Eylül dostluğumuza burada devam (:

60 tl bu berelere vermem mümkün diil...kendim yaparım da,tek renk bereleri bulmak kolay ama,leoparlıyı bulmak zor

Simila bence de bu etek çorapla daha güzel olur sana da yakışır
deichmanda indirim var ama birşey yok yada sadece bir iki numara için indirim yapılmış

Simila bence de bu etek çorapla daha güzel olur sana da yakışır
deichmanda indirim var ama birşey yok yada sadece bir iki numara için indirim yapılmış

adil ışık a uğrayabilirsem var ise bir denerim..yoksa netten almam.malum kasa geniş her beden olmuyor

kızlar dağıldınız yine benim canım çok sıkılıyo ya eve gitmek istiyorum bir an önce 2 saat var daha

benimde uykum var orucumu bozmama 1,5 saat kaldı sersem gibi internette geziyorum

allah kabul etsin canım bu kadarı geçti 1,5 saatte geçer artık şimdi bşy de yemedin ya halsiz düşersin daha çok uykun gelir ben de uykudan bayılıcam yarın akşam erkenden yatarım inş.

allah kabul etsin canım bu kadarı geçti 1,5 saatte geçer artık şimdi bşy de yemedin ya halsiz düşersin daha çok uykun gelir ben de uykudan bayılıcam yarın akşam erkenden yatarım inş.

dün güzelde uyudum ama sanırım açlıktan dolayı az kaldı evet buda geçerse iyiym

bende vodafone la konuşuyorum offf şu anki tarifem tahhütlüymüş değiştirirsem 160 tl cezası varmış

olur mu ya taahütlü olunca daha düşük bitarifeye geçemezsin hattı kapatamazsın ama sen üzerine para verip tel alıcan alabiliyosun çünkü benim de taahütlü özellikle sordum tarife de küçülme olmayacaksa alabiliyosun dediler aynı faturayı ödeyip üstüne telin taksiti eklenecek

teli vermiyolarki..1 haftadır onun kavgasını yapıyoruz.teli verseler ceza yok.bende vermedikleri için tarife değiştirip teli dışardan almak istiyorum.onun da cezası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…