Eylül dostluğumuza burada devam (:

bu akşam arkadaşıma gidiyorum hani yanımda çalışan kız vardı ya ayrılan ona yarın da eltime gidicem
c.tesi kaynanamdaydım pazar kahvaltıya eltime gittim diğer eltim de geldi öğlen kısır börek çörek geçti akşam da ordaydık dolu dolu geçiyo günlerim evin yolunu kaybettim

özdn de yok olsa geyik yapardık özledik onun geyiklerini son zamanlarda zaten yoğundu bi de banlandı çenesini tutamıyo ki

jeloo oğluna bayıldım allah nazarlardan saklasın

Amin teyzesi yerim ben oğluşumu çok tatlı uyuyorr

Gördük annesi gördük fotolarını... Çok tatlı maşallah... Seni de tebrik ederiz çiçeği burnunda annecik...

Taze anneyim mutluyuz oğluşumla inşallah hep böle oluruz,
Şimdilik çıkıyorum kızlar paşa uyanmış beni bekliyor hepinizi öpüyorumm

jelo çirkin çirkin bu oğluşun allah nazarlardan korusun.
ay türkan şorayın bifilmine takıldım kaldım. normalde sevmem ama hormonlarım normal diil şu an

yeni yıl ne kadar yoğun geçiyo kızlar umarım bu yoğunluğun karşılığını alır herkes

muhteşem yüzyılı ben de heyecanla bekliyorum hürrm ne kadınmış be koskaca devlete hükmetmiş her istediğini yapmış ama yine de valide sultan olamamış hırsı yüzünden çocuklarını da kaybetmiş ne var kardeş kerdeş geçinselermiş bir de müslüman çok dindar bi devlet herkes birbirini öldürmüş durmuş
ayrıca süleyman o kadar zeki bi insan ama yaptığı çok saçma o uyurken paşa öldürülürse günah olmazmış sözünü yerine getirmiş onu korumuş olurmuş sonuçta hükmü veren sensin günahı tabi ki senin ne saçmalık

hürrem ne kadar akıllıysa süleymanda okadar salak....pargalı gitti ya ona üzülüyorum..kendi babasıda süleymanıöldürmeye çalışıyodu...ders almamış demekki

Anaam Pargalı gidiyo mu hiç haberim yoktu... Bu çarşamba kocamdan önce kapmam lazım televizyonu... Kuzey güneyi görürse dönüp bakmıyo bi daha pargalıya filan

hürrem kendince haklı kaçırıp getiriliyo ailesi öldürülüyo bi nevi intikam alıyo niye esir olarak kalsın ki biz de olsak istemeyiz ama bu kadar da olmaz
herkes ayaklandı osmanlı böyle değildi yok hep savaşla geçti filan ama biz bu film olmadan da biliyoduk ki hürremin bu yaptıkları gerçek harem vardı erkekler birden fazla kadınla evleniyodu taht kavgaları yüzünden kardeşler birbirini öldürüyodu.... bunları kimse inkar edemez bence bunları herkes biliyo ama bi kısım toplum kabullenmek istemiyo onlar da atatürk ü sevmeyenler diye düşünüyorum bu zihniyetle giderse osmanlıya dönücez allah korusun atatürk olmasaydı biz de belki o cariyelerden biriydik gözde olmak için birbirimizi yiyoduk

pargalıya kızıyolar ama o da diğerleri gibi tabi ki yükselmek için uğraşıyo hırslı ama süleymanın güvenebileceği tek insandı bence sadece hürremi istemediği için bunlar oldu o dönemde öyleymiş ezilmemek için ezeceksin aslında şimdi de öyle değil mi
o başından beri mustafayı korumak için uğraştı çünkü o olduğu sürece pargalının da kellesi güvende olacaktı

smilla sen kesin gözde olurdun kız o zaman düşman olurduk seninle

zaten pargalı olabileceği en yüksek makamdaydı padişah olamayacağına göre..o görüşmelerdeki laflarıda yenilir yutulur gibi değildi de.gerçekte öle diil sanırım öldürmesi için sebep yarattılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…