Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphnecim nasıl yapacaksın face de fotonuzu gördüm tekli koltuklar camın önündeydi o fotolar ne zamanın

Geçen yıla ait onlar. Masayı kapının olduğu tarafa alıp tekli koltukları camın kenarına almayı planlıyorum. Giriş biraz daralacak ama biraz değişiklik olsun içim sıkıldı hep aynı şekilden.

merhaba kızlar...
landflowes becerikli hatun ne güzel örmüşsün halınla uyumlu da olmuş

hanzade bacım maşallah sana az gelir ya..uykusuz halinle yine ağırlamışsın misafirlerini

kızlar dün bebişimizi görmeye gittik..aman Allahım yok böyle güzellik ya..
bez pastamı çok beğendiler en güzel hediye dediler..
arkadaşım benden 1 hafta sonra evlenmişti .şimdi bebişi oldu çok garip oldum ya..hem ilk defa her anına şahit olduğum gebelikti..
şimdi doğumu fln.sanırım benim anne olma vaktim gelmiş.

daphnecim nasıl yapacaksın face de fotonuzu gördüm tekli koltuklar camın önündeydi o fotolar ne zamanın

ben daha evlendiğimizden beri hiç bir şeyin yerini değiştirmedim, bir tek vitrini değiştirdik oda klima takılacağı için mecburendi..

annem her temizlikte değiştirirdi hatta koltukların tv nin yerini bırak oda oda değiştirirdi. okuldan her geldiğimde şekil değişmiş olurdu, bak nasıl olmuş derdi bir süre sonra farketmemeye başlamıştım ne nasıl olmuş o zaten orda değilmiydi falan derdim.. sonra annem bel fıtığı oldu bu yüzden.. şimdi eskisi kadar değiştirmiyor ama yine değiştiriyor tabii, mevsimden mevsime artık :))

Bencede sen hem çalışmıyorsun senin yerinde olsam çoktan yapmıştım.

ben salonun şeklini değiştiremem zatenn en kullanışlı şeklinde olduğunu düşünüyoruz hem ünite sabit başka türlü uymaz eşyalarım ama senin güzel olur yapabilirsin daphnecim

ben salonun şeklini değiştiremem zatenn en kullanışlı şeklinde olduğunu düşünüyoruz hem ünite sabit başka türlü uymaz eşyalarım ama senin güzel olur yapabilirsin daphnecim

Bu 4 ya da 5 olacak şekil şekil yapıyorum. Aslında en kullanışlısı bu şekliyle ama sıkıldım. Arkadaki küçük odayada bir ayar çekicem. Henüz tasarlıyorum

daphane canım çalışmıyorum ama iş bulamadığım için yani ben çok çalışmak istiyorum..
1.5 senedir çalışmıyorum ve ciddi anlamda bu durum beni çok etkiledi..
ayrıca vermem gereken kilolarım var..benim kilo durumum sizin gibide değil siz zaten zayıf hatunlarsınız..2-3 kilo aldım diyorsunuz..
benm durum içler acısı olmuş..
ev de olmak,çalışmamak sizin hayal ettiğiniz gb güzel birşey değil..pişman olursnuz evde olduğunuza..

canım sen evde sıkılıyosun haklısın ama bebek olsa sıkılacak vaktin olmaz inan ki

kesinlikle sana katılıyorum. bugün yada birkaç gün bana müsade kızlar. kafamı toplamam ne istediğimi düşünmem gerek. ama tek bildiğim ne olursa olsun ne anne babanıza nede eşinize asla güvenmeyin. asla işinizi bırakmayın. hayatın size ne getireceği belli olmaz. o çok güvendiğiniz insanlarda birgün sizi yarıyolda bırakabiliyor. kendinize iyi bakın görüşürüz.

şimdi işe girsen bu sefer çalışıyorum daha yeni işe başladım diye erteleyip duracaksın şimdi hazır evdeyken yapsaydın doğmuştu 6 ay bakar o arada iş arardın işe başlardın illa çalışmak istiyorsan bebeğine bakan varsa tabi ama o zaman bebeğini bırakıp işe gitmek istemezsin sanırım

Ben evdede kaldım 3-4 ay. Benim için çok keyifliydi. Böyle rahat bir iş bulmasam çalışmazdımda Hem hanzade haklı yap bebeği canının sıkıntısı geçsin.

Hayırdır ne oldu canım?

eşimle tartıştık canım. içinde biriken şeyleri söyledi. şu anda uyuşmuş haldeyim. o yüzden birkaç gün dinlenip düşünmek istiyorum.

bende 1,5 yıldır evdeyim teremmcim sıkılmadım hergünüm dolu dolu geçiyor ama nereye kadar böle gidecek diyorum kendi kendime... Bu aralar ciddi ciddi çalışmayı düşünüyorum ama eşim çok katı bu konuda illa çalışacaksan gel yanımda çalış diyor ama büyük konuşmak gibi olmasın asla onunla çalışmam çok sinirli biri oluyor iş yerinde
bi de bu aralar ev almayı düşünüyoruz azda olsa katkım olsun istiyorum böyle boş boş evde oturacağıma en azından azcık faydam olur diyorum ama eşim lafını bilem ettirmiyor bakalım ne olcak ssz

canım bende hergün biryerlerdeyim..ama bana kazandırdığı birşey yok sadece sosyalleşme belki..ee ilerde bana faydası ne..
herkes farklıdır illaki belki benim karakterim farklı gelir size ama ben evlenmeden önce çalışmadığım da ailem hiç para istemezdim..
ancak ailem ben istemeden verirlerdi..şimdi aynısı eşimde de yaşıyorum para isemek beni çok zoruma gider isteyemiyorum..
o yüzden eşim hep ben söylemeden kendi verir..zaten kasada da bırakır alayım diye..
hep hedefim de çlışmak olduğu için şuanki durumum bana batıyor..zaten yakın arkadaşlarım der aramızda kariyer yapacak en azimli sendin diye..
ama eşimi dinledim çıktım işten sonuç bu hala iş bulamadım..şimdi o da çalış diyor ama verdiim savaşı bir bilsen

zahter şimdi gördüm canım eğer bize anlatırsan belki biraz rahatlarsın belki de fikirlerimiz sana biraz da olsa yardımcı olur ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var

bende uzun zamandır evde olanlardanım, okulu bitirdiğimden beri çalışıyordum ilk defa bu kadar uzun süre evde kaldım.. annemlerle yaşıyor olsam çok sıkılır rahat edemez kesin hemen ne olursa olsun bir iş bulurdum..ama eşim bana hiç karışmıyor boşver çalışma yorulma diyor paramı eksik etmiyor sağolsun.. canım istemezse yemek bile yapmıyorum niye yapmadın demiyor olsun dışarda yiyelim diyor.. bazen çok sıkılıyorum durduk yerde ona sataşıyorum dışarda biyerlere götürüyor haklısın evde olunca sıkıldın diyor. çok anlayışlı gerçekten bu konularda..

ama tabii çalışmayı çok istiyorum bi yandan da çok rahat, evimin keyfini sürdüm doya doya.. birde şu kurslarımın bitmesini bekliyorum uyduruk işlerde çalışmak istemiyorum, en son gittiğim bir iş görüşmesinde adam şaka gibi bir maaş teklif etti şartlar falan çok ağırdı iş ne zamna biterse çıkılıyormuş falan. bende böyle bi yerde çalışacağıma evimde otururum daha iyi dedim.. ama kurslarım biter bitmez inşallah güzel bir iş bulup çalışmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…