- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.601
Günaydın tatlı hanımlar nasılsınız bugün??
Dün akşam eşimden beklenmedik bir süpriz geldi, cumartesi gnü doğum gnüm ama erken hediyemi verdimutfaktaydım telefonuma msj atmış dolabı aç açtım bişi yok bağrıyorum ne var ne istion diye sonra yine mesj şurdki yere bak bakıyorum bir yandan söyleniyorum birazda aramız bozuk olduğu için hiç aklıma gelmedi süpriz durumları neys böyle bir kaç yere baktıktan sonra paketime ulaştım bir baktımki ne zamandır istediğim Objektifimi almış:124: çok şaşırdım aptala döndüm hangi ara aldın diye dün üşenmemiş eminönüne gidip almış aramızda bozuk olduğundan hiç aramamıştım tam üstüne gelmiş yani tabi böyle süprize hemen yumuşadım unuttum herşeyi
Yarında sabah ayrıntılı ultrasyonumuz var kızımıda gördümmü bana en güzel hediyeler gelmiş olucak
Güzel süpriz adama bağırmayaymışın iyiymiş ama neyse olur öyle hamilelik psikolojisi derdin bir şey deseydi
Bu aralar çok asabi tam çığırtkan oldum hele geçen akşam öyle bir bağırdımki benim kız yerinden fırladı nasıl tekmeliyor uyandırdımsonra tamam annem özür dilerim ama baban deli ediyor beni deyip durdum söylüyorum hep eşimede üzerime gelme çok gerginim asabiyim diye inadıma suratımı çekiştriyor cimcikliyor çıldıryorum ama böyle süpriz iyi oldu hiç beklemezdim ondan
Senin hediyede pek güzlmiş maşallah eşin ne güzel düşünceli öyle
Günaydın kızlar
Günaydın canım nasılsın? Bebişle aran nasıl başladımı bulantılar
kızlar selamm.. benim huysuz oğluşum müsade etmiyo gelemiyorum. geçmişi okuyamadım size yeni resimler ekledim. öpüyorum hepinzi
2-3 sabahtır yataktan kalkınca bir yokluyo mide bulantısı, 1 saate etkisini azalıyor ama yemek yiyesim olmuyor.. Midem bir garip bu sıralar, bide kendimi acayip yorgun hissediyorum, biraz iş yapsam nefes nefese kalıyorum..
Minişi görücen ne güzel canımzaman çabuk geçsede o günler bizim içinde çabuk gelse
Olur artık canım yavaş yavaş başlar sen kendini yeterki yorma uyku halleri olucak daha gözünü açmak istemiceksin, bulantılar içinde aç bırakma kendini arada sırada olsada atıştır
Emin ol öyle çabuk geçicekki sen bile anlamyacaksın
Zaten uykuyu severdim, şimdi hiç kalkasım gelmiyorÇantamda çubuk kraker taşıyorum artık, bulanmaya başlayınca 2-3 tane yiyorum, midemi bastırıyor..
Dimi ama daha dün bana bebiş bebiş diyordun, benim fasulye 7 haftalık oldu bile
kızlar bugün eltime gidicem yemeğe ama erken gelmem lazım çünkü yarın misafirim var evi topalayıp yemek yapmam lazım
akşamdan mercimek çorbası etli bezelye yaparım yarın da işten gelince pilav fırında soslu kanat salata yaparım nasıl olur sizce ???
ya da mantar sote mi yapsam bezelye yerine??
kızlar bugün eltime gidicem yemeğe ama erken gelmem lazım çünkü yarın misafirim var evi topalayıp yemek yapmam lazım
akşamdan mercimek çorbası etli bezelye yaparım yarın da işten gelince pilav fırında soslu kanat salata yaparım nasıl olur sizce ???
ya da mantar sote mi yapsam bezelye yerine??
ewet canım babasına çok benziyo.azıcıkta bana benziyopingu oğluşun babasının oğlu olmuş ona benzettim
Pinguuuu bu tontalak babasına çok benziyor kıskanmıyormusun
Maşallah çok ama çok tatlı nasıl bakıyor öyle öp öp ağlat dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?