Eylül dostluğumuza burada devam (:

vaficim hafif bulantıların başlamış. işallah uzun sürmez benm gibi güzel bi hamilelik ve doğum geçirirsin. tüm hamilelere bu dileğim tabiki

tünaydın güzeller..dün 1 yıldan sonra ilk defa pilates yaptım dayak yemiş gibiyim..tabi geçen senenin üzerine tam 10 kg var..bacağımı bile kaldıramadım titredi bacaklarım hep

pingum senin oğlan baya erkek siması almış artık.afacan bir velet olacak gözlerinden belli
doğanlar çabuk büyüyor.berroş ta iyleşseydi bi an önce annesi böle keyifli fotolar koyardı güzel güzel..

Telefondan giriyorum kim var kim yok goremiyorum ama olanlara merhaba

Cok yogumun kizlar bdihiniz gibi degil 5 30 da uyanip yollara dusuyorum ama bugun son birazdan cikip yatagima kavusacagim

kızlar bu c.tesi kayınvalidemler geliyo. ilk defa geliyolar ewime. ben annemmde kalıyorum ama onlar gelince kendi evime geçicem. batuşda çok huysuz napıcam bakalım işallah bi problem olmadan atlatırım.

özdn sen şimdi çıkıyo msn eve mi gidicen ayy benim de çok uykum var dayanamıyorum

kızlar bu c.tesi kayınvalidemler geliyo. ilk defa geliyolar ewime. ben annemmde kalıyorum ama onlar gelince kendi evime geçicem. batuşda çok huysuz napıcam bakalım işallah bi problem olmadan atlatırım.

zaten misafirliğe değil bebek görmeye geliyorlardır.sana yardımcı olurlar daha çok kasma kendini.bebeğinle ilgilen

kızllaaaaaar merhabalar...

meliscim ve dapneciim hediyelerinizi güle güle kullanın..

pinguuu oy oy oy yerim ben onuuuu, maşallah ne çabuk siması değişmiş öyle erkek bebek olduğu belli.. bazıları 4 yaşına bile gelse erkek mi kız mı belli olmaz, bu tam erkek gibi duruyor..

jelonun bebeğide gördüm oda acayip tatlı bişey saçlar falan pek bi yakışıklı maşallah..

hahaahaaaaa cem yılmaza gitmişmiydiniz, orda diyor ya bebek güzel bişey yaa tabi bunun için bi eş gerekiyor, ben tek de yapıyordum ama fazla yaşamıyordu diye.... gülmekten yarılmıştım ben orda...

bu arada kızlar herkes bebek bekliyor artık sanırım. bi ben hanzede ve speedy mi kaldık korunmayı bırakmayan...

daphne, smilla, özden, chitlenbik, sniperelit herkes bıraktı artık sanırım bebek bekliyoooooor

evet landfloves valla speedy zahter sen ve ben istemiyoruz sadece özdn de migren tedavisi olduğu için 3-4 ay bekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…