- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.641
evet landfloves valla speedy zahter sen ve ben istemiyoruz sadece özdn de migren tedavisi olduğu için 3-4 ay bekleyecek
hahaahaaaaa cem yılmaza gitmişmiydiniz, orda diyor ya bebek güzel bişey yaa tabi bunun için bi eş gerekiyor, ben tek de yapıyordum ama fazla yaşamıyordu diye.... gülmekten yarılmıştım ben orda...
bu arada kızlar herkes bebek bekliyor artık sanırım. bi ben hanzede ve speedy mi kaldık korunmayı bırakmayan...
daphne, smilla, özden, chitlenbik, sniperelit herkes bıraktı artık sanırım bebek bekliyoooooor
kulaklarım çınladı geldim :)
bebek istemiyor değilim ama şu an imkansız. babamız askere gidecek benim kredi borcum var ödenecek. ve çocuk için hiç birikim yapmadık.
benim en erken 2013 sonu en geç 2014 ortasi gibi gözüküyor.
kul kurar kader gülermiş aksi bişey olmazsa tabiki
şimdilik olmayan çocuğumuz için birikim yapıyoruz ona gelecek hazırlamaya çalışıyoruz
ya borç ödeme anlaşılır ama birikimi ne için yapacaksınız?bebeğin bezi dışında ne masrafı var zaten
akşam Lazere gideceğim yine korkmaya başladım genital bölgesi acıyor ya
Bide ben dıod istiyorum diyorum kadın inatla sizin için IPL en güzel çözüm falan diyorakşam hormon testi yapacaklar bide bakalım..
2-3 seas acır sonra kıllar inceldikçe hafifler hem sen alışıyosun hem acı azalıyo
genitalde gram fark yok yaaaaaaaa koltukaltımda azalma daha 1 seansta farketti ama asıl genital hızlı sonuç vermesi lazım değil mi
yok canım genitalin özellikle alt kısımları geç biter ve zaten 3-4 seans pek fark olmaz neredeyse aynen çıkıyo sonralarda baya etkili oluyo
bebeğin masrafını biz çıkartıyoruz aslında.yok odasını hazırlayalım fln.aslında o odada en az 1 sene yatamayacak zaten..atıyorum 2 badi yeterken biz gidip 10 alıyoruz,kullanılmıyor bile yazık oluyor..
epilasyon konusundada genitaldeki kıllar daha kalın,bence ilk oranın etkili olması gerekiyor.cihazı değiştirt yada dozunu arttırt,hiç faydası olmadı fln de,doktoru varsa ona söle değiştirtsin
ilk seansa ne zaman gitmiştin canım
sen alexe gitmiştin değil mi ? komple bitti mi hala devam ediyor musun ?
hala gidiyorum aslında gitmesem de artık olur ince birkaç tüy var onlar bitmiyo kolay kolay onun için gidiyorum ama mesela mayıs ayında gitmiştim sonra taa aralığın başında gittim düşün artık yazın gayet rahattım bacaklarımda çıkmıyo zaten en önce bacak bitiyo ıslak bölgeler geç bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?