- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.821
hamilelikte merak ettiğim
* doğum sonrası kanama olsun istemiyorum. ya ne kadar sürüyor ? resmen 9 ayın acısı çıkıyor
* doğumda alınan kilolar gidiyor mu ?
* Göbekte sarkma falan oluyor mu ? genital bölge açılma oluyor mu ?
merhaba kızlarr.
hanzadecim hala bıraktığım gibi misafir ağırlıyosun sürekli kuzum. maşallah sanamenü güzel ve yeterli. makarna salatası veya kısır ikisinden birini yap bence. şu gül böreğinin tadınıda çok merak
ediyorum heee
speddycim benim kanamam hala geliyo bugün 27.gün ama çok azaldı. bu iyi bişey bence temizleniyo içim diye düşünüyorum bilmiyorum alakası varmı ama.
hamilelikte 12 kilo almıştım 3 kilosu kaldı şuan.
göbek gevşek kaldı biraz fazla saramadım ben. genital bölgede açıklık varmı daha test etmedik
40 GÜN Sürüyor diye duymuştum. ben normalde her ay 5 yada 6 güne zor dayanıyorum hala bitmedi diye mızıldıyorum falan
iyi vermişsin 3 kilo bişey değilimiş. ama 12 kilo almakta iyi
göbek için ne kadar çok sararsan o kadar az mı sarkıyormuş gerekirse mengene ile sıkabilirim de deforme olmasın yeter
anacım bu yabancı mankenler doğurup podyuma çıkıyolar sanki doğum yapmamış gibi..var bi formulü ama...
pigum süper sadece 3 kilon kalmış vajina da eski haline dönüyomuş öyle diyolar
6 kilo doğumdan hemen sonra gitti 3 kiloda vermişim. ama ben zaten kilolu hamile kaldım 60 kiloyla kaldım. işe başlayana kadar vermek istiyorum dahada. vejina konusuda işallah öyledir. ayy hanzade şimdi ilk ilişkiden çok korkuyorum. evlenirken korkmamıştım amaşimdi dikiş varya sanki canım yanıcak gibi geliyo
anacım bu yabancı mankenler doğurup podyuma çıkıyolar sanki doğum yapmamış gibi..var bi formulü ama...
bide şey duydum o mankenler 8 aylık doğuruyorlarmış genelde anne son 1 ayda çok kilo aldığı için bilerek 8 aylık doğum yapıyorlarmış
ne kadar doğru bilmiyorum çağla şilkel için duymuştum hatta bi dergiede
ben inanmıyorum ne kadar manken de olsalar sonuçta anneler belki 1-2 manken mecburen erken doğum yapmak zorunda kalmıştır o da böyle yayılmıştır hem 8 aylık bebeklerin yaşaması zor oluyo çok riskli
pingucum korkacak bşy olduğunu sanmıyorum çünkü smillanın dediği gibi 40 günde normal dikişler yaralar bile iyileşiyo ki vajinanın yapısı çok farklı normal vücudumuzda olduğu gibi deri yok orası kendini çok çabuk yeniler şimdiye kaynamıştır bile dikişler
40 günde ameliyat bile iyileşir cnm 3-5 dikiş çoktan iyileşmiştir
pingucum korkacak bşy olduğunu sanmıyorum çünkü smillanın dediği gibi 40 günde normal dikişler yaralar bile iyileşiyo ki vajinanın yapısı çok farklı normal vücudumuzda olduğu gibi deri yok orası kendini çok çabuk yeniler şimdiye kaynamıştır bile dikişler
etek güzel, senin tarzına da gider diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?