakar inş.

sofişimmm hoşgeldiiiiin nasılsın?

ya bide bizim hamişler toplam hamilelik sürelerinde kaç kg aldılar acaba?

sen ne burcusun? çok yumuşak kalplisin..ben uzatırda uzatırım mesela inatımdır

Terazi burcuyum, kavga gürültü ses yükseltmelerden hiç hoşlanmıyorum. Birazda alınganım. Hep huzuru ve sakinliği seviyorum. En ufak ters bir şey söylese alınıyorum huyum kurusun.

Canım ben fazla güler yüzlüyüm sanırım. Beni hep öyle gördüğü için suratımı asık görmek istemiyor. Sürekli evin için şarkı söyleyip dans edip şimarıklık yapan bir tipim. Sana yakışmıyor yüzünü asmak diyor.

selam herkeseee suanda nst odasinin önunde sira bekliyorumm oglumu gördum kurban oldugum sewdik oyle ekrandan 2900 kg olmus dogum tarıhinede 9 u dedi karnim cok gergin ins sanci felan cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…