- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.841
yazın çıplak bacakla diilde,kışın siyah çorapla düşündüm..kısa etek 10 senedir giymiyorum heralde.şort severim o ayrı
daphne işin çok galiba patron gitmedi mi
60 tl bu berelere vermem mümkün diil...kendim yaparım da,tek renk bereleri bulmak kolay ama,leoparlıyı bulmak zor
sende parça kumaş bulursun,başka berenin kalıbından çıkarırsın..
Simila bence de bu etek çorapla daha güzel olur sana da yakışır
deichmanda indirim var ama birşey yok yada sadece bir iki numara için indirim yapılmış
kızlar dağıldınız yine benim canım çok sıkılıyo ya eve gitmek istiyorum bir an önce 2 saat var daha
benimde uykum var orucumu bozmama 1,5 saat kaldı sersem gibi internette geziyorum
allah kabul etsin canım bu kadarı geçti 1,5 saatte geçer artık şimdi bşy de yemedin ya halsiz düşersin daha çok uykun gelir ben de uykudan bayılıcam yarın akşam erkenden yatarım inş.
benimde uykum var orucumu bozmama 1,5 saat kaldı sersem gibi internette geziyorum
bende vodafone la konuşuyorum offf şu anki tarifem tahhütlüymüş değiştirirsem 160 tl cezası varmış
Allah kabul etsin canım..
bende vodafone la konuşuyorum offf şu anki tarifem tahhütlüymüş değiştirirsem 160 tl cezası varmış
olur mu ya taahütlü olunca daha düşük bitarifeye geçemezsin hattı kapatamazsın ama sen üzerine para verip tel alıcan alabiliyosun çünkü benim de taahütlü özellikle sordum tarife de küçülme olmayacaksa alabiliyosun dediler aynı faturayı ödeyip üstüne telin taksiti eklenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?