Eylül dostluğumuza burada devam (:

Aman boşgeç tırt bir kişilik için kendini üzme.

ya ben sinir etti yapmadığım şeylerden beni sorumlu tutmaya çalışıyo ama işle ilgili değil bi de geçmiş konular burda bitakım şeyler olmuştu onunla ilgili patronun kulağına gitmiş bunun da kayınpederi oluyo ya hoşlanmadı tabi durumdan kimin söylediğini bulmak için uğraştı sanırım bulamadı şimdi bana olta atıyo şakayla karışık ben de baya bağırmak zorunda kaldım kendimi bilmiyo muyum ben yanımızda diğer müdür filan da vardı yanımdaki kız da vardı ama cevabını verdim iyi yaptım 5 yılı geçti burdayım benden şüpheniz varsa çıkarın beni....ve birsürü şeyi sıraladım bşy diyemedi odadan çıktı gitti

ama ama ben de olmalıydım bu listede..

ama ama ben de olmalıydım bu listede..

hamile olduğunu bilmiyordum, hatta yüzünüde hatırlamıyorum foto eklemişmiydin? hangi şehirde yaşıyordun? evin nasıldı albümünü göremedim? ne iş yapıyordun? hatta ismin neydi? ya benim hafızam çok kötü ya da senin hakkında hiçbirşey bilmiyorum.

kızlara soralım, var mı kardelen hakkında bu saydıklarımı bilen? belki ben hatırlamıyorumdur.

bu arada bu listeyi yazalı zaten 7 ay oldu ....

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selammmm

tatilime son 3 iş günü kaldı.O kadar çok özledim ki annemi,izmirimi...
Bu arada sınıfta hala 5 kişi okuyamıyor düşündükçe sinirim bozuluyor.

2 ay önceden aldık uçak biletlerimizi thy den 80 tl ye geldi kişibaşı.valiz toplama faslı başlar bende ufak ufak

Günaydın herkese ;

hayırlı kandıllerRabbım dualarımızı kabul etsın ınşallah gökten rahmette ınıyor duaların en kabul olduğu zmaandayız
nurumuzun dünyaya ındığı gündeyız Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah

günaydınlar..unutmuşum kandili..

HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..

bugün öğleden sonre eve gidicem dolap takılcak kilere sonunda

hayırlı kandiller kızlar

smilla kilere dolap yapılması büyük rahatlık

sabah sabah kocama böğürdüm resmen...

yatağa örtü örtüyorum oturup çorabını giyiyo kırıştırıyo ve düzeltmiyo,pijamalarını çıkarmış yatağın üstüne atmış..mutfak sandalyesinde ceketi vardı kaldır dedim.gitmiş salondaki sandalyeye koymuş...

söylendim durdum bide sallamadı beni

günaydın vafi hoşgeldiniz

Hoş bulduk canım 0,001 gr bebeğimle birlikte anacım bu bulgur tanesi kadar daha

Günaydın vafim,
Günaydın bizi takip etmekten garip bir şekilde zevk alan diğerleri

günaydın daphnem
Evet ya bizi okumaktan ne zevk alıyor, hani bi konu üzerinde de konuşmuyoruz.. Okusalarda anlamazlar :26:

Tüm dostlar hayırlı kandiller diliyorum, Dualarımız kabul olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…