Eylül dostluğumuza burada devam (:

yemeğimi yedim, pazara uğradım geldim.. Pırasa aldım, z.yağlı yapar hafif hafif yerim.. Canım salçalı yemekleri hiç istemiyor şu sıralar

eşimle tartıştık canım. içinde biriken şeyleri söyledi. şu anda uyuşmuş haldeyim. o yüzden birkaç gün dinlenip düşünmek istiyorum.

bazen sinirle insan istemeden olsa ağzından farklı şeyler çıkabiliyor, kendi dinle ama yalnız kalırsanda kafanda farlı şeyler kurma sakın..

merhaba kızlar..

miracle nereye gittin canım ya..bulantıların nasıl oldu.iyimisin?

teremm canım saol hatırladığın sorduğun için.3 gündür seminer veriyorum sabah çıkıp akşama doğru geliyorum eve.mecburen bulantı hapı içtim o yüzden iyiyim şükür şimdi anneme geldim.keyif yapıyorum çok sevdim ben bu hamileliği ya rabbim nasip ederse 3 tane doğuracağım

bez pastan çok güzel ayy bende kendi kendime mi yapsam acaba bana bunu yapıp gelen olmaz heralde.

sen nasılsın?bu arada kiloları dert edip bebek yapmamazlık yapma bence bende kilolu hamile kaldım ama bebiş bi doğsun sıkı bi çalışmayla verilir elbet bu arada 3 kg vermişim zaten

Maşallah kuzum inşallah günden güne daha da iyi olursun..wuuu 3 mü helal sana
ben sana yapar gönderirim canım teyzesinden hediye

benim kilolar sizinki gb değil hayatımın rekorundayım hiç bu kiloya çıkmamıştım en az 20 kg vermem gerek sen düşün :2:

ay canım benim çok saol söylemen yeter bile...

yok bende burdaki hatunlar gibi değilim canım maşallah hepsi manken gibiler.neyse ben zamanında 20 kg vermiştim o yüzden eminim sende verirsin istemen yeter canım.bol su spor ve sık sık küçük öğünler bu kadar kolay tabii söylemesi

chitlenbiki aradım teli kapalı daha da merak ettim şimdi

chitlenbik diyordu ya hani artık işe gelmeyecem evimde vakit geçirmek istiyorum falan diye, bence evde net olmadığı için gelememiştir.. ama telefonu neden kapalı bilmiyorum şarjı falan bitmiştir inşallah.. iyidir yani.

Ne demek istediğini anlamadım landfloves?

eftelyacım hani kendin demiştin ya ben sık sık burdayım okuyorum ama yazmıyorum fazla diye, bende onu demek istemiştim yanlış anlama :)) sık sık yazmanı istiyoruz senden..

bu kiloyla kendime eziyet ediyorum gerçekten bu yüzden kendim için vermem gerekli bunu..bende zamanında ergenlikte kilo almıştım
sonra dediğin gb 20 kilo verdim bende yine vericem..geçen yıl eşimle bir başlamıştık..bie o zamanlar yeni bir hayat diye zayıflama prog.
vardı bide gaza gelmiştik..telefonuma kaydetmişim 22 günde 7.2 kilo vermişim..ve hiç aç kalmamıştım..ben zaten çok su tüketiyordum..
üstüne yürüyüş egzersizle süpper olmuştu..Allah nasip ederse bugünlerde tekrardan start vericeğiz..
yaza incecik merhaba demek istiyorum

miracle canım iyi olmana sevindim, bulantıların seni tamamen bırakır inşallah..
canım ben mi yanlış hatırlıyorum, bu günlerde kontrolün vardı dimi?

sende benim gibisin demekki canım.inş kolayca gider yaza istediğin kiloda merhaba dersin...

biz salı günü doktora gitmiştik bizim sıpa 3.5 cm olmuş ay nasıl kıpırdıyo.önce uyuyodu doktor hareket ettirdi uyandı.ellerini oynatıyo çok güzeldi hatta eşim videoya çekti izleyip izleyip mutlu oluyoruz bir dahaki kontrole cinsiyet öğrenecekmişiz inş.

miracle canım iyi olmana sevindim, bulantıların seni tamamen bırakır inşallah..
canım ben mi yanlış hatırlıyorum, bu günlerde kontrolün vardı dimi?

canımm çok saol inş öyle olur ama hala kendi mutfağımda bişey yapamıyorum yiyemiyorum da...

evet kuzum bi önceki mesajda yazdım üstüne sen sordun kalp kalbe karşıymış.

bi görseniz bizim bıdığı kıpır kıpır nub teorisi diye bişey var vafim cinsiyet belirlemede ona göre prenses bizim ki tabii sadece bir teori

Oyy yerim ben minnoşu, minnaklar ama kıpır kıpırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…