- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.681
landfloves bizimde 2+1 maalesef küçük odamı kızlar gördü minicik normalde çocuk odası takımı tam sığıyo ama küçük bi köşe koltuğum var ve daha hiç oturamadık hevesimi alamadım satamam ama o varken de beşik sığmaz belki diyorum ikiye ayırıp bi tarafını çocuk odasında puf gibi kullanır diğer tarafını da yatak odam büyük benim oraya koyarım sığarsa hem kırmızı koltuk uyumlu da olur napalım
2+1 lerde mecburen çocuk odası oturma odası olacak ama çocuk zaten yatmıyor odada idare edebilirsiniz yani..bende çocuk odasına 2 çekyat almıştım...hiç sevmiyorum kendilerini zaten seve seve gönderebilirim.sanırım biri işyerine gider.
ooo sen daha çok hazırsın beşikte tamam
siz yine küçük odanızı kullanmıyorsunuz dediğin gibi ikiye ayırırsan güzel olur çocuk odası yapabilirsin.. ama biz devamlı eşimle bu odadayız, buraya kendimiz için ayrı bir led tv aldık. iki arkadaşımız falan geldiğinde de bu odada oturuyoruz daha samimi oluyor film falan izliyoruz. benimde köşe koltuğum var ama yuvarlak ve çok büyük benimki.. başka hiçbiryere sığmaz, bu odayı bozmakta istemiyorum..
eşime diyorum odanın küçük balkonu var orayı sürgülü camla kapatalım çocuk oraya sığar bir yatak bir dolap tamam orayı ona oda yaparız diyorum şakaylaeşimde istersen sokağa atalım diyor :))) dalga geçiyor. kendi düzenini bozmamak için çocuğu evin dışına mı atacaksın yaa diyor..
çocuk olunca cinsel hayat nasıl oluyor onu merak ediyorum bende...bebek 1 yaşına kadar kesin yatak odasında yatacak..ee ne bilim uyur ama onun yanında olurmuki
çocuk olunca cinsel hayat nasıl oluyor onu merak ediyorum bende...bebek 1 yaşına kadar kesin yatak odasında yatacak..ee ne bilim uyur ama onun yanında olurmuki
smilla çok fenasın aklın hep aşnafişnede kızım çocuk varken nasıl olacak diyo
pingu kaç günlük oldunuz bebeğim dikişlerin nasıl yeni evinizde rahat mısınız sığabildiniz mi
tatlım evimizde değilizki annemdeyiz. ksyınvalidemler gelince geçicez alıştım annemin yardımına bakalım napıcam. dikişlerimi doğumdan 3 gün sonra muayeneye gittiğimde alldı doktor ama bitanesini almadı galiba elime ip geliyo. onuda telefon edip sorucam bakalım kendimi atıcak
ben kocama sarılmadan yatamam kalorifer görevi görüyor o
pingum kanaman devam ediyormu?
aynen bide de aynı durum temas etmeden uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?