Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet landfloves valla speedy zahter sen ve ben istemiyoruz sadece özdn de migren tedavisi olduğu için 3-4 ay bekleyecek

doğru zahterde henüz istemiyordu sanırm.. özdenin 2 ayı geçmedimi, bir ay sonra başlayabilir :)

bu ayda hamileler vardır belki, yakında haberleri alırız inşallaah.. ben önce daphneden bekliyorum

babaaaaaa

kulaklarım çınladı geldim :)
bebek istemiyor değilim ama şu an imkansız. babamız askere gidecek benim kredi borcum var ödenecek. ve çocuk için hiç birikim yapmadık.

benim en erken 2013 sonu en geç 2014 ortasi gibi gözüküyor.

kul kurar kader gülermiş aksi bişey olmazsa tabiki

şimdilik olmayan çocuğumuz için birikim yapıyoruz ona gelecek hazırlamaya çalışıyoruz

Son düzenleme:
akşam Lazere gideceğim yine korkmaya başladım genital bölgesi acıyor ya

Bide ben dıod istiyorum diyorum kadın inatla sizin için IPL en güzel çözüm falan diyor akşam hormon testi yapacaklar bide bakalım..

kulaklarım çınladı geldim :)
bebek istemiyor değilim ama şu an imkansız. babamız askere gidecek benim kredi borcum var ödenecek. ve çocuk için hiç birikim yapmadık.

ya borç ödeme anlaşılır ama birikimi ne için yapacaksınız?bebeğin bezi dışında ne masrafı var zaten

ya borç ödeme anlaşılır ama birikimi ne için yapacaksınız?bebeğin bezi dışında ne masrafı var zaten

bebebkten sonra 1 yıl çalışmak istemiyorum hem kredi için hemde bunun doğum parası var bebek odası zartı zurtu var.
Akika var birikim dediğimde dolar biriktiriyoruz bozuk paralarımızla işte damlaya damlaya göl olur

bebek olduktan sonra çıkacak masraflar hat safhada oluyor arkadaşlarımdan gördüğüm kadarı ile aileler mutlaka elinden geleni yapar ama sırtımızı dayayacak bi birikim mutlaka olmalı. bebek için diye başladık belki ona bile gerek kalmaz ( inş ) öyle durur hastalığı var falan filan

Son düzenleme:

2-3 seans acır sonra kıllar inceldikçe hafifler hem sen alışıyosun hem acı azalıyo

Son düzenleme:
genitalde gram fark yok yaaaaaaaa koltukaltımda azalma daha 1 seansta farketti ama asıl genital hızlı sonuç vermesi lazım değil mi

yok canım genitalin özellikle alt kısımları geç biter ve zaten 3-4 seans pek fark olmaz neredeyse aynen çıkıyo sonralarda baya etkili oluyo

bebeğin masrafını biz çıkartıyoruz aslında.yok odasını hazırlayalım fln.aslında o odada en az 1 sene yatamayacak zaten..atıyorum 2 badi yeterken biz gidip 10 alıyoruz,kullanılmıyor bile yazık oluyor..

epilasyon konusundada genitaldeki kıllar daha kalın,bence ilk oranın etkili olması gerekiyor.cihazı değiştirt yada dozunu arttırt,hiç faydası olmadı fln de,doktoru varsa ona söle değiştirtsin

mutlaka ama ilk çocuk olunca sen almasan bile alacak öyle çok kişi çıkıyor ki. odayı da lafın gelişi söyledim. bir çocuğum olsa odayı düşünmem bile boş odamı sadece oyun odası yaparım yatmayacağı kesin

ama masraf çıkıyor sonuçta düğün gibi gider 4 kişi de evlenilebilir ama biz nasıl en iyisini istiyorsak bütçemize uygun bebek içinde bu geçerli acelemiz yok zaten yine en iyileri olacak şekilde zamanı gelince gelmesini isterimç

Lazer için bu 2. seansım olacak geçen acısından genitale yaptıramadım bile bu seferde etki etmezse konuşurum zaten boşa acı çekemem

ilk seansa ne zaman gitmiştin canım

20 Aralık genital çok acıdı çok fazla yapamadı galiba kız 2*3 dk ancak yaptı

şuan düşük dozda her seferinde artacak falan dedi

mesela dövmemin üstüne yapmadı bacağımdaki yanar diyerek bana çk ilginç gelmişti zedelenmiş deri ya korktu

Son düzenleme:
sen alexe gitmiştin değil mi ? komple bitti mi hala devam ediyor musun ?

hala gidiyorum aslında gitmesem de artık olur ince birkaç tüy var onlar bitmiyo kolay kolay onun için gidiyorum ama mesela mayıs ayında gitmiştim sonra taa aralığın başında gittim düşün artık yazın gayet rahattım bacaklarımda çıkmıyo zaten en önce bacak bitiyo ıslak bölgeler geç bitiyo

ebru şallının HAMİLELİKTE PİLATES dvd si var nette,hamişler indirip yapın bence.Hem formda kalırsınız hemde doğuma yardım eder

bakalım son zamanlar da arada randevuy açağıracakmış falan filan.

inşallah benimde biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…