- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.741
günaydın kızlar ,
tövbe yarabbim rüyamda daphne yi ölmüş gördüm :26:
Hoş bulduk canım 0,001 gr bebeğimle birlikteanacım bu bulgur tanesi kadar daha
günaydın daphnem
Evet ya bizi okumaktan ne zevk alıyor, hani bi konu üzerinde de konuşmuyoruz.. Okusalarda anlamazlar :26:
Tüm dostlar hayırlı kandiller diliyorum, Dualarımız kabul olur inşallah..
ömrü uzamış demek ki..
kiler full dolap olacak,birde girişte ayakkabılık...yorgan yastık,montlar,ayakkabılar,,mutfak fazlalıkları koymayı planlıyorum sığarsa inş
ayakkabı kutusu alamadım ertesi güne bıraktım sonrada unuttum kampanya bitti
Bende anneannemin gördüm rüyamda beni mi çağırıyor ne
Senin bulgurunu yesinler annesi
İnşallah öyledir
Akşamda yine kardeşimin doğum günü sebebiyle pasta kestik. Kutlamalalara doyamadık. Ablasının bebeği 12 yaşına girdi artık koca delikanlı kardeşim var
Şu patron gitsede rahat rahat ders notlarımın çıktısını alabilsem
boyunluk güzel olmuş eline sağlık
benimde bir sorum var..kredi kartıma yıllık aidat gelmiş,bunu nasıl geri alıcam ben
sağol canım.
eğer banka ile devamlı çalışıyor isen geri iade etmeleri için ara sık sık kullanmadığın kartsa geri vermeyebilir şansını dene
maksimumu devamlı kullanıyorum,hatta süresi bitmişti yenisini istemiştim..
ama diğeri worldkart..kartı kapatmıştık borcu bitirip,kapattıktan sonra borç geldi
speedy im ellerine sağlık boyunluk çok güzel olmuş
genital konusuna gelince ısı çok çok düşük olunca dökülme zor olur canım yavaş yavaş derecesini yükselttir bence her sansta bir öncekinden yüksek olsun öyle hem o kadar acı çekeceksin hem etkisi olmayacak 2-3 kere dişini sık sonra rahat et ben ilk seanstan beri yüksek yapsınlar istiyodum kurtulmak için cildime göre en uygununu yapıyolar tabi çok yüksek olursa yanabilirim ama ilk seansta da tüylerimin tamamına yakını dökülmüştü ama çoğu geri çıkmıştı tabi
boyunluk güzel olmuş eline sağlık
benimde bir sorum var..kredi kartıma yıllık aidat gelmiş,bunu nasıl geri alıcam ben
dün E lıght diye bir lazere girdim IPL yine.
Genital acısı geçecek gibi değil o kadar düşük yapmasına rağmen yine inledimsoğutucu sprey önerdi kadın bide ona bakacağım araştıracağım. 1 marta kadar eğer dökülme olmaz ise Dıod deneyecek.
Soru size ; Burnumun üstünde siyah nokta çıkmaya başladı önceden limon ve pudra kullanıyordum. başka kullandığınız herhangi bişey var mıönerebileceğiniz.
Ördüğüm boyunluk.
Eki Görüntüle 613911
akşama krem rengi başlayacağım annem dün almş biraz daha kalınından
çok beğendim canım, güle güle kullan.. Bende pempesini aldım,7-8 sıra ördüm bıraktım, kaldı öylece.. offf ya benim elim örgüde çok ağır
şansını dene belki verirler kapatmıştık falan deyince yapılandırma ne oldu ?
yapılandırma için diğer ayı beklicez
sağol canım:.
kadın en düşüğü açtı sonra hissediyor musun diye diye yükseltti dayanamıyorum diye tamamen düşürmüyorç
ama dediğin gibi 3. seans için spreu alacağım öyle gideceğim yüksekte isterim o zaman
bizde world var.Aradık geri almak için aidatı.
3 ayda toplamda 1500 tllik harcama yapılırsa geri iade ediyoruz dediler.
1 ayın sonunda aldık
.
speedy ben merak ettiğim için ordaki bayanlara soruyodum bağıran dayanamayan var mı diye bazen oluyo diyolardı ve ilginç olan bazı müşterilerimiz sanki plajda güneşleniyo çok rahat uzanıyolar uyuyolar filan diyolardı herkesin acı eşiği bir olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?