- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.901
daphnecim nasıl yapacaksın face de fotonuzu gördüm tekli koltuklar camın önündeydi o fotolar ne zamanın
daphnecim nasıl yapacaksın face de fotonuzu gördüm tekli koltuklar camın önündeydi o fotolar ne zamanın
merhaba kızlar...
landflowes becerikli hatun ne güzel örmüşsün halınla uyumlu da olmuş
hanzade bacım maşallah sana az gelir ya..uykusuz halinle yine ağırlamışsın misafirlerini
kızlar dün bebişimizi görmeye gittik..aman Allahım yok böyle güzellik ya..
bez pastamı çok beğendiler en güzel hediye dediler..
arkadaşım benden 1 hafta sonra evlenmişti .şimdi bebişi oldu çok garip oldum ya..hem ilk defa her anına şahit olduğum gebelikti..
şimdi doğumu fln.sanırım benim anne olma vaktim gelmiş.
ben salonun şeklini değiştiremem zatenn en kullanışlı şeklinde olduğunu düşünüyoruz hem ünite sabit başka türlü uymaz eşyalarım ama senin güzel olur yapabilirsin daphnecim
daphane canım çalışmıyorum ama iş bulamadığım için yani ben çok çalışmak istiyorum..
1.5 senedir çalışmıyorum ve ciddi anlamda bu durum beni çok etkiledi..
ayrıca vermem gereken kilolarım var..benim kilo durumum sizin gibide değil siz zaten zayıf hatunlarsınız..2-3 kilo aldım diyorsunuz..
benm durum içler acısı olmuş..
ev de olmak,çalışmamak sizin hayal ettiğiniz gb güzel birşey değil..pişman olursnuz evde olduğunuza..
daphane canım çalışmıyorum ama iş bulamadığım için yani ben çok çalışmak istiyorum..
ayrıca vermem gereken kilolarım var..benim kilo durumum sizin gibide değil siz zaten zayıf hatunlarsınız..2-3 kilo aldım diyorsunuz..
ev de olmak,çalışmamak sizin hayal ettiğiniz gb güzel birşey değil..pişman olursnuz evde olduğunuza..
canım sen evde sıkılıyosun haklısın ama bebek olsa sıkılacak vaktin olmaz inan ki
kesinlikle sana katılıyorum. bugün yada birkaç gün bana müsade kızlar. kafamı toplamam ne istediğimi düşünmem gerek. ama tek bildiğim ne olursa olsun ne anne babanıza nede eşinize asla güvenmeyin. asla işinizi bırakmayın. hayatın size ne getireceği belli olmaz. o çok güvendiğiniz insanlarda birgün sizi yarıyolda bırakabiliyor. kendinize iyi bakın görüşürüz.
eşimle tartıştık canım. içinde biriken şeyleri söyledi. şu anda uyuşmuş haldeyim. o yüzden birkaç gün dinlenip düşünmek istiyorum.
şimdi işe girsen bu sefer çalışıyorum daha yeni işe başladım diye erteleyip duracaksın şimdi hazır evdeyken yapsaydın doğmuştu 6 ay bakar o arada iş arardın işe başlardın illa çalışmak istiyorsan bebeğine bakan varsa tabi ama o zaman bebeğini bırakıp işe gitmek istemezsin sanırım[/QUOTE
annem bakıcak inşallah canım bebeğime..başkasına baktırmam çünkü.bebek için içine girerse daha da uzar canım.bide evliliğimde sorun olmamasına
rağmen şuanda ben hala evliliğime güvenmiyorum..
her insanın mizacı farklı canım ben evcimen bi tip değilim zaten..ev insanın körelmesine neden oluyor bana göre..Ben evdede kaldım 3-4 ay. Benim için çok keyifliydi. Böyle rahat bir iş bulmasam çalışmazdımdaHem hanzade haklı yap bebeği canının sıkıntısı geçsin.
çalışırken hayatı daha düzenliydi benim..tamam vakti yoktu ama daha düzenliydi zamanım
bende 1,5 yıldır evdeyim teremmcim sıkılmadım hergünüm dolu dolu geçiyor ama nereye kadar böle gidecek diyorum kendi kendime... Bu aralar ciddi ciddi çalışmayı düşünüyorum ama eşim çok katı bu konuda illa çalışacaksan gel yanımda çalış diyor ama büyük konuşmak gibi olmasın asla onunla çalışmam çok sinirli biri oluyor iş yerinde
bi de bu aralar ev almayı düşünüyoruz azda olsa katkım olsun istiyorum böyle boş boş evde oturacağıma en azından azcık faydam olur diyorum ama eşim lafını bilem ettirmiyor bakalım ne olcak ssz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?