Eylül dostluğumuza burada devam (:

Tunaydın herkese gece eşimle geç yattık onun mr randevusu vardı ikide geldi bende tv izledim battaniyeler bitti :)

selam kızlarrr
cumartesi bnm temizlik günüm..
yarın da acık lise sınavında gözetmenim

Pingum selammm
Doğumda alınan kiloların kaçı gitti pingu ya?Merak ettim de

sendekinin benzerinden bende de var ben pazara gitmeyi sevmem eşim gider gelirken görenler kesin bu adamın gittiği evde 10 kişi yaşıyordur der zor taşıyor getirdiklerini. maaş aldığında da ödemeleri yaptıktan sonra nerdeyse bütün arayı bana bırakır sende dursun die

zahter inş geçersin canım mülakatı
smilla üzüldüm canım başınıza gelene adama Allah rahmet eylesin inş eşinin başını ağrıtmazlar

berrayı küveze aldılar
2 saattir ayrıyız, hayatımda hiç bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum
Rabbim beterinden korusun

kafamda öyle endişeler öylle düşünceler var ki anlatsam kimse anlayamaz beni kimse

Canım benim aklındaki o endişeleri sil hemen, kuzucuğun iyleşecek, tüm bunların hepsi bitecek.. Dualarım sizinle, berroşumuz Allahın izniyle kısa sürede iyi olacak..

Ahsencim allah korusun sakın aklına kötü seyler getirme.Dualarımız sizinle

Allah korusun cnm aklından at o kötü fikirleri geçecek hepsi biraz zamana ihtiyacı var berra nın, bak bi dolu dua edeni var, üzülme artık nolur..iyi haberlerini bekliyoruz inş.

ahsenim kuzum seni anlamamız belki çok zor ama okuduğumdan beri dualarımda berramız.inş biran önce iyileşecek ve evinize geri döneceksiniz kuzum.güçlü ol ne olur bak berra eve gelince sütün yetmezse kızabilir sana canım

hep dualarımdasınızı bizi habersiz bırakma rahatsız etmemek için arayamıyorum kuzum

ahsencim nolur üzülme, Allahın izniyle sağlığına kavuşacak evinize hepbirlikte döneceksiniz. Dualarım sizinle canım..

günaydın

ahsencim kıyamam size yaa üzülme lütfen merak etme berramız iyi olacak hepimiz dua ediyoruz onun için sizi çok seviyoruz

Günaydın kızlar, buugün netim var, ara ara muhabbetinize dahil olabilirim

Ahsencim ya şimdi okudum , inşallah bebeğin şifa bulacak canım ya üzülme lütfen,

Bu arada vafi senin hamileliğini tebrik edememiştim, hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

günaydınlarrr.
AHSEN yaa telef etme kendini biraz dirayetli ol..herşey geçecek elbet korkma..

yok yok aynı.başta ve sonda testleri yapmak zorundasın.yazılarıda tıklamak zorundasın ama okumak zorunda diilsin ben şimdi açıyodum ilk testi yapıyodum.sonra cevaplarına bakıyodum hatırlamıyorum tam nerden baktığıma..sonra okuma kısmı için zaman başlıyor,bitince yine testi açıyorum,hatırladığım kadarı ile cevaplıyordum.öle yüksek puanlar almak birşey kazandırmıyor zaten..

selam kızlarrr
cumartesi bnm temizlik günüm..
yarın da acık lise sınavında gözetmenim

Pingum selammm
Doğumda alınan kiloların kaçı gitti pingu ya?Merak ettim de

senle benim derdim bu kilolar sanırım

sağolun kızlar
3 saatte bir emzirmek için yanına giriyorum bebeğimin
dün öksürüğü bayagı azalmıştı, burnu da tıkalı değildi

yavrumun burnunu koskoca aspiretörlerle vakumluyolar
boğazından aşağı burnunda yukarı hortumlarla girip tıkanıklığı temizliyolar
her işlemden sonra biz berrayı bağrımıza basıp sakinleştiriyoduk çok ağlıyodu çok ürküyodu o işlemden sonra
ama o işlemi yapmayınca da çocuk nefessiz kalııp tıkanıyo ne yemek yiyebiliyo ne uyuyabiliyodu mosmor oluyo nefessizlikten

hep aklım onda. Kokrkuyo mudur farkında mıdır yalnız hissediyo mudur
bir sürü şey geliyo aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…