Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben de vodafone dan tel baktım s3 mini hoşuma gitti almaya karar verdim ama fatura kesimini beklemem lazım şimdi düşündükçe kararsız kalıyorum faturama ek 35 tl ödemem lazım sadece

yaa yaa yaa alamadım ki ben..vodafone la kavga ediyoruz 1 haftadır..kavgamız olumlu sonuçlanırsa iphone 5 alıcam..

olmazsa s3 yada note 2

geçenlerde yazmışsın bir belge istiyormuş hadi hayırlısı canım Note 2 biraz fazla büyük geldi bana ya ayrı bir çanta taşımak lazım

sosyal medya / feysbuk,tiwitir,instagram ) olanlar eklesin birbirini ya

yaa yaa yaa alamadım ki ben..vodafone la kavga ediyoruz 1 haftadır..kavgamız olumlu sonuçlanırsa iphone 5 alıcam..

olmazsa s3 yada note 2

smilla note 2 şiddetle tavsiye ederim geçen hafta aldık eşime çoook güzel bende 4s var şimdi cilveler yapıyorum değişelim diye telefoncu arkadaşımız var s3 tavsiye etmiyorum dedi kullanan arkadaşımda var pişmanım donuyor sürekli dedi. 100-150 fazla ver note 2 al

telefon listesinde olan herkesi ekliyorum rehberime ok kızlar whatsup kullananlarla sohbet ederik arada

iphone olmazsa note 2 alasım var.eşimde beni vazgeçirmeye çalışıyo çok büyük bu telefon diil bu fln fln..

telefonda kullandığınız paketleriniz neler kızlar?ve nekadar ödüyosunuz?

benim vodafone sabit hatlarla ve vodafone larla sınırsız diğer operatörlerle 750 dk galiba konuşabiliyorum 59 tl paket ama son zamanlarda hep 65 tl geliyo sanırım msj net ve 444 lü no.lardan kaynaklanıyo

iphone olmazsa note 2 alasım var.eşimde beni vazgeçirmeye çalışıyo çok büyük bu telefon diil bu fln fln..

çok değil 2 gün sonra alışıyorsun orjinal kılıf alırsın bide süper olur.
ben avealıyım, 200 dk her yöne 1 gb internet 19 tl

benim avea faturasız sadee internet paketi ödüyorum 1 GB 9TL

şirket hattım olduğu için görüşmelerimi oradan yapıyorum

Kızlar biz geldik teyzelerii
Hepinize çok teşekkür ederim aradınız sordunuz mutlu olduk biz,resimlerini girip ekliyememiştim gelen giden çok oluyor hastanede çok kalabalıktı foruma giremedim o yüzden,
Ben gayet iyiyim ilk günden kalktım bir iki saat içinde ve sütüm hemen geldi oğluşumda sütü sevdi sağlığı gayet yerinde sarılık olmadık değerleri herşeyi çok iyi çıktı maşallah,
Sizleri merak ettim iyisinizdir inşallah,oğluşum uykudayken gelirim artık

benimkise şirket hattı olacağı için tarifeler kısıtlı..bende şu anda bu var : 60 tl

sabit 2000 dk
her yöne 2000 dk
vodafone la 10.000 dk

iphone alırsam şuna geçicem : 85 tl

sabit 5000 dk
her yöne 5000 dk
her yöne 5000 sms
vodafone içi msj ve konuşma sınırsız
5 gb intermet

jeloo hayırlı olsun canım, sağlıcakla bebişini almışsın kucağına, artık yepyeni bir hayata başladınız

JELOCUM hoşgeldin cnmm...oğluşununda seninde sağsalim aramıza gelmesi ne güzel

kızlar ben bloğa PONPON yapımını ekledim.belki lazım olur die fotoladım baya

jeloo hayırlı olsun canım kuzucuğa maşallah sağlıklığı yerindeymiş sık sık bekliyoruz canım özletme foto da istiyorauz ayrıca

Jelocum gözünüzaydın canım, kuzucuğun mis kokusuyla yanında artık.. Allah analı, babalı, sağlıkla büyütsün, bahtı hep güzellikler görsün inşallah

Jelocumm hoşgeldinn... Herşeyin yolunda olması bizi çok sevindirdi ...Yavruna sağlıklı, mutlu, huzurlu uzun ömürler dilerimm... Allah analı babalı büyütsün... Yakışıklıyı da çok merak ediyoruz fotolarını bekliyoruz canımm...

Maşallah kuzuna pek tatlı

Oo aydasucum yarın 22 hafta oluyoruz nerdeyse 5,5 aylık olduk artık nasıl geçti zaman anlayamadım işi gücü annesini tekmelemek, seninki ne yapıyor üzüyormu annesini bulantılar ne alemde? Bu dönemde hep yat tadını çıkar, çarşnba günü ayrıntılı ultrasyonumuz var Allahın izniyle dua edin onud atlatalım kızlar:18:
Ben kpederden pc yi aldım hatta ipad4 aldım ama evde tutmuyorum yarın bgnden itbrn öyle olucak canı çnkü hamilelilğn ilk dönemleri malum evi herşeyi çok boşladım şimdi ise biraz iyiken normal yaşantıma geri döniyim istiyorum bebek telaşına hep ona endex birşeyler araştrp durmaktan kendimi dahi çok boşlamışım onu fatkettim biraz spor hareket yapmam lazım aman sende dikkat et buna benden tavsiye

Kilolara gelince güzel konu 22. Hftaya girdik 4 kilo aldım iyi gibi diyelim ama o kadarda değil bence ne biliyim bol bol su tüket canım en güzli, sende kilo milo takma kafaya

Jelocuumm hayırlı olsun Allah analaı babalı büyütsün maşşallah Ege Kemal çok ama çok tatlı
Tam erkek adam ya bayıldım annesi bol bol emzirsin onu çabucak büyüsün

jeloo hayırlı olsun canım, sağlıcakla bebişini almışsın kucağına, artık yepyeni bir hayata başladınız

JELOCUM hoşgeldin cnmm...oğluşununda seninde sağsalim aramıza gelmesi ne güzel

kızlar ben bloğa PONPON yapımını ekledim.belki lazım olur die fotoladım baya

jeloo hayırlı olsun canım kuzucuğa maşallah sağlıklığı yerindeymiş sık sık bekliyoruz canım özletme foto da istiyorauz ayrıca

Jelocum gözünüzaydın canım, kuzucuğun mis kokusuyla yanında artık.. Allah analı, babalı, sağlıkla büyütsün, bahtı hep güzellikler görsün inşallah

Maşallah kuzuna pek tatlı

Teyzeleri çok teşekkür ederiz bu güzel dilekleriniz için,inşallah sağlığımız mutluluğumuz paşamızla hep yerinde olur
Birkaç tane resim ekledim albüme teyzeleri bakabilirsiniz

Teşekkür ederim canım,erkek adam dimi paşam yaa oo emiyoruz bol bol kuzum doysun büyüsün,
Maşallah bu haftalara geldiniz inşallah çok güzel geçer ayrıntılı sonrasıda çabuk geçiyor zaten Allah kolay doğum nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…