- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.401
merhaba kızlar...herkesler iyidir umarım..
sofiş inşallah çok kolay doğum yaparsın canım kağan da seninle birlikte olur
zahter tebrik ederim canım rabbim hayırlısını nasip etsin..sende bankacısın demekki..bende bankacıyım meslektaşız..:13:
kızlar dün akşam eşimle çok şiddetli kavga ettik o çekti gitti..bende yattım tam uyuyacaktım geldi..birbirimizin tam zıttıyız Allahım ya..
Ben çabuk sinirlenip çabuk sönen bi tip değilim biliyor bunu da..ben sabrederim ama sabrım taşarsa ferişahını tanımam..
gece konuştu konuştu ama hala sinirliyim ona arayınca açmak bile gelmiyor içimden..böyle olunca gerçekten sanki bütün sevgimi alıyorlar içimden..
şimdi temizlik yapmam lazım,kuaföre gitmem lazım ama bunları hiçbirini yapacak güç yok bende
Hayırdır neden tartıştınız?
bende kocişimle küsüm. iş meselesi yüzünden hiç susmuyor. bende alınganım. ikimizde inat. bakalım nereye kadar.
terem çalışıyormusun sen bankada yoksa bıraktınmı?
iş çıkış saatinde aradım eksik bir kaç şey alması için..arabada bluetooht bağlantısından konuşuyor hoparlör gb..
arabada iş ark.da varmış bana nasıl soğuk konuştu bişey demedim..sonra tekrar arıyor kusura bakma aşkım......abi vardı yanımda.
anladım zaten konuşmandan dedim..böyle uzadı.ama ilk yaptığı değil bu benim de patlama noktam oldu.dikkat ediyorum yanında brisi varsa
ne aşkım diyor nede karıcım vs.
2.neden de çrş günü eşime pantalon fln aldık dün tadilattan gelicekti aldım.o sırada da kendime bi sweat beğendim aldım..
wayy evde giymek için niye öyle birşey almışım aldığım şey 19 tl.dışarda giymek istesem giyememzmişim..birde ona niye haber vermiyormuşum..
son lafı duyunca iyice kan beynime sıçradı...ya sorarım sizlere de kızlar sizin de eşleriniz aldıklarını bildirmenizi istiyor mu ya..
gerçekten çok sıkıldım kusura bakmayın çok uzun oldu ama doldum..
geçen yıl istifa ettim canım 3 sene bankada çalıştım..sen hangi bankaydın hangi pozisyon da
bu iş arkadaşının yanındaki mevzuda eşin haklı gibi geldi bana.sonuçta normal arkadaşı diilki aşkım gülüm desin..bunu çok önemseme bence
diğerindede maddi durumunuzu bilemediğim için yorum yapamıyorum..ama haber vermeme konusu saçma tabiki
SENİ en iyi ben anlarım galiba bende eşime gvenerek istifa ettim. 3,5 yıl çalıştım akbankta nakit yetkilisiydim. önce herşey normaldi sonra eşim zorlanmaya başladıkça huyu suyu değişti. benimde kendime ait borcum var diye işe girdim. ama hep sıkıntılı işler oldu. biliyorsunuz. iyice çığrından çıktı. bende o kadar doluyumki. evde alınan yeme içme şeyi bile problem oluyo bizde. geçen brüksel lahanası aldım. niye normal pazardan lahana almamışım. yok dedim. hava soğuk pazarda herşey yok. çoğu çürümüş. adam laf yaptı buna. ben akıllandım. daha işe gireyim. istifa etmek mi büyük konuşamyım. sağlığım bozulmadığı sürece asla.
sen yeniden denesen işe alımlar hep var.ay bugun benim deşarj günüm kızlar.
maddi hiç problemimiz yok canım zaten o yüzden sinir oldum ya..o da maddi açıdan söylemedi belki ama haber niye vermiyorsun deyince
sürekli kendini benime yarıştırıyor son zamanlarda..yoğun çalıştığı çin haftada 1 gün izni var.giyim alışverişlerinide genelde o gün yapıyoruz..
ama ben çalışmıyorum haliyle daha rahatım gidip bişler alınca..o benle alışveriş yapıyormuş hiç yalnız yapamıyormuş.ki yalnız yap dediğim halde yapmıyor.
ben sen olmadan seçemiyorum bile der.
siz benim kocamı pazarda görün..zaten geç gittiğimiz için hep artıklar kalıyor.bide bu gidip nerde en ucuz var onu alır.pazarda hep kavga ederiz.mandalini bile kilosu 500 e bulur onu alır..
benim alışverişede laf ediyor yine ne aldın die ama ben onu dinlemiyorum açıkçası..
eşimin biraz seninki gibi olmasını isterdim gider ithal elma alır muz alır nerede en pahalısı var onu alır beni deli eder :26: :26:
boşver cnm ona öle bi görünmüşler dikkate alma.normal söylediği şeylrden farklı şeyler söylemiş çünkü..
ya siz anlatınca aklıma geliyor.benimkide gıcıktır aslında.koca kış hiçbirşey almadı kendisine..ve ben hadi sana birşeyler alalım desem heyheyleri geliyor.kendime alıyorum diye vicdan azabı duyuyomuşum ondan öle diyormuşum..kot almamız lazım.3 kotu var sadece.yıkamaktan ben sıkıldım.bazen 1 kot için koca makinayı açıyorum..almıyor kesinliikle lafını bile ettirmiyor..benimi protesto ediyo ne
oda kötü yaa..çöpçü gibi topluyoruzben orta halli alırım.öle gidip 4-5 tl ye elma fln almam cnm..
geçen 2 tl ye yerli muz almış.ufacık 2 lokmalık,hadi o neysede muz tadı bile yoktu..ayy çok komik yaa
ama antep fıstığı evden hiç eksik olmaz.ona birsürü para verir..keyfine göre heralde
oda kötü yaa..çöpçü gibi topluyoruzben orta halli alırım.öle gidip 4-5 tl ye elma fln almam cnm..
geçen 2 tl ye yerli muz almış.ufacık 2 lokmalık,hadi o neysede muz tadı bile yoktu..ayy çok komik yaa
ama antep fıstığı evden hiç eksik olmaz.ona birsürü para verir..keyfine göre heralde
similla bide işin ilginci nedir biliyomusun gece diyor ki bana aşkım sen adet olucağın zaman bambaşka bir terem oluyorsun farkında değilsin..
bi reglime takıntılı az bir sinirleyim senin reg yaklaştı der..bu durum artık beni iyice germeye başladı gerçekten..normalde
sinirli olmadığım için hemen regle yorar..kendi herşeye parlar demek regl sendromu onda daha fazla
daha önce söylemiştim eşimde bende bu yıl çok kilo aldığımızdan artık hiç bir kıyafetimizin içine giremiyoruz..dolayısıyla a.veriş yapmamız lazım..
aynen benimkinide 3 kotu kaldı giyebileceği geçen hafta biri patlamış artık2 tane kaldı..çarşamba ne olduysa aldı da aldı 3 tane pant. aldı5 gömlek aldı..
kısa bir süre senin gibi 1 kot için makine çalıştırma eziyetinden kurtuldum
seninki biraz keyfi olmuşcanı isterse alıyor yani en güzeli sen tek git pazarına marketine
bankacılık mesleğinden artık nefret ediyorum diyebilirim eşimde bankacı biliyorsunuz aldığı maaş öyle gülünç ki ek imkanları var tamam ama parası da önemli
aman neyse yine bu konu yüzünden canımı sıkmak istemiyorum. Herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?