- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.781
İlaç champix nette de var ama sahtesi falan olur sen direkt eczaneden al canım temiz iş.Pazarlıkla 170e almıştım ben.
Burada da birçok kadın sigarayı bununla bırakmış.Topicleri var ayrıntılı anlatmışlar.Foruma da bi bak yani.
Bizim de rehberlikçi canlı sahit bırakınca ben arastırmaya giriştim.Ekşi sözlükte bile bununla inanılmaz bırakan kişi olmuş gün gün ne hissettiklerini yazmışlar.
Eşim bırakırken zorlandı.1 ay oldu biteli hap bir ayki gelişmler söyle: Önce 2-3 hafta içinde vücudu terle nikotin atmaya başladı.Hergün duş alıyordu artık.Şimdi durdu terleme :) Horlama vardı kalmadı.Dişleri inanılmaz beyazladı anlatamam :) dişetleri kanamaya yani canlamaya sinirleri yenilenmeye başladı. Bir de nefes ve koku alma oranı artmış.Bizim gördüklerimiz bu kadar ,içinde neler oldu kmbilir
benim babam da çok fena sigara içerdi çocuk yaşta başlamış düşünün günde 1 paketten fazla içiyodu bir gün okul bizi doktora götüdü muayene olduk anlaşmalı bşy varmış bütün öğrencilere baktılar doktor bana sen sigara mı içiyosun dedi yok dedim bana sen benden iyi mi biliyosun dedi gıcık oldum kadına ya bana vitamin vermişti babama anlattım bu olayı hemen sigarayı bıraktı herkes şok oldu bırakamaz diye iddaaya filan bile girdiler ama kaybettiler hiç bşy de kullanmadı kendiliğinden bıraktı
peki içiyormu ilaç esnasında?
benim babam da çok fena sigara içerdi çocuk yaşta başlamış düşünün günde 1 paketten fazla içiyodu bir gün okul bizi doktora götüdü muayene olduk anlaşmalı bşy varmış bütün öğrencilere baktılar doktor bana sen sigara mı içiyosun dedi yok dedim bana sen benden iyi mi biliyosun dedi gıcık oldum kadına ya bana vitamin vermişti babama anlattım bu olayı hemen sigarayı bıraktı herkes şok oldu bırakamaz diye iddaaya filan bile girdiler ama kaybettiler hiç bşy de kullanmadı kendiliğinden bıraktı
ayy kızlar bez patamı yaptım ama üzeri için tülü olmuyor ya eni dar geldi.offffff çok kötü moralim bozuldu yaaaaa
kızlar çok fenayım galiba grip oluyorum bir de dinlenemedim hiç kaç gündür dün eltime gittim yemek yiyip kalkarım diye düşünmüştüm ama kaynanamlar da geldi sonra diğer eltim bir de kaynımın doğum günüymüş pasta faslı filan 12 de eve gelebildim tabi geç olduğu iiçin süpürge açamadım ama gece bezelye yemeğimi yaptım duşumu aldım saat 2 yi geçmişti yattım eve gidince çorba pilav yaparım bi de baget veya kanat alıp soslayıp fırında kızartırım eğer onlar gelmeden gidebilirsem süpürge açmak istiyorum eve
hayır hanzade çiçekçiden almadım bebek malzemeleri satan yerden aldım.o kadar da söyledim kadına yaaa...
makina da yok evde çekemedim fotosunuda
bebeğimiz doğdu kızlar ark.hala çıkmamış ama...çok kötü oldm kızlar eşi arayınca bende başladım ağlamaya..
tarifsiz bi his bu ya kendi çocuğum olsa böyle olurdum anca heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?