Eylül dostluğumuza burada devam (:

aynen öyle canım 700 yada 800 TL maaşı
3 ayda 1 ikramiyesi var yarım maaş yada 1 maaş değişiyor sodexo var genelde market alışverişine kullanıyoruz yemeğini evden götürüyor.
çift emekliliği var ama napıyım 50 yaşından sonra gelen çift emekli maaşını ben
özel sağlık sigorrası var sınırsız bayan için harika doğum yap 5 kuruş ödeme bakkala gider gibi dr gidiyor ilaç alıyor ama ben yararlanamıyorum
nisan ayında 2 yada 3 maaş para alıyor

ama biz kredi ödediğimiz için bunların net olması lazım her ay ne kadar alcağı kesin belli olması lazım 1 kez içeri girdin mi geliyor devamı toparlanamıyoruz tek umut yetkililk sınavı nisan ayında
eğer olursa bir nebze rahatlamış oluruz diye düşünüyorum.

şimdi maddi herşey benim elimde tüm maaşını bana getiriyor bittikçe ben veriyorum. borçlarımız çok olmasın diye kartta otomatik ödemeleri ödüyor o kadar evde sipidi terörü esiyor

ne uzun yazmışım yaaaaaaaaa

Son düzenleme:
speedyim inşallah yetkililiğini alır eşin rahatlarsınız canım ya..maliye ye bayan eli değmiş düzeltirdin kuzum sen..

buldum yarın içinde fırında yumurtalı ıspanak bide makarna yaparım..çorbayı zaten bugün yaptım yarına da kalır..

kızlar moralim bozuk diye evde birşey yapmadım bugün ee h.sonuda evde durmam ben..en iyisi kalkayım evi temizleyeyim..eşim geç geliyor artık zaten..

herkese iyi akşamlar..hayırlı h.sonları

amin canım inşallah olur tek umudumuz şuanda yok olmazsa da başka işe geçeek zaten hakkıızda hayırlısı

Diye diye canım çekti domates aldım bende makarna var tavuk buğulama yanına çorba ne yapsam revani yapmıştım bide salata bitti komek var burda yemek kursu var ama talep az galiba seneye açılacak haftasonu ne güzel olurdu yeni şeyler öğrenirdık

aklıma yemek gelmiyo karnım da aç ama canım bşy çekmiyo şimdi sütlükahve içiyorum ondan heralde

merhabalar kızlar maşallah bugün topiğimiz coşmuş geçmişi okuyayımda geleyim dedim ama bitemedi 1 saattir okuyorum...

çok üzüldüm yaa Allah adamın ailesine sabır versin mekanı cennet olsun.. bende biliyorsun iş güvenliği kursuna gidiyorum.. evden uzaktan eğitim kısımlarındayım hergün videolar izleyip test çözüyorum sürekli iş güvenliği iş güvenliği kafam allak bullak oldu. ne zor o tarihleri görevleri vs leri ezberlemek...

işte görüyorsun aslında ne kadar önemli ağır bi taşın altına elimizi koyuyoruz ama iş para ödemelerine gelince napıyosunuz ki oluyor dimi? inşallah canım sizle ilgili birşey olmaz..

inşallah daphne kocaelinde puanlara baktım. şükür 3, gibi bişeyim umarım bunları filan göz önünde bulundururlar :) ukalalık yapıyorum ama napim

zahtercim geçmiş olsun böbrek taşı sancısı dünyadaki en zor sancılardan biriymiş, doğumdan bile zormuş öyle diyolar.

banka işinde inşallah hakkında hayırlısı olsun canım. bir ara sınavları vardı düşünmüştüm ama sonra korktum bankacılıktan girmedim.

ben o notların hiçbirini okumadım zamanım yoktu..işyerinde arkadan açıyodum zamanı doluyodu.çok yüklenme okadar önemli değil bunlar

kızlar İNCİK ten ne yemek yapılır.ay ben bu et yemeklerini hiç bilmiyorum.kocam almış kaç gündür yap diyip duruyo,sosa fln gircekse bugunden yatırırım

ben o notların hiçbirini okumadım zamanım yoktu..işyerinde arkadan açıyodum zamanı doluyodu.çok yüklenme okadar önemli değil bunlar

valla önceden de böyle miydi bilmiyorum ama her video öncesi ve sonrasında testler çıkıyor ve mecburen o testleri cevaplmak zorundasın yoksa izlendi olarak kabul etmiyormuş.. ben izleyip birde ajandama notlar alıyorum, bildiğin derste gibiyim can kulağıyla dinliyorum

landfloves canım senin bu çalışkanlığın azmin çok hoşuma idiyo tatlım

sohbetinize doyum olmaz kızlar ben kaçıyorum

hayırdır hanzade nerden çıktı :)) çalışan sizsiniz kızım ben evde oturuyorum napıyorum ki kurslardan başka..

ayy para harcama konularından bahsetmişsiniz kızlar.. bende eşimde yay burcuyuz paraya değer vermeyiz hayatta biriktirmek az harcamak bize göre değildir.. ama yinede ben eşimi frenliyorum çoğu zaman.. pazara giderim mesela zaten kötüsünü ucuzunu alan biri değilimdir ama eve gelirim eşim meyvelere bakar bu armutu çok aradın mı falan der, tabi ben köpürürüm gerçektende iyisini almaya çalışırım her zaman ama ona kalsa en pahalı neyse o iyidir. bide bana laf söyler deli eder beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geldim hanımlar nasılsınız? Şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok herşey herkes iyidir umarım.
Jelocumm geç oldu ama bebiş doğmuş herhalde tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün Ege Kemal'i nasıl inanılmaz bir duygudur mis gibi kollarında artık bol bol öp onu
Kızlar int yok artık arada böyle girip bakıcam bir bakıma benim adıma iyi oldu evde boş boş oturan biri olarak çok aşırı zaman harcıyordum pc başında hemde hamilelikle birlikte iyice herşeyi boşlamıştım ev işleri kendimi, geçen günlerde artık annemde isyan edince dank etti kafama bebiş hazırlığıyla brlkte her an telefon eliöde deli gibi brşeyler arıyordum otistik gibi nys hanımlar hepinizi çok özledim he birde geçen gün ahsenle konuştum telefonda saolun merk etmişsinz beni çok memnun oldum çok şükr bir sorunumuz yok, berra da iyileşmiştir umarım.
Şimdi ben gidip bir geçmişe göz gezdiriyim herkesi çok çok öpüyotum:)

mls hoşgeldin
merak ediyoruz ulaşamıyoruz isyanlardayız kaç gündür yoksun

ahh özdnim vah vah nasılda siliksin varlığınla yokluğun belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…