Eylül dostluğumuza burada devam (:

smmm hala gelmedi yaaa ben gelmeden çıkma gelicem dedi bi de geç kalırsam yandım zaten çok işim var misafir gelecek off dünden beri herşey üstüste geliyo sinir oldum

kızlar avea kullanan varmı?çekme problemi yapıyormu,interneti nasıl?

ben kullanıyrum canım evde normalde telefonda sıkıntı yaşıyorsanız avea da çekmeyebilir bizim evde yatak odasnda telefonda internette çekmiyor mesela ama evde kablosuz olduğu için sıkıntı olmuyor

hanzade yardımların için çok teşekkür ederim canım..evden çıkıyordum cevap yazamamıştım..annemdeyim eve geçince dediklerini uygulayacağım..
Allah güç kuvvet versin sana canım ya senin yerinde olsam bu akşam ki misafirimi çoktan iptal ederdim..rahatıma düşkünüm ben

ben kullanıyrum canım evde normalde telefonda sıkıntı yaşıyorsanız avea da çekmeyebilir bizim evde yatak odasnda telefonda internette çekmiyor mesela ama evde kablosuz olduğu için sıkıntı olmuyor

avea hiç kullanmadık biz.kocamın avea çekmez diye bi önyargısı var.cazip kampanyaları var o yüzden sordum

ben avea kullanıyorum telefon olarak çekiyo konuşurken filan hiç kesinti yok ama internet sıkıntı çoğu yerde çekmiyo sadece merkezi yerlerde var. birde bazı iş yerlerinde filan çekmeyebiliyo

aksiliğe bakın çıkış saati dk.bile sekmeyen ben smmm için hala bekliyorum daha gelmedi ve mutlaka gelecekmiş bugün yapamamız gerekiyo dedi

Geldim hanzadem, günaydın..

Akşam naptın, çıkabildin mi 6 da

6 buçuğa doğru çıktım şükür yani hayatımda yaptığım en hızlı beyannameydi zaten adam 6 da geldi 10 geçe bitirdik ama herşeyi hazırlamış sisteme girmiştik sadece onun şifresiyle gönderdik
eve gittim hemen 10 dk da evi bi süpürdüm baget almıştım onları soslayıp fırına verdim onlar pişirken tarhana çorbası pilav ve salata yaptım 8,30 da hazırdı soframız yani 1 saat 15 dk da filan yaptım hepsini

bir de tiramisu yaptım annem için bugün günü var da istediler

Son düzenleme:
günaaaayyyyydııııın sabah sabah bende geldim, 8.30'dan beri uyanığım.. derslerim var bugün akşam 9'a kadar int başındayım mecburen..

avea hiç kullanmadık biz.kocamın avea çekmez diye bi önyargısı var.cazip kampanyaları var o yüzden sordum

smilla benim ve eşimin hattı avea, konuşma int mesaj paketleri gerçekten çok uygun. konuşma ve tlf int'de hiç bir sorun yaşamıyoruz. ama evde kartalcell vardı bizim int. sürekli bağlantı kopuyordu salondan 2.5G çekiyordu 1 yıldır krizler geçiriyordum. dün akşama kadar uğraştım aveayı iptal ettim, türkcell vınn aldım şimdi daha pahalı ama daha hızlı.

Tabi o kadar çok misafir ağırladın ki, elin bayağı hızlanmış.. Hamarat gelin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…