- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.661
illaki bitecek bitmeme gibi bşy yok sen rahat durmadıysan iyi atış yapamamıştır hiç dökülme olmadımı yoksa döküldü sonra hepsi geri mi çıktı canım
ya uyuşturucu krem mutlaka olmalı ama belki eczaneler satmıyor doktorlar fln kullanıyorlardır...gittiğiniz yerde doktor varmı sordunuzmu hiç?
dediğm gibi ilk seanslarda çok belli olmaz 4.seansa kadar sabret o zaman baya azalmış olacak ama mesela 5-6 seans oluyo aa bitti galiba diyosun çıkmıyo biraz ara verince ince de olsa çıkmaya başlıyo ben çünkü yaza girerken ara veriyodum mecburen nasılsa bitti rahat ederim derken bi bakıyodum baya çıkıyo ama ilk zamanlardı o zman şimdi 6-7 ay ara verdiğim halde çıkmadı
bi de ben bi kaç saat sonra banyo yapıyorum bşy olmuyo ilk senslar olduğu için yine de yapma ama bşy olmadı bana
sadece güneşe dikkat et 15 gün önce ve sonra güneş görmemen lazım ve bronz olmaman lazım leke yapıyo ciltte bi tanıdığım bşy olmaz diye yazın da devam etti beyaz beyaz leke oldu bacakları
emla krem var 5 tüp 58 TL ama minik minik .
kk da kullanan yorumlarını okudum. krem etkisini kaybediyor diyen var , krem kullanınca lazer etki etmiyor diyen uzman var.
en kötü son seanslar daha kötü olacak diye en sona saklayacağım şimdi uyuştuursam o zaman etki etmez falan
hamilelik bile masraf bana göre. ben gebze için konuşuyorum. özel hastaneye gitmek zorundayım. çok araştırıyorum. devlet hastanesinde hiç iyi doktor kalmadı. sürekli muayene ultrason vs vs her gidişte ssk olsa bile artık yüzde90 fark alma hakları var. doğum ayrı masraf zaten. hiç almayın deseniz beşik dolap biraz kıyafet yine masraf. çocuk doğunca onun doktor masrafıda çıkıyor. bunlar tabi benim çevremden gözlemlerim. mesela biz şu anda evde kombi açmıyoruz. ısınmıyor. ısınmak istersek 500 rahat yakarız. ama bebek olunca o bile problem olacak. yani çocuk bizim evde o yüzden uzak bir plan.
valla ben emla denedim o zman sigorta karşılıyodu sürdüm aynen denildiği gbi uyuştu dokunduğumda karıncalanıyo gibiydi baya uyuşuktu ama seansta bi değişiklik
olmadı aynı şeyleri hissetim yine sanırım deriyi uyuşturuyo deri altındaki köklere o kadar etki etmiyo bence o kadar para vermeye değmez bi de tüpler küçük genitala en az 2 tüp kullanman lazım
belki haklısınız insan istemeyince yada hazır olmayınca bahane kolay buluyor. Allah isteyen herkese nasip etsin diyeyim. bizim evde bir buçuk oda boş. özellikle eşya almadık. hem taşınmak hemde sonradan atmak filan olmasın diye. sadece teyzem beşiğini satmadı. bana verdi. çileğin :) beşiğimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?