Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhaba kızlaar, bugün kursa gitmeden geleyim dedim..

smilla ara ben ödemek istemiyorum de, eğer iade etmezlerse o zaman iptal edin başka bir kartım daha var o yeter sadece onu kullanırım dersin.

yağmurlu bir istanbul sabahından günaydınnn kızlarrr
herkesin mevlid kandili mübarek olsun..kızlar bugün arkadaşım doğuma girecek onun içinde dua edermisiniz..
ismi sinem..kolay doğum nasip olsun inşallah..ona da herkese de..

senin okumayı öğrenemeyen kuzular nolcak şimi :) tatilde özel ders ver sen en iyisi

senin okumayı öğrenemeyen kuzular nolcak şimi :) tatilde özel ders ver sen en iyisi

Müfredat zaten delirdi kuzum ya.
Şuan elatinormukıysd harflerini öğrendik. (Sırası da var evet )
Son kalan harfler bu harfler kadar zorlayıcı değil o yüzden benim cinlerden çoğu okumayı söktü.Kalan harflere de aşinalar zaten.

Ama 6 tanesi var kii ahh ahh.YAşları küçük olduğu için öğrenemiyorlar. tatil için dergi hazırlıyorum her birine.Artık yetişebilirler mi orası da meçhul.
Dün bnmkilerden biri eve gidince ağlamış.Öğretmenimiz başka bir yere gidiyormuş diye.
Annesi acıklamış garibimin o da annesini özledi ziyaret edip geri gelecek diye Gerçekten anne yüzü görmeden gurbetlik çok zor.
Veliler bile anlamış sıla hasretimi

haklısın cnm gurbette olmak zor.Allah kolaylık versin.senin eşin ist lumu?

ilkokul öğretmeni olmak gerçekten güzel .çünkü o veletler seni anne gibi görüyorlar.baksana ağlıyormuş sen gideceksin diye..ve seni hiçbir zaman unutmayacaklar..bu çok güzel bişey

Kızlar bu arada eşim sigarayı bıraktı.Bİr ilaç ile..
15 senedir günden 1,5 paket içen bir tipti kendisi.Adam fabrika bacası olmuştu mübarek.
Bir arkadas tavsiyesiyle aldık.Biraz pahalı bir ilaç ama değer kızlar.Benim eşim 2 ay kullandı ve bıraktı.
Eğer eşiniz falan içiyorsa tavsiye edebilirim hapı.

ben de öğretmen olmak isterdim keşke olsaymışım maviş sen şimdi tatile giricen ne güzel

haklısın cnm gurbette olmak zor.Allah kolaylık versin.senin eşin ist lumu?

Eşim manisalı canım yakınız.Ama annesi vefat ettiği için 2 kardeşi var sadece manisada.
Ben eşim için istanbulu yazmıştım. Olduğum yer çok dışında İstanbulun Bu arada bi veli var 88li ve 4. bebişe hamile
Aman allahım ben hala hazır mıyım diye düşünüyorum.

aa bunu daha ayrıntılı anlatırmısın.babam için çok çok lazım.adam ameliyat oldu sigarayı hala bırakamıyor..

ben de öğretmen olmak isterdim keşke olsaymışım maviş sen şimdi tatile giricen ne güzel

Evet canım sana da çok yakışırdı zaten.Seni şöle bi hayal ettim de topuklularla kumaş etekle falan tam sana göre yani. Ben burada sizin çocuk sevginizi okuyunca gerçekten yapabileceğinize inanıyorum.

aa bunu daha ayrıntılı anlatırmısın.babam için çok çok lazım.adam ameliyat oldu sigarayı hala bırakamıyor..

İlaç champix nette de var ama sahtesi falan olur sen direkt eczaneden al canım temiz iş.Pazarlıkla 170e almıştım ben.
Burada da birçok kadın sigarayı bununla bırakmış.Topicleri var ayrıntılı anlatmışlar.Foruma da bi bak yani.
Bizim de rehberlikçi canlı sahit bırakınca ben arastırmaya giriştim.Ekşi sözlükte bile bununla inanılmaz bırakan kişi olmuş gün gün ne hissettiklerini yazmışlar.

Eşim bırakırken zorlandı.1 ay oldu biteli hap bir ayki gelişmler söyle: Önce 2-3 hafta içinde vücudu terle nikotin atmaya başladı.Hergün duş alıyordu artık.Şimdi durdu terleme :) Horlama vardı kalmadı.Dişleri inanılmaz beyazladı anlatamam :) dişetleri kanamaya yani canlamaya sinirleri yenilenmeye başladı. Bir de nefes ve koku alma oranı artmış.Bizim gördüklerimiz bu kadar ,içinde neler oldu kmbilir

benim babamda ameliyat oldu kesinlikle içmemesi gerekiyor ama içiyor.. bizde çok şey denettirdik ilaçda almıştım ama ilacı bile içmedi.. herşeyden önce kişi kendisi bırakmak istemesi lazım yoksa olmuyor. darısı inşallah babama ve smilla seninde babana... keşke bıraksalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…