Eylül dostluğumuza burada devam (:

siz yine küçük odanızı kullanmıyorsunuz dediğin gibi ikiye ayırırsan güzel olur çocuk odası yapabilirsin.. ama biz devamlı eşimle bu odadayız, buraya kendimiz için ayrı bir led tv aldık. iki arkadaşımız falan geldiğinde de bu odada oturuyoruz daha samimi oluyor film falan izliyoruz. benimde köşe koltuğum var ama yuvarlak ve çok büyük benimki.. başka hiçbiryere sığmaz, bu odayı bozmakta istemiyorum..

eşime diyorum odanın küçük balkonu var orayı sürgülü camla kapatalım çocuk oraya sığar bir yatak bir dolap tamam orayı ona oda yaparız diyorum şakayla eşimde istersen sokağa atalım diyor :))) dalga geçiyor. kendi düzenini bozmamak için çocuğu evin dışına mı atacaksın yaa diyor..

evet çocukta yatmıyor aslında, bizim komşumuzun oğlu 3 yaşına kadar annesigilin yanında yattı, odasına götürrüyorlardı ağlayıp geri yanlarına geliyordu, babayı kendi yatağına gönderip annesiyle yatıyordu

ooo sen daha çok hazırsın beşikte tamam

walla yaa sokağa ataydın çocuğu..olmadı miracle a var onunkiyle beraber yatarlar

valla kafamda planladığım gibi sığarsa benim için iyi olur akşam gidince ölçmek istiyorum bütün haliyle ölçtüğümde sığmıyodu ama köşe koltuk 2 parça zaten çıkarsa nasıl olur bilemiyorum

çocuk olunca cinsel hayat nasıl oluyor onu merak ediyorum bende...bebek 1 yaşına kadar kesin yatak odasında yatacak..ee ne bilim uyur ama onun yanında olurmuki

çocuk olunca cinsel hayat nasıl oluyor onu merak ediyorum bende...bebek 1 yaşına kadar kesin yatak odasında yatacak..ee ne bilim uyur ama onun yanında olurmuki

kız o uyuyacak ne olur 1 yaşına kadar ama sonra ayırmak şart çünkü aklı yetmeden ayırmazsan sonra zor oluyo mesela eltimin kız 2,5 yaşında yatağı eltimlerin odasında olduğu halde babanın yanında yatacak illa aynı şekilde diğer eltimin kızı 3 yaşını geçiyo hala anne babanın ortasında yatıyo ayırması zor ben o yüzden kendi odamda hiç tutmayı düşünmüyorum 40 çıkınca yallah odasına emzirdikçe kalkarım pufa uzanırım geri beşiğe koyarım tabi yaramaz bi bebek olmazsa

e tabi bu özgürlük olmayacak.. bu kadar enerjikte olamayacağız :)) çocuk akşama kadar bütün enerjimizi almış olacak.

gerçi gizli kaçamakta güzel olabilir.

smilla çok fenasın aklın hep aşnafişnede kızım çocuk varken nasıl olacak diyo

pingu kaç günlük oldunuz bebeğim dikişlerin nasıl yeni evinizde rahat mısınız sığabildiniz mi

bebeğe göre hayat yaşanıyo kızlar. cinsellğe sıra gelmedi daha ama eşimle uzun uzun sarılıp yatmayı özledim cinselliği bende merak ediyorum

kızlar pazara gidiyorum ben komşumla birlikte.. görüşmek üzere..

akşamada kayınvalidemlere yemeğe davetliyiz annemlerde oraya gelecekler..

pingu kaç günlük oldunuz bebeğim dikişlerin nasıl yeni evinizde rahat mısınız sığabildiniz mi

tatlım evimizde değilizki annemdeyiz. ksyınvalidemler gelince geçicez alıştım annemin yardımına bakalım napıcam. dikişlerimi doğumdan 3 gün sonra muayeneye gittiğimde alldı doktor ama bitanesini almadı galiba elime ip geliyo. onuda telefon edip sorucam bakalım kendimi atıcak

pingum kanaman devam ediyormu?

doktorlar 40ı çıkınca kendi yataında yatırmayı öneriyor sakın yanınızda alıştırmayın. teyzem o hatayı yaptı ilk çocuğu koca yatak odasında babasıyla yattı okula başlayana kadar teyzem orda burda süründü. sana özel yatak özel oda filan diye zor kandırdılar.
aşnafişna herkes düşünür ki sadece 5 dklık işi 3 dkda yapacakmışız. arkadaş tavsiyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…