Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selaammm...

Bi kaç gündür cepten takip edebildim... O yüzden yorum yazamadım...

Ahsencim geçmiş olsun Berra'ya... Dualarımız sizinle... Allah'ın izniyle en kısa zamanda iyileşecek kavuşacaksınız yavruşunla Biraz daha iyi olmaya başlamış bile senin sevginle, desteğinle daha da iyi olacak...

haydaa özden napmış..kesin bir derdim var da birini paylamıştır

kızlar kk da msjlarınıza ve maillerinize bakınız..

evet birini paylamış ama haklı sadece kelimelerini dikkatli seçmesi lazım

Özdn birine bir defdim varda çirkef demiş çok güldüm ya rahat duramamış 21 ine kadardı bugün yarın biter cezası

Gunaydın kızlar...
Ben daha yenı uyandım...
Sabah esımı ıse gondermek ıcın bı kalktım basım fıldır fıldır donuyordu, hemen gerı yattım. Bu zamana kadar bulantı cekmedım doğru duzgun ama bu hafta hem mıdem herseyden bulanıyor hem de basım donuyor hayırlısı bakalım...

ahsen, ıcın parcalıyordur kıyamam sana, ama Rabbımın ıznıyle cok ıyı olacak berramız... Dualarımız sızınle...

mıracle evıne gecmıssın canım...
bulantıların gectı dıye hıc evham yapma bak benım bu haftaya kadar bulantım olmadı bıle 13. haftaya gırdık sımdı basladı
sen de yarın gıdıyormussun doktora, hayırlı haberlerle gel kuzum...

kızlar ya bana şu hamile kalma günlerini anlatırmısınız?hiçbişey anlamadım ben baktım ama..

size söliyim son adet takvimimi :

eylül 17
ekim 16
kasım 17
aralık 14
ocak 14

eylül-ekim 28 gün
ekim-kasım 31 gün
kasım-aralık 26 gün
aralık-ocak-30 gün

kuzum ben cok net bılmıyorum ama sanırım adetının ılk gununden ıtıbaren saycan 14. gun ve o hafta yumurtlama donemı sanırım ama yıne de emın degılım

Şöyleki bu takvime göre adetin düzenli sayılır diye biliyorum
Adet olduğun günün üstüne 10 gün ekleyip sonraki ortalma 5 gün senin yumurtlama ve çatlma dönemin oluyor
En son 14 ocakta adet olduysan 23 24 ünden itibaren hamile kalma olsılığın yüksek olduğu günler bu dönem 29 30 una kadar sürer en yüksek olduğu gün ise bu tarihler arasındaki ortadaki gün 26 27 ocak sanırım yanlış hesaplmada bulnmadıysam ve yanlış bilmiyorsam

smillacım adetin başlangıcından itibaren 14. gün en yüksek ihtimalin olduğu gün canım ama melisin dediği gibi ocak 14 de adetin başladısa 10 gün sonra başla çalışmaya 24-26-28-30-1 dene kuzucum adetin gayet düzenli kolay hamile kalırsın gibi geliyo bana ama bunu düşünme olayı akışına bırak anı yaşa düşünüp stres yapanların tutmuyo uğraştırıyo genelde

melıss napıyorsun, bebek napıyor?
Al kayınpederınden pc yı gel artık...
Kız saka maka 21. haftana gırmıssın, tecrubelı hatun de bakayım kac kılo aldın sımdıye kadar, ben dıyetısyene gıtmek ıstıyom ama az daha gecsın dıye beklıyom

stres yapmak değilde..hangi günler çalışma yapmak lazım onu bileyim en azından boşa uğraşmayalım...adet döngüsü sabit olmadığı için melisin gönderdiği linktede adet periyodu tam belli olmadığı için anlayamadım pek

ovülasyon testleri varmış.tükürükle yada idrarla yapılan..yumurtlamanın olup olmadığını gösteriyomuş çift çizgiyle.ben ondan alayım en iyisi.birde vücut ısısı varmışta.şimdi ağızdan ölçen termometre lazım

neyse vazgeçtim.akışına bırakalım biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…