Eylül dostluğumuza burada devam (:

hoşgeldin özden hayırdır canım ömrünü uzatmışsın öyle derler

günaydın kızlar ,

tövbe yarabbim rüyamda daphne yi ölmüş gördüm :26:

Bende anneannemin gördüm rüyamda beni mi çağırıyor ne

Senin bulgurunu yesinler annesi
ömrü uzamış demek ki..

İnşallah öyledir

Son düzenleme:
Akşamda yine kardeşimin doğum günü sebebiyle pasta kestik. Kutlamalalara doyamadık. Ablasının bebeği 12 yaşına girdi artık koca delikanlı kardeşim var

Şu patron gitsede rahat rahat ders notlarımın çıktısını alabilsem

kiler inanılmaz rahatlık oluyor biz raf yaptık ona rağmen çok rahat ettik sende rahat edersin doldur fazlalıkları iyi oluyor.

o sitede devamlı kampanya oluyr yine gelir

Bende anneannemin gördüm rüyamda beni mi çağırıyor ne

Senin bulgurunu yesinler annesi

İnşallah öyledir

Rahmet istemiştir canım, Allah rahmet eylesin pamuk annanene..

Yaw ne garip miniminnak bişey, hamilelik takvimde okuyorum da bu haliyle ne evrelerden geçiyor

oo kocaman olmuş kardeşin, artık dayı olabilir

dün E lıght diye bir lazere girdim IPL yine.
Genital acısı geçecek gibi değil o kadar düşük yapmasına rağmen yine inledim soğutucu sprey önerdi kadın bide ona bakacağım araştıracağım. 1 marta kadar eğer dökülme olmaz ise Dıod deneyecek.

Soru size ; Burnumun üstünde siyah nokta çıkmaya başladı önceden limon ve pudra kullanıyordum. başka kullandığınız herhangi bişey var mı önerebileceğiniz.

Ördüğüm boyunluk.

akşama krem rengi başlayacağım annem dün almş biraz daha kalınından

Son düzenleme:
boyunluk güzel olmuş eline sağlık

benimde bir sorum var..kredi kartıma yıllık aidat gelmiş,bunu nasıl geri alıcam ben

benimde bir sorum var..kredi kartıma yıllık aidat gelmiş,bunu nasıl geri alıcam ben

sağol canım.

eğer banka ile devamlı çalışıyor isen geri iade etmeleri için ara sık sık kullanmadığın kartsa geri vermeyebilir şansını dene

sağol canım.

eğer banka ile devamlı çalışıyor isen geri iade etmeleri için ara sık sık kullanmadığın kartsa geri vermeyebilir şansını dene

maksimumu devamlı kullanıyorum,hatta süresi bitmişti yenisini istemiştim..

ama diğeri worldkart..kartı kapatmıştık borcu bitirip,kapattıktan sonra borç geldi

speedy im ellerine sağlık boyunluk çok güzel olmuş

genital konusuna gelince ısı çok çok düşük olunca dökülme zor olur canım yavaş yavaş derecesini yükselttir bence her sansta bir öncekinden yüksek olsun öyle hem o kadar acı çekeceksin hem etkisi olmayacak 2-3 kere dişini sık sonra rahat et ben ilk seanstan beri yüksek yapsınlar istiyodum kurtulmak için cildime göre en uygununu yapıyolar tabi çok yüksek olursa yanabilirim ama ilk seansta da tüylerimin tamamına yakını dökülmüştü ama çoğu geri çıkmıştı tabi

smillacım arayıp kartı kapatmak istiyorum diyosun niye diye soruyolar kart ücretinden olduğunu söylüyosun tamam kapatmayın geri yüklüyoruz diyolar

maksimumu devamlı kullanıyorum,hatta süresi bitmişti yenisini istemiştim..

ama diğeri worldkart..kartı kapatmıştık borcu bitirip,kapattıktan sonra borç geldi

şansını dene belki verirler kapatmıştık falan deyince yapılandırma ne oldu ?

sağol canım:.

kadın en düşüğü açtı sonra hissediyor musun diye diye yükseltti dayanamıyorum diye tamamen düşürmüyorç
ama dediğin gibi 3. seans için spreu alacağım öyle gideceğim yüksekte isterim o zaman

bizde world var.Aradık geri almak için aidatı.
3 ayda toplamda 1500 tllik harcama yapılırsa geri iade ediyoruz dediler.
1 ayın sonunda aldık

.

Son düzenleme:

çok beğendim canım, güle güle kullan.. Bende pempesini aldım,7-8 sıra ördüm bıraktım, kaldı öylece.. offf ya benim elim örgüde çok ağır

çok beğendim canım, güle güle kullan.. Bende pempesini aldım,7-8 sıra ördüm bıraktım, kaldı öylece.. offf ya benim elim örgüde çok ağır

sağol canım yakın olsak yolla örerim derdim. çok seviyorum örgüyü elimde anneme çekmiş galiba hızlı bitiyor inat edersem

speedy ben merak ettiğim için ordaki bayanlara soruyodum bağıran dayanamayan var mı diye bazen oluyo diyolardı ve ilginç olan bazı müşterilerimiz sanki plajda güneşleniyo çok rahat uzanıyolar uyuyolar filan diyolardı herkesin acı eşiği bir olmuyo

bizde world var.Aradık geri almak için aidatı.
3 ayda toplamda 1500 tllik harcama yapılırsa geri iade ediyoruz dediler.
1 ayın sonunda aldık

.

hayırdır seni bu saatte görmek şaşırtıcı :)

koltuk altı ,bacak kol falan inanılmaz rahatım gülüyorum bile dedikleri gibi güneşleniyorum sanki
ama genital de üst kısımda da sıkıntım yok aşağıda kasıyorum kendimi acımasa bile acıyr gibi hissediyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…