- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.881
günaaaayyyyydııııın sabah sabah bende geldim, 8.30'dan beri uyanığım.. derslerim var bugün akşam 9'a kadar int başındayım mecburen..
smilla benim ve eşimin hattı avea, konuşma int mesaj paketleri gerçekten çok uygun. konuşma ve tlf int'de hiç bir sorun yaşamıyoruz. ama evde kartalcell vardı bizim int. sürekli bağlantı kopuyordu salondan 2.5G çekiyordu 1 yıldır krizler geçiriyordum. dün akşama kadar uğraştım aveayı iptal ettim, türkcell vınn aldım şimdi daha pahalı ama daha hızlı.
Daphnem eleman alımızın bittimi?
Bugün öğrencisin o zamanAllah zihin açıklığı versin canım..
Yok kuzum ya daha 1 ay daha sürer bu işlerSenin fındık kurdu nasıl?
Hanzade ellerine sağlık. Hızına, becerikliliğine hayranım
Hoşgeldin landflovers
ay teşekkür ederim canım, amin..
dün akşam kardeşimle birlikteydik çarşıda beraber halllettik int işlerimizi, sonra bize geldik yemeğimizi yedik oturduk bizde kaldı, zorla ısrar kıyamet.. üni'den tatile geldi şimde sabaha kadar int başında oturuyor annemgilde, dolayısıyla kalmak istemiyor ben uyumam eve gideyim diyor.. bizde de geç yatmış hala uyuyor, kahvaltı için onu bekliyorum.
landfloves şimdi orda olup seninle kahvaltı yapmak isterdim...
landfloves şimdi orda olup seninle kahvaltı yapmak isterdim...
Ayyy evet bende gelebilirim, yavaş yavaş keyifli bir kahvaltı yapardık..
landfloves ne güzel örmüşsün kız çok beğendim becerikli hatun seni
bugün gidip uyumak istiyorum hemen
Ayy bide kafamdan bişeyler uyduruyorum diyor, örtüde buda bayağı değişik ve güzel olmuş..[/QUOTE
teşekkür ederim kızlar..
vaficim çamaşır makine örtümü kafamdan uydurdum ama bu patiğin örneğini arkadaşımdan aldım.
chitlenbik nerde acaba merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?