Eylül dostluğumuza burada devam (:

yoğunum kdv yapıyorum smmm gelecek şimdi

smilla biz dışarı gitmeye çok niyetlendik kısmet olmadı evde yapıyoruz karaoke inanılmaz keyifli bi de puan veriyo sistem

similla , ben gittim arkadaşlarla olunca inanılmaz keyifli oluyor ama özellikle sesi güzel olanla gitmeyeceksin yoksa mikrofonu alamazsınız elinden

sofistki oğluşu gördün demek şimdi aramak istemiyorum bıktın benden doğuma falan alırlar ise hemen çağrı yap gelirim ben ameliyathaeye

aydasu maşallah canım ultrason resmi falan harika nazar değmesin

selam herkeseee suanda nst odasinin önunde sira bekliyorumm oglumu gördum kurban oldugum sewdik oyle ekrandan 2900 kg olmus dogum tarıhinede 9 u dedi karnim cok gergin ins sanci felan cikmaz

Hadi bakalım ilk grubun doğumları seninle birlikte nihayetlenecek. Çok az kalmış. Yine heveslendim bak şimdi

sofişcim çok heyecanlı canım sıra sende artık inş.kolay doğum olur kesin sezeryan mı olacak peki tarihi belirlemek için erken değil mi kaçırdığım bşy mi var yoksa

dışarı ses gitmiyormu?hoparlörü flnmı var nası bişey

arkadaşın lg ses sistemi karaokeli sesi de süper baya çıkıyo aslında düşğün salonu gibi ama onların bina yeni alt üst boş 2-3 daire var apt.da şimdilik problem olmuyo bakalım

ses sisstemi almamış olsaydık kesin ondan alırdım biz aldığımızda çıkmamıştı öyle bşy şimdi eşim karaoke cihazı almak istiyo ama bakalım

arkadaşın lg ses sistemi karaokeli sesi de süper baya çıkıyo aslında düşğün salonu gibi ama onların bina yeni alt üst boş 2-3 daire var apt.da şimdilik problem olmuyo bakalım

walla bizim alt ve üst katın çocuk çığlıklarından ben bıktım.birde üstteki piyano çalıp ümit besen sölüyo arada..bizde olsa hiç takmazdım bağıra bağıra sölerdim

Aç karnına soda kötü ama o sancının yanında midemi düşünmüyorum miracle
valla vinn bitti evde blog tatilde :) şaka bir yana battaniye akşam bitti ama arkasına pazen dikmem lazım böyle çok kötü durdu söz ekleyeceğim

yemeğimi yedim

yayla çorbası
sebzeli bulgur pilavı
fırında kızarmış kanat vardı menüde

twitter a sardım hoşuma gittide..milleti bulmak uzun iş yaa.face tekilere gönderim yapamıyormuyuz.ekleyin beni die

kizlar sancim normal cikti haftaya yine nstye gircem. hakkaten artik sira bana geldi cok garip bi duygu. simdi karnimizi doyurcaz teyzeleri. bu arada cati muayenesi yapmadi ama seni cok kolay dogurtacm merak etme dedi:)

kizlar sancim normal cikti haftaya yine nstye gircem. hakkaten artik sira bana geldi cok garip bi duygu. simdi karnimizi doyurcaz teyzeleri. bu arada cati muayenesi yapmadi ama seni cok kolay dogurtacm merak etme dedi:)

oda çatı muayenesi yapmadan nasıl böyle diyor yahu..hadi hayırlısı inş dediğiği gibi olur

kızlar sonunda ziraat bankası mülakat listesini açıkladı :) nisana kadar mülakat var ya allah yardımcısı olsun herkesin ben şubatta gidiyorum. allahım inşallah olur bolbol dua edin kızlar

inşallah daphne kocaelinde puanlara baktım. şükür 3, gibi bişeyim umarım bunları filan göz önünde bulundururlar :) ukalalık yapıyorum ama napim

vodafone a çok kızgınımmmmm..

iphone 5 alcaktım..vergi levhasının 24 ay olması gerekiyormuş.ama bu nerde yazıyor hiçbir yerde ispatlayamadılar.telefonda bize oraya bakın buraya bakın diyorlar..sonra hakkaten olmayınca kadın diyor ''ozaman ekleriz'' şaka gibi
ve hakkatende ekleyip mail atmışlar..çok gıcık oldum..:113::113::113::113::113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…