Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bugün öğrencisin o zaman Allah zihin açıklığı versin canım..

Bugün öğrencisin o zaman Allah zihin açıklığı versin canım..

ay teşekkür ederim canım, amin..

dün akşam kardeşimle birlikteydik çarşıda beraber halllettik int işlerimizi, sonra bize geldik yemeğimizi yedik oturduk bizde kaldı, zorla ısrar kıyamet.. üni'den tatile geldi şimde sabaha kadar int başında oturuyor annemgilde, dolayısıyla kalmak istemiyor ben uyumam eve gideyim diyor.. bizde de geç yatmış hala uyuyor, kahvaltı için onu bekliyorum.

Yok kuzum ya daha 1 ay daha sürer bu işler Senin fındık kurdu nasıl?

Hanzade ellerine sağlık. Hızına, becerikliliğine hayranım

Hoşgeldin landflovers

Hımm anladım canım 1 ay daha arada yine kaybolucan o zaman..

Sabah hareketlerimizi kısıtlıyor biraz, hızlı hareket edersem midem bulanıyor çünkü.. Son 1 hafta, haftaya bugün kontrolüm var merak ediyorum içeride napıyor

landfloves şimdi orda olup seninle kahvaltı yapmak isterdim...

Ayyy evet bende gelebilirim, yavaş yavaş keyifli bir kahvaltı yapardık..

landfloves şimdi orda olup seninle kahvaltı yapmak isterdim...

Ayyy evet bende gelebilirim, yavaş yavaş keyifli bir kahvaltı yapardık..

ay ne güzel olurduuuu, hafiftende bir güneş var şimdi üstüme vuruyor..sohbet ede ede öğlene kadar yerdik
kuş cıvıltımızda var :)) bu arada minik papağanım fenerbahçenin marşını çıkarmaya çalışıyoooor, az kaldı sökecek konuşmayı :)))))

bu arada patik örüyorum demiştim ya bitirdim ben onu, fotosunu ekleyecem şimdi size..

günaydın kızlar

sohbetlere katılamıyorum geçmişe bakamıyorum

öpüyorum sizi gelirim yine

landfloves ne güzel örmüşsün kız çok beğendim becerikli hatun seni

tünaydınlarrrrrrrr kızlarrr
işimi gücümü bitirdim hem kahvaltı yapıp hem size bakıyorum. Dün kursumuz tatile girdi hocamızda istifa etmiş ne olacak ne zaman başlayayack bilmiyoruz.
herkes iyidir umarım...

daphnecim nasıl yapacaksın face de fotonuzu gördüm tekli koltuklar camın önündeydi o fotolar ne zamanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…