- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.501
sağolun kızlar
3 saatte bir emzirmek için yanına giriyorum bebeğimin
dün öksürüğü bayagı azalmıştı, burnu da tıkalı değildi
yavrumun burnunu koskoca aspiretörlerle vakumluyolar
boğazından aşağı burnunda yukarı hortumlarla girip tıkanıklığı temizliyolar
her işlemden sonra biz berrayı bağrımıza basıp sakinleştiriyoduk çok ağlıyodu çok ürküyodu o işlemden sonra
ama o işlemi yapmayınca da çocuk nefessiz kalııp tıkanıyo ne yemek yiyebiliyo ne uyuyabiliyodu mosmor oluyo nefessizlikten
hep aklım onda. Kokrkuyo mudur farkında mıdır yalnız hissediyo mudur
bir sürü şey geliyo aklıma
sağolun kızlar
her işlemden sonra biz berrayı bağrımıza basıp sakinleştiriyoduk çok ağlıyodu çok ürküyodu o işlemden sonra
ama o işlemi yapmayınca da çocuk nefessiz kalııp tıkanıyo ne yemek yiyebiliyo ne uyuyabiliyodu mosmor oluyo nefessizlikten
Günaydın kızlar, buugün netim var, ara ara muhabbetinize dahil olabilirim
Ahsencim ya şimdi okudum , inşallah bebeğin şifa bulacak canım ya üzülme lütfen,
Bu arada vafi senin hamileliğini tebrik edememiştim, hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
sağolun kızlar
günaydın kızlaaaaarrr...
kuzum tekrar gelmiş geçmiş olsun.ama nolur bu kadar yıpratma kendini
benim kardeşim öyle küçükken zatürre oldu sonra hastahanede amip mikrobu kaptı annem 1 ay minnacık bebekle hastahanede kaldı çok zor zamanlardı ama şimdi turp gibi bizim ufaklık
hepsi geçecek rabbim daha büyük imtihanlarından korusun.bol bol hasbinallah ve niğmel vekil oku canım arkadaşım.sen zaten en iyisini biliyorsun.
kızlar bugün evimdeyim dün kocam evimizi mis gibi çamaşır suyuyla temizledi şimdi tek sorunum mutfak dolabı açamıyorum yemek yapmayı düşünmek bile öğürmeme sebeb oluyo öyle özledim ki kocacığıma özenerek yemekler yapıp hazırlanıp onu beklediğim günleri.
bugün menümüzü belirledik kocam sucuklu patatesli yumurta kıracakmış onu yiyecekmişiz.
Olsun canım yavaş yavaş yemek yapmayada başlarsın, şükür ki bulantılardan kurtuldun..
uzunnnn bir aradan sonra günaydın kızlarrrrrrrr
nihayet bilgisayarıma kavuştumartık hergün girerim foruma...
geçmişi okuyamadım 190 sayfa kadar birikmişşöle bir göz atayım. Ahsen canım berra ya çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.
Başka birşeyler varmı kızlar
hoşgeldin canım bende sordum bi kaç kez ama numaran falan olmayınca ulaşamadım.bi sıkıntı yok demi canım?
Bizim iş görüşmeleri devam ediyor hala yoğunum.
Bizim iş görüşmeleri devam ediyor hala yoğunum.
benide işe alsana
hangi bölüme alıyosunuz kız bana ne... beni al beni al onu alma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?