Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bir gittim topik kaynamış. Bebek masrafı konusunda similla ya katılıyorum.
Landflovers hoşgeldin, chitlenbik yok buanbuanda gelmiyor ne zamandır.

illaki bitecek bitmeme gibi bşy yok sen rahat durmadıysan iyi atış yapamamıştır hiç dökülme olmadımı yoksa döküldü sonra hepsi geri mi çıktı canım

ya uyuşturucu krem mutlaka olmalı ama belki eczaneler satmıyor doktorlar fln kullanıyorlardır...gittiğiniz yerde doktor varmı sordunuzmu hiç?

illaki bitecek bitmeme gibi bşy yok sen rahat durmadıysan iyi atış yapamamıştır hiç dökülme olmadımı yoksa döküldü sonra hepsi geri mi çıktı canım

1-2 gün su değdirme dedi ..
sonra banyoda kese yap yaptm ama genital de hiç farklılık yok bacaklarım ve kolum zaten az olduğu için onu da anlayamadım.
koltuk altımda iyi oldu çıkan tüyler ince ince şuanda

ya uyuşturucu krem mutlaka olmalı ama belki eczaneler satmıyor doktorlar fln kullanıyorlardır...gittiğiniz yerde doktor varmı sordunuzmu hiç?

emla krem var 5 tüp 58 TL ama minik minik .

kk da kullanan yorumlarını okudum. krem etkisini kaybediyor diyen var , krem kullanınca lazer etki etmiyor diyen uzman var.

en kötü son seanslar daha kötü olacak diye en sona saklayacağım şimdi uyuştuursam o zaman etki etmez falan

dediğm gibi ilk seanslarda çok belli olmaz 4.seansa kadar sabret o zaman baya azalmış olacak ama mesela 5-6 seans oluyo aa bitti galiba diyosun çıkmıyo biraz ara verince ince de olsa çıkmaya başlıyo ben çünkü yaza girerken ara veriyodum mecburen nasılsa bitti rahat ederim derken bi bakıyodum baya çıkıyo ama ilk zamanlardı o zman şimdi 6-7 ay ara verdiğim halde çıkmadı

anladım biraz daha beklemek lazım. bu gittiğimde önce genitalden başlatacağım.
ondan kurtulayım sonrası kolay

bi de ben bi kaç saat sonra banyo yapıyorum bşy olmuyo ilk senslar olduğu için yine de yapma ama bşy olmadı bana

sadece güneşe dikkat et 15 gün önce ve sonra güneş görmemen lazım ve bronz olmaman lazım leke yapıyo ciltte bi tanıdığım bşy olmaz diye yazın da devam etti beyaz beyaz leke oldu bacakları

banyo 1 gün yapmıyorum. dikkat ediyorum

güneş içinde yazın zaten devam etmem ara veririm zaten onlarda yapmaz kadın beni görünce sen bronzsun dedi hayır dedim makineye soktular öyle aldılar seansa işlerini sağlama alıyorlar

Hanzade hemen kanak degistirmissin:) kocamin yuzunu ozledim
:)
Bu arada biz korunuyoruz migren tedavim bitmedi henuz

hamilelik bile masraf bana göre. ben gebze için konuşuyorum. özel hastaneye gitmek zorundayım. çok araştırıyorum. devlet hastanesinde hiç iyi doktor kalmadı. sürekli muayene ultrason vs vs her gidişte ssk olsa bile artık yüzde90 fark alma hakları var. doğum ayrı masraf zaten. hiç almayın deseniz beşik dolap biraz kıyafet yine masraf. çocuk doğunca onun doktor masrafıda çıkıyor. bunlar tabi benim çevremden gözlemlerim. mesela biz şu anda evde kombi açmıyoruz. ısınmıyor. ısınmak istersek 500 rahat yakarız. ama bebek olunca o bile problem olacak. yani çocuk bizim evde o yüzden uzak bir plan.

valla ben emla denedim o zman sigorta karşılıyodu sürdüm aynen denildiği gbi uyuştu dokunduğumda karıncalanıyo gibiydi baya uyuşuktu ama seansta bi değişiklik
olmadı aynı şeyleri hissetim yine sanırım deriyi uyuşturuyo deri altındaki köklere o kadar etki etmiyo bence o kadar para vermeye değmez bi de tüpler küçük genitala en az 2 tüp kullanman lazım

planınıza bebek girsin sonra ona göre evinizi değiştirrisiniz düzeninizi oturtursunuz
insanın içinde bebek fikri olmayınca olumsuz sebepler bulmak daha kolay bu bizim içinde öyle istiyorum desemde istemeyen ben ağır basıyor

1 tüpün yarısını sürün diyorlar ama 5 tüpü sürsem etki etmez bana :44:

ya bu bebek odası işi benimde kafamı karıştırıyor.. ben bebeğim olursa ona ayrı oda yapmayı çok isterim eşimde öyle istiyor ama bu evimizden taşınmakta istemiyoruz.. bu evimiz 2+1 çok seviyorum yepyeni bina hiçbir sorunumuz yok. eşimde diyor bebek olursa oturma odasındaki koltuğu satarım orayı bebek odası yaparız diyo ben bu koltuğumu çok seviyorum hayatta attırmam, başka yerede sığmaz... tek yapabileceğimiz şey küçük tuvaleti iptal edip depo gibi kullanmak, yatak odasındaki ütü masası, elektrikli süpürge, kazanlı ütü ve bir koli var onlarıda o depoya kapatıp açılan yerede beşik koymak.. zaten 2-3 yıla kadarda inşallah 3+1 eve geçersek, zaten bir yıla yakın hamileleik vs derken 2 yaşına kadar kalmış olur yanımızda veya 1 yaşına kadar.. sonra ona güzel bir oda yaparız.

kızlar bebek için en iyi yatırım bebek bezi galiba, marketlere gittikçe indirimleri takip edip bez depolamak lazım aslında

landfloves bizimde 2+1 maalesef küçük odamı kızlar gördü minicik normalde çocuk odası takımı tam sığıyo ama küçük bi köşe koltuğum var ve daha hiç oturamadık hevesimi alamadım satamam ama o varken de beşik sığmaz belki diyorum ikiye ayırıp bi tarafını çocuk odasında puf gibi kullanır diğer tarafını da yatak odam büyük benim oraya koyarım sığarsa hem kırmızı koltuk uyumlu da olur napalım

Bizim ayrı odamız var ama 1 yıl zaten bebek benim yanımda beşikte yatacak
O fazla odayı da oyun odası gibi kullanırım. gerçi bizimkiler dayanamaz yine alır gibi geliyor ama görücez bakalım.

anneme kalsa şimdiden zıbın falan alacak pazarda bi yer varmış çok güzelmiş ucuzmulş falan

2+1 lerde mecburen çocuk odası oturma odası olacak ama çocuk zaten yatmıyor odada idare edebilirsiniz yani..bende çocuk odasına 2 çekyat almıştım...hiç sevmiyorum kendilerini zaten seve seve gönderebilirim.sanırım biri işyerine gider.

belki haklısınız insan istemeyince yada hazır olmayınca bahane kolay buluyor. Allah isteyen herkese nasip etsin diyeyim. bizim evde bir buçuk oda boş. özellikle eşya almadık. hem taşınmak hemde sonradan atmak filan olmasın diye. sadece teyzem beşiğini satmadı. bana verdi. çileğin :) beşiğimiz var

ooo sen daha çok hazırsın beşikte tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…