- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.461
bankalar bildiğin vampirler..çalışanlarının emeğini emip parasını ceplerine atıyorlar..müşterilerinden çaldıkları da cabası..
ya ben açık açık yazayım canım ben en son ayrıldığımda net 960 tl alıyordum düşün..eşin işbanktaydı orası daha da fena..
bir ark.ordaydı operasyonda yetkiliydi asgari ücret alıyordu ya 1 sene boyunca
speedyim inşallah yetkililiğini alır eşin rahatlarsınız canım ya..maliye ye bayan eli değmiş düzeltirdin kuzum sen..
buldum yarın içinde fırında yumurtalı ıspanak bide makarna yaparım..çorbayı zaten bugün yaptım yarına da kalır..
dün eşimin uzmanlık yaptığı fabrikalardan birinde iş kazası olmuş adam ölmüş..başımıza ne iş açılır bilmiyorum ama inş çok büyük dertler olmaz..dün eşimin morali çok bozuktu.
normalde hapis cezasına kadar gider ama hafifletici sebepler var.eşim daha yeni başladı orda birde kaza fabrika dışında olmuş fln fln..inş kötü bişey olmaz adamada üzüldüm tabiki ama kendimizide düşünüyoruz malesef..
LANDFLOVES cım bu yazdıklarımı oku
inşallah daphne kocaelinde puanlara baktım. şükür 3, gibi bişeyim umarım bunları filan göz önünde bulundururlar :) ukalalık yapıyorum ama napim
merhabalar kızlar maşallah bugün topiğimiz coşmuş geçmişi okuyayımda geleyim dedim ama bitemedi 1 saattir okuyorum...
çok üzüldüm yaa Allah adamın ailesine sabır versin mekanı cennet olsun.. bende biliyorsun iş güvenliği kursuna gidiyorum.. evden uzaktan eğitim kısımlarındayım hergün videolar izleyip test çözüyorum sürekli iş güvenliği iş güvenliği kafam allak bullak oldu. ne zor o tarihleri görevleri vs leri ezberlemek...
işte görüyorsun aslında ne kadar önemli ağır bi taşın altına elimizi koyuyoruz ama iş para ödemelerine gelince napıyosunuz ki oluyor dimi? inşallah canım sizle ilgili birşey olmaz..
ben o notların hiçbirini okumadım zamanım yoktu..işyerinde arkadan açıyodum zamanı doluyodu.çok yüklenme okadar önemli değil bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?