Eylül dostluğumuza burada devam (:

maaşını eve getirip koyan kocaları tebrik ediyorum.walla eli öpülesi insanlar..

bizim belli bi maaşımız yok ama olsaydıda yapmazdı..

benim babamda hep ewe getirirdi ihtiyac oldukca alirdi sukur esimde öyle hatta bi ara fazla acilmistik ben galiba iyi yönetemiyorum bi ay al sen maas kartini cek idare et bile demisti ama ciktik buraya geldik umarim basi bosluga alismaz ben buralardayken:)

canım eşine söyle en iyisi siz tezgah toplanınca gidin dökülenleri toplayın hiç para vermeden karnınızı doyurmuş olursunuz şaka bi yana bizim pazara çıkma şansımız olmuyo lazım oldukça evin ordaki marketten alıyorumçok seçeneğim yok o yüzden pazar gezmeyi özlüyorum yahu

HANZADE nerde beaa?? muabbet ederken yok sonra biz kızar

kdv yi hazırladım smm burdaydı giremedim kızlar

benim babamda tam tersiydi maaşını yıllar yılı bilmedik..karışıktı işler

ben de bankacılar çok maaş almıyo diye biliyorum ama bayan için rahat meslek her türlü yasal tatilleri filan mevcut ama bazen iş olunca geç saatlere kadar çalışabiliyolar kötü oluyo

markette pahalı oluyor.marul markette 1,5 tl,akşam pazarında 50 kuruş

evet ama mecburen işte bazen kaynanam arıyo soruyo pazara gidince ne lazım diye her hafta söyle ben alayım diyo ama bazen üst üste evde olmadığımız oluyo bu sefer yemiyoruz çöpe gidiyo acıyorum onun için eve giderken ne yapacaksam alıyorum

bi de eşimin ticketı var deterjandı prinçti şekerdi onunla alıyo toplu olarak iyi oluyo sonra ticket bitiyo cepten yiyo o ayrı

helleo kızlar ben gelidm o kadar yoğun olmama rağmen maşallah keyfim çok yerinde

neler yapıyorsunuz

kim işe girdi gidip bir geçmişi okuyum

Ah bankacılık..kesinlikle özel yerlere göre daha iyi tatili bayramı seyranı ama çok stresli bir iş..gişedekiler gerçekten az maaş alıyorlar..ama ben çok şükür pozisyonuma göre azda olsa iyi maaş alıyorum allah bereket versin..ama genel anlamda çok stresli kızlar yaaa ben bazı sabahlar uyandığımda dişlerimin ağrıdığını biliyorum gece stresli yatınca sıkıyorum galiba..
Eşler konusunda da benimki de bi garip hep en pahalı yerlerden giyelim en pahalı yerlerde yemek yiyelim..bana kızıyo ucuz alıyosun kıyafetlerini diye..pazara yalnız yollamaya korkuyorum bi patatesçi bulmuş patatesin kilosu 2.5 TL dedim adamlar 50 kuruşa satıyo..her hafta bende takılıyorum peşine pazara giderken abartmasın diiye..=))

bankadan konuşulunca işe giren oldu sandın sanırım

evet ya zahter işe girdi sandım

neyse hayırlısı işede girrer insşşah,

bende maaşıma kocama verenlerdenim bu arada:)

yarısı bankadan hiç çekilmez yarısı kira ve benim kartıma ıvıra zıvıra gider

kocamın zaten maaşı yok oda bankaya yatırır hemen parasını

Özden henüz girmedim canım mülakat için çağırdılar onu konuştuk laf lafı açtı inşallah güzel geçer girerim

kızlar akşam ki menüleriniz neler?
benim tarhana çorbası
kuru etli kurufasulye
pilav

yarın evde olmayacağım anneme fln giderim..yarın ne yapam ya

ben ne yapacağımı bilmiyorum son zamanlarda düşünemiyorum nedense acaba makarna mı yapsam ben de bilemedim

mısır çorbası ve t.fasulye kavurması var..H.sonu annemlerde kalıcaz, o yüzden yanına başka bişey yapmam kalır sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…