Eylül dostluğumuza burada devam (:

peki içiyormu ilaç esnasında?

benim babam da çok fena sigara içerdi çocuk yaşta başlamış düşünün günde 1 paketten fazla içiyodu bir gün okul bizi doktora götüdü muayene olduk anlaşmalı bşy varmış bütün öğrencilere baktılar doktor bana sen sigara mı içiyosun dedi yok dedim bana sen benden iyi mi biliyosun dedi gıcık oldum kadına ya bana vitamin vermişti babama anlattım bu olayı hemen sigarayı bıraktı herkes şok oldu bırakamaz diye iddaaya filan bile girdiler ama kaybettiler hiç bşy de kullanmadı kendiliğinden bıraktı

evlat sevgisi işte, sana zarar verdiğini düşündüğü için bir çırpıda bırakmış..

peki içiyormu ilaç esnasında?

İlk başlangıç paketi 1 aylık. 8. ya da 14. gün artık içmemesi gerekiyor.
eşim 15 yıl içtiği için biz bırakmayı 14. gün e planladık. 14. günde bıraktı ama ara ara içiyordu duramıyordu. dayanamıyordu.
2. aylık hap da bttiğinde tamamen bıraktı. Hap yardımcı oluyormuş ama kişiye bağlı biraz canım.Az da olsa istemesi gerek.
Eşimde tiksinme olmadı ama bebek olmadan bırakmalıyım diyordu kendi kendine. ÇOk şükür 2. ayın sonunda kendiliğinden bıraktı.

vaaay beee süpermiş.. valla aklıma gelseydi babama yapardım, oda bana dayanamaz kesin bırakırdı.. neden küçükken aklıma gelmedi bu benim yaaaa... gerçi benim babaam evde içmiyor balkonda içer hep.. yağmurda yağsa fırtınada çıksa balkona geçer orda içer üşüye üşüye..

Benim babam askerden sonra başlamış sigaraya..85 de kendiliğinden bırakmış, 86 da bir paket almış onu içmiş, daha sonra bırakış o bırakış sonra hiç içmedi..

aydasuyla msj. şimdi, pc bozukmuş,eşininkininde şarjı bozukmuş,tabletten yazmakta çok zor oluyormuş, okuyormuş ama yazamıyormuş.. İyiymiş şükür,düzelince gelecekmiş selamı var size..

yine istemek lazım yani..babamın istediğini hiç sanmıyorum.her konu açılışında sinirleniyor çünkü

ayy kızlar bez patamı yaptım ama üzeri için tülü olmuyor ya eni dar geldi.offffff çok kötü moralim bozuldu yaaaaa

ayy kızlar bez patamı yaptım ama üzeri için tülü olmuyor ya eni dar geldi.offffff çok kötü moralim bozuldu yaaaaa

çiçekçiden mi aldın tülü onlar standart oluyo yani önden arkadan kapatıp yanlardan zımbayla filan tuttur canım bi fotosunu koy ona göre tarif ederim sana

kızlar çok fenayım galiba grip oluyorum bir de dinlenemedim hiç kaç gündür dün eltime gittim yemek yiyip kalkarım diye düşünmüştüm ama kaynanamlar da geldi sonra diğer eltim bir de kaynımın doğum günüymüş pasta faslı filan 12 de eve gelebildim tabi geç olduğu iiçin süpürge açamadım ama gece bezelye yemeğimi yaptım duşumu aldım saat 2 yi geçmişti yattım eve gidince çorba pilav yaparım bi de baget veya kanat alıp soslayıp fırında kızartırım eğer onlar gelmeden gidebilirsem süpürge açmak istiyorum eve

hayır hanzade çiçekçiden almadım bebek malzemeleri satan yerden aldım.o kadar da söyledim kadına yaaa...
makina da yok evde çekemedim fotosunuda
bebeğimiz doğdu kızlar ark.hala çıkmamış ama...çok kötü oldm kızlar eşi arayınca bende başladım ağlamaya..
tarifsiz bi his bu ya kendi çocuğum olsa böyle olurdum anca heralde..

Kaç gündür dinlenemeyince vücudun halsiz düşmüştür canım, ıhlamur, portakal suyu iç , takviye olur direncin kuvvetlenir..

gözünüzaydın canım.. Allah analı, babalı, sağlıkla büyütsün bebişi..

bebişiniz hayırlı olsun canım
aldığın tül muhtemelen çiçekçilerin de kullandığı rulo tüllerdendir foto olsa daha iyi yardımcı olurdum ama sanırım sen pastayı tülün ortasına koyup heryerini eşit bi şekilde yukardan bağlamak istiyosun benim de öyle olmadı önden arkadan eşit şekilde yukarda birleştirdim yanları tam kapanmadı rasgele 2-3 yerden küçük zımbayla zımbaladım belli olmuyo bile fotolardan görmüşsünüzdür bi de uzundu tül 2 kat doladım hem daha belirgin oldu pembesi yoksa daha beyaz duruyodu bezlerden dolayı kafana göre yap boz nasıl gözüne hoş geliyosa öyle bırak ya da olmuyosa tamamını tülle kaplamak yerine sadece katların etrafına tül dolayarak yapabilirsin nette birsürü farklı modeller var tüllü olmak zorunda değil hepsi güzel oluyo

bu arada kızlar ahsenin selamı var hepinize hastaneydi dua istiyo arayıp aramamkta kararsız kaldım dayanamadım aradım çünkü üzgün sesi kötü geliyo konuşunca gözleri doluyo belli sesine yansıyo inş.berra bir an önce iyileşir ve çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…