Eylül dostluğumuza burada devam (:

cnm ya insan yavrusuna kıyamıyor tabi üzülüyosun.ama emin ol hiçbirşey hatırlamayacak :)

Allaha şükür miniğin iyleşiyor canım, senin sevgin ve ona verdiğin güvenle tüm huzursuzluğunu unutur merak etme..Sende kendine iyi bak, sütün onu daha çabuk iyleştirecek unutma..

Sağol canım, ne güzel bugün aramızdasın, sohbetini özlemiştik

günaydın kızlaaaaarrr...

kuzum tekrar gelmiş geçmiş olsun.ama nolur bu kadar yıpratma kendini

benim kardeşim öyle küçükken zatürre oldu sonra hastahanede amip mikrobu kaptı annem 1 ay minnacık bebekle hastahanede kaldı çok zor zamanlardı ama şimdi turp gibi bizim ufaklık

hepsi geçecek rabbim daha büyük imtihanlarından korusun.bol bol hasbinallah ve niğmel vekil oku canım arkadaşım.sen zaten en iyisini biliyorsun.

kızlar bugün evimdeyim dün kocam evimizi mis gibi çamaşır suyuyla temizledi şimdi tek sorunum mutfak dolabı açamıyorum yemek yapmayı düşünmek bile öğürmeme sebeb oluyo öyle özledim ki kocacığıma özenerek yemekler yapıp hazırlanıp onu beklediğim günleri.

bugün menümüzü belirledik kocam sucuklu patatesli yumurta kıracakmış onu yiyecekmişiz.

Olsun canım yavaş yavaş yemek yapmayada başlarsın, şükür ki bulantılardan kurtuldun..

Olsun canım yavaş yavaş yemek yapmayada başlarsın, şükür ki bulantılardan kurtuldun..

çok şükür vafim ama şimdi de midem bulanmıyo ya acaba diyorum bebeğe bişey mi oldu? anlayacağın psikopata bağladım iyice neyse ki yarın kontrolümüz var güzel sonuçlarla geliriz inş.

uzunnnn bir aradan sonra günaydın kızlarrrrrrrr
nihayet bilgisayarıma kavuştum artık hergün girerim foruma...
geçmişi okuyamadım 190 sayfa kadar birikmiş şöle bir göz atayım. Ahsen canım berra ya çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.
Başka birşeyler varmı kızlar

hoşgeldin canım bende sordum bi kaç kez ama numaran falan olmayınca ulaşamadım.bi sıkıntı yok demi canım?

Merhaba ;

Haftasonu GHAJİNİ izledim film gerçekten çok güzel khandan beklenmeyen farklı bir film olmuş 3 saat sürse bile yine de harikaydı

haziran gelinleri olarak 2. hamile haberimizi almış bulunmaktayız sanırım biz çok ağır vasıta çıktık

herkese hızlı geçen bir hafta inşallah

hoşgeldin canım bende sordum bi kaç kez ama numaran falan olmayınca ulaşamadım.bi sıkıntı yok demi canım?

hoşgördük canımmm, evde 2 bilgisayar var ikiside çöktü nasıl becerdim bilmiyorum ama halletmöişim bi şekilde. Eşimde firmaya gönderdi gelmeleri 2 ay sürdü:44: cepten internetim var ama hemencik bitiyor. Neyse hergün girerim artıkın listede vardı benim numaram miraclemmm

Hanzade , mesaj kutun doluymuş canım, verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, hayırlısı artık gelişmeleri bildiririm :26: :26:

merhabalar kızlarrr
ahsen canım çok geçmiş olsun berraya..emin ol biran önce toplayacak kendini bebeklerin bağışıklığı bizlere göre daha kuvvetli..
hepimizin dualarında berroş

miracle canım hayırlı olsun evin mis gb olmuş..merak etme tiksinmende geçecek eşine güzel güzel sofralar hazırlayacaksın..

selam kızlar
ahsen tatlım berra iyileşecek allahın ziniyle dua eden birsürü teyzesi var :)
ben dün regl oldum ilk günüm benim sancıdan kıvranarak geçiyor. annem kahvaltıya çağırdı gittik. oturamadık. eve geldik. kayınvalidemle eşimin büyük dayısı geçmiş olsuna geldi. ben kıvrana kıvrana hizmet ettim. eşim sağolsun o benden çok hizmet etti. ama eşimin ailesi sevmiyor. dayısı çok bozuldu. oturmadılar fazla akşama misafir var diye kalktılar. yemek bile yapamadım. eşim kahvaltılık filan hazırladı yumurta kırdı yedik. şükür bugün normale döndüm.

Ben geldim kızlar bir bakıyım ne var uok dedim biraz önce bir sürü şey yazdım hepsi gitti

Ahsenim güzelim benim üzme kendini daha fazla hisseder berra herşeyi hem iyi olucak orda o çabucak iyileşicek annesinin kollarına gelicek büyücekki yazın bol bol gezmelere gidiceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…