Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhaba kızlar mapustan çıktım :)

similla mailini aldım

çarsambaya kadar ofiste yokum cumaya halletmiş olurum

optüm sizi

süleyman bence çok da adil bi insan değilmiş hürreme hep torpil geçmiş insan bu kadar yapılanı göremeyecek kadar kör olamaz

sıra mustafa da onu da öldürecek hadi diğerlerini geçtim insan evladına nasıl kıyar yaa

sıra mustafa da onu da öldürecek hadi diğerlerini geçtim insan evladına nasıl kıyar yaa

bi sülo diilki hepsi aynı padişahların..hürremin günleri başlıyo sinir ola ola izlerim artık..ayyyy çok gıcık..ozan güvenide ne kadar severdim.rüstem olduğundan beri onada gıcığım.şimdi kızıın onla evlendircek sadrazam rüstem olcak

maalesef o dönem de öyleymiş taht kavgaları yazık insanlara çoğu kim vurduya gitmiş

İnsan 7 yaşındaki torununa(mustafanın oğlu) ve kardeşinin çocuklarına(pargalının çocukları) diğer oğlu beyazıt ve onun en küçüğü 3 yaşında olan çocuklarına nasıl kıyar. Kıymış işte iktidar aşkı hepsinden üstün gelmiş....

yemeğim yok yemek yapasım da yok eşim dışarı çıkalım dedi çıkasım da yok noooluyo bana yaaaaaa. kendime gıcık oluyorum. çorba mı yapsam hazır çorba mı:26:

Pargalıdan haberim yok amaaa bugünnnnnn "Karadayı" da müthiş olaylar olacak bilmem izleyen var mı

Gezdim eve dönüyorum mantı var hazır onu yapacağım bi salata çorba yeter
ben muhteşem yüzyılın hastasıyim herkes dizi sapıttı filan diyo ama gerçekte bu kadın vardi ve böyle yaparak ülkeye hükmetti tabiki dizi parayla yapılıyo ve kimse sadece savaş olan diziyi böyle izlemezdi ben yinede iyi oldu diyorum insanlar bu sayede tarih okuyo merak ediyo

Günaydın fıstıklar,
Dün kocisim bana porselen çaydanlık almış. Ne zamandır istiyordum zaten çok mutlu oldum. Sonrada annemlere câya indik. Sohbet muhabbet derken 10:30 da Eve geçtik.

Günaydın tatlı hanımlar nasılsınız bugün??
Dün akşam eşimden beklenmedik bir süpriz geldi, cumartesi gnü doğum gnüm ama erken hediyemi verdi mutfaktaydım telefonuma msj atmış dolabı aç açtım bişi yok bağrıyorum ne var ne istion diye sonra yine mesj şurdki yere bak bakıyorum bir yandan söyleniyorum birazda aramız bozuk olduğu için hiç aklıma gelmedi süpriz durumları neys böyle bir kaç yere baktıktan sonra paketime ulaştım bir baktımki ne zamandır istediğim Objektifimi almış:124: çok şaşırdım aptala döndüm hangi ara aldın diye dün üşenmemiş eminönüne gidip almış aramızda bozuk olduğundan hiç aramamıştım tam üstüne gelmiş yani tabi böyle süprize hemen yumuşadım unuttum herşeyi
Yarında sabah ayrıntılı ultrasyonumuz var kızımıda gördümmü bana en güzel hediyeler gelmiş olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…