- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.941
sende benim gibisin demekki canım.inş kolayca gider yaza istediğin kiloda merhaba dersin...
biz salı günü doktora gitmiştik bizim sıpa 3.5 cm olmuş ay nasıl kıpırdıyo.önce uyuyodu doktor hareket ettirdi uyandı.ellerini oynatıyo çok güzeldi hatta eşim videoya çekti izleyip izleyip mutlu oluyoruz bir dahaki kontrole cinsiyet öğrenecekmişiz inş.
canımm çok saol inş öyle olur ama hala kendi mutfağımda bişey yapamıyorum yiyemiyorum da...
evet kuzum bi önceki mesajda yazdım üstüne sen sordunkalp kalbe karşıymış.
bi görseniz bizim bıdığı kıpır kıpır nub teorisi diye bişey var vafim cinsiyet belirlemede ona göre prenses bizim ki tabii sadece bir teori
olsun canım biraz zaman, kısa sürede döktürürsün yine mutfakta..
Nasıl bir teori o :26:
Ayy bide kızlar ben size sormamıştın, sizce benim minnakın ciinsiyeti ne içinize ne doğuyor
bence senin oğluşun olacak vaficim
Oyy yerim ben minnoşu, minnaklar ama kıpır kıpırlar
canım banada kızın olacakmış gibi geliyor..tabi herşeyden önce rabbim sağlıklı hayırlı eylesin..maşallah ya büyümüşte kıpır kıpır
3 aylık olacak haftaya ne kadar hemen geçiyor ya..
olsun canım biraz zaman, kısa sürede döktürürsün yine mutfakta..
Nasıl bir teori o :26:
Ayy bide kızlar ben size sormamıştın, sizce benim minnakın ciinsiyeti ne içinize ne doğuyor
aynen vafim ya bide hareketlerini hissedebilsek ne güzel olacak.
ay hayırlısıyla inş. canım ya bizde öyle istiyoruz bakalım.tabii sağlıklı olsun da..
ay bize hiç geçmiyor ama doğru söylüyorsun 3 ay olacak bakalım.
inş canım ya öyle özledim ki istediğim yemekleri yapmayı.
bak google yaz çıkıyo ultrason fotosuyla anlaşılıyo.
vafim bana yakışıklı bi paşan olacakmış gibi geldi
vafi çok ilginç herkesin içinden aynı şey mi geçiyor :) banada oğlun olacak gibi geliyor
ben şimdiden mukavva ve silindir birşey bulursam saklayayım bu bez pasta için.. havlu kağıdın içinden çıkan ruloda olabilirmiş hanzade söylemişti sanıırm.. bu arada int.'de baktım ve bu şeker şeklinde çorap çok hoşuma gitti.. bebek çorabını kıvırıp çöp şiş takmış bez pastanın bi tarafına bunuda takmış çok hoşuma gitti.. yapacaklarada fikir olsun, terem belki sende eklemek istersin..
Eki Görüntüle 614986
Pingum sorma ya yaprak dökümü yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?