- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.701
doğumdan sonra 40 ı çıkana kadar karnını sıkıca sarmak gerekiyomuş öyle yapıyolardı bazı tanıdıklarım daha çabuk toparlanıyomuş sarkmıyomuş
biliyorum o karikatürü cnım ama herkesin vücut yapısı farklı kimi ne kadar önlem alsa da fayda olmuyo bi arkadaşım doğum yaptı 40 mevlündünde manken gibiydi hiç doğum yapmış demezsin ve 7 . ayına kadar normal kıyafetlerini giyebilmiş şaka gibibu bilgilere ihtiyacım var
doğum diyince hep aklıma şey geliyor şimdi bulamadım bi karikatür vardı ya doğum yapmadan önce hamileyken ve sornası sarkan koca göbek
bende genitalde açılma olduğunu sanmıyorum,sonuçta dikişler bitişiyor,zaten esnek bi yapısı var,eski haline gelir zannımca
biliyorum o karikatürü cnım ama herkesin vücut yapısı farklı kimi ne kadar önlem alsa da fayda olmuyo bi arkadaşım doğum yaptı 40 mevlündünde manken gibiydi hiç doğum yapmış demezsin ve 7 . ayına kadar normal kıyafetlerini giyebilmiş şaka gibi
bu bilgilere ihtiyacım var
doğum diyince hep aklıma şey geliyor şimdi bulamadım bi karikatür vardı ya doğum yapmadan önce hamileyken ve sornası sarkan koca göbek
bende genitalde açılma olduğunu sanmıyorum,sonuçta dikişler bitişiyor,zaten esnek bi yapısı var,eski haline gelir zannımca
isteyene 1 dikiş fazladan atıp eskisinden bile dar yapıyolarmış kızım öyle bi devirdeyiz
aaa hazır yapılmışken oda aradan çıkar mantıklı
kilolar içinde dikkatli kilo alıcaz SPEDY gerekirse diyetisyene gideriz.ama ben şu hamilelik pilatesini kesin yaparım inş..spor salonunda yok hamile pilatesi..özel ders veriyorlar sormak lazım nekadar acep
sinirden elim ayağım titriyo müdürle tartıştık yani patronun damadıyla patron sayılır işle hiç alakası olmayan abuk sabuk şeylerden küsüyoruz ya gerizekalı sinir etti iyice dedem kılıklı yaşlı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?