Eylül dostluğumuza burada devam (:

hamilelikte merak ettiğim

* doğum sonrası kanama olsun istemiyorum. ya ne kadar sürüyor ? resmen 9 ayın acısı çıkıyor

* doğumda alınan kilolar gidiyor mu ?

* Göbekte sarkma falan oluyor mu ? genital bölge açılma oluyor mu ?

doğumdan sonra 40 ı çıkana kadar karnını sıkıca sarmak gerekiyomuş öyle yapıyolardı bazı tanıdıklarım daha çabuk toparlanıyomuş sarkmıyomuş

doğumdan sonra 40 ı çıkana kadar karnını sıkıca sarmak gerekiyomuş öyle yapıyolardı bazı tanıdıklarım daha çabuk toparlanıyomuş sarkmıyomuş

bu bilgilere ihtiyacım var

doğum diyince hep aklıma şey geliyor şimdi bulamadım bi karikatür vardı ya doğum yapmadan önce hamileyken ve sornası sarkan koca göbek

bende genitalde açılma olduğunu sanmıyorum,sonuçta dikişler bitişiyor,zaten esnek bi yapısı var,eski haline gelir zannımca

doğum diyince hep aklıma şey geliyor şimdi bulamadım bi karikatür vardı ya doğum yapmadan önce hamileyken ve sornası sarkan koca göbek
biliyorum o karikatürü cnım ama herkesin vücut yapısı farklı kimi ne kadar önlem alsa da fayda olmuyo bi arkadaşım doğum yaptı 40 mevlündünde manken gibiydi hiç doğum yapmış demezsin ve 7 . ayına kadar normal kıyafetlerini giyebilmiş şaka gibi

bende genitalde açılma olduğunu sanmıyorum,sonuçta dikişler bitişiyor,zaten esnek bi yapısı var,eski haline gelir zannımca

isteyene 1 dikiş fazladan atıp eskisinden bile dar yapıyolarmış kızım öyle bi devirdeyiz

ya yapı meselesi kesinlikle . ama yine de önlem almakta fayda varç

benim arkadaş bebeği 2 aylık 3 katı şuanda eski halinden ve morali çok kötü

netten baktımda olabiliyormuş böle şeyler..genital estetik yaptırırız bizde napalım :90::90:

doğurmaya niyetim yok ama herşeyi de biliyom mübarek doktorlar doğumdan sonra açılmayı filan biraz daha dar dikiyormuş.

isteyene 1 dikiş fazladan atıp eskisinden bile dar yapıyolarmış kızım öyle bi devirdeyiz

aaa hazır yapılmışken oda aradan çıkar mantıklı

kilolar içinde dikkatli kilo alıcaz SPEDY gerekirse diyetisyene gideriz.ama ben şu hamilelik pilatesini kesin yaparım inş..spor salonunda yok hamile pilatesi..özel ders veriyorlar sormak lazım nekadar acep

ya şimdi hamile olsam başıma geleceği biliyorum.

annem ve kayınvalidem paso sevdiğim şeyleri yapacak devamlı şu yararlı ye bu yararlı ye diyecek falan filan.
gerçi o zaman gelince gerekeni yaparım ama bunu bile düşününce fena strese giriyorum. :2:

sinirden elim ayağım titriyo müdürle tartıştık yani patronun damadıyla patron sayılır işle hiç alakası olmayan abuk sabuk şeylerden küsüyoruz ya gerizekalı sinir etti iyice dedem kılıklı yaşlı şey

karşılık vermek sesimi yükseltmek bağırmak zorunda kaldım yksa rahatlayamam ki ve kendimi savunmaz susarsam iyice tepeme biner

daphnecim uzun ve karışık şeyler buluşunca anlatırım canım daha önce dışarda buluştuğumuzda bu adamdan bahsettim mi bilmiyorum ama değişik bi kişilik hem iyi bi insan hem de kötü nasıl oluyosa ben de anlayamadım içtenpazarlıklı biri sinir ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…