Eylül dostluğumuza burada devam (:

Aklım onlardaydı, inşallah biran önce iyi olur berroş.. Dr. ne diyormuş?

bugün belli olacakmış ne zaman çıkacağı ama 10 gün filan kalır bence diyodu inş.kalmaz zaten nefes alması düzelmiş ama tamamen iyileşmeden göndermek istemiyolar

İyi çok şükür.Ahsende pinpirikli zaten daha bir panik yapmıştır. Kuzucuğu bir daha çıkarmasın kimselerin içine. En son konuştuğumuzda kimseye laf anlatamadım demişti. Gelen görmek istiyormuş bebeği

Son düzenleme:

Ben hergün burdayım similla :)

ozaman değiştireyim.hergün bizimle beraber sende yaz :)

buarada bebişlerle ilgili bir yazı :

Bebeği kalabalık gurupların içerisine sokmayın. Unutmayın, özellikle kış aylarında, kapalı ortamlarda, virüslerin neden olduğu üst solunum yolu enfeksiyonlarına çok sık rastlanır. Bebeğin hastalanmaması için öptürmeyin, kalabalıklara sokmayın, ufak çocuklardan uzak tutun. Annenin de lohusa döneminde kendini iyi koruması gerekir.

kızlar pazar gündüz misafirim gelecek arkadaşlarım ve anneleri 10-12 kişi olacak onlara neler yapsam diye düşünüyorum

kısır
makarna salatası
patatesli gül böreği
peynirli börek
z.yağlı sarma
çikolata topları

yapayım diyorum tatlı olarak tavuk göğsü olurmu başka neler yapabilirim bi de mahlepli kurabiye mi yapsam yeterli mi

Benim canım çok sıkılıyo biraz çarşıya çıkıp dolaşayim evde başım ağrıyo ben ara ara bunalıma giriyorum sinirlerim geriliyo sebepsiz

tatlı tuzlu toplam 5 çeşit yeter bence tabak doluyor zaten..çok bile bence menün süper..tatlı olarak tavuk göğsüde olur,revani yada kemalpaşa gibi şerbetli bi tatlıda yapabilirsin..

şu misafir alma misafire gitme işlerine bir süre ara ver artık sağlığın bozuluyor

arkadaşlarım hep gelip gidiyo ama anneleri hala alamadım ilk defa gelecekler evleneli 1 yılı geçti ayıp artık çünkü bizim annelerde tanışıyo görüşüyo lise arkadaşlarım hatta bi arkadaşımın kv.de bize katıldı anneler iyi anlaşıyo e biz de keyifli oluyo kocalarımızda kanka oldu çok şanslıyız bu konuda

hanzade menün bence güzel ve fazlasıyla yeterli canım, hatta kısır veya makarna salatasını yapmayabilirsin.. Similanın dediği gibi çok fazla çeşit yapmana gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…