Eylül dostluğumuza burada devam (:

canım banada kızın olacakmış gibi geliyor..tabi herşeyden önce rabbim sağlıklı hayırlı eylesin..maşallah ya büyümüşte kıpır kıpır
3 aylık olacak haftaya ne kadar hemen geçiyor ya..

olsun canım biraz zaman, kısa sürede döktürürsün yine mutfakta..

Nasıl bir teori o :26:

Ayy bide kızlar ben size sormamıştın, sizce benim minnakın ciinsiyeti ne içinize ne doğuyor

Oyy yerim ben minnoşu, minnaklar ama kıpır kıpırlar

aynen vafim ya bide hareketlerini hissedebilsek ne güzel olacak.

ay hayırlısıyla inş. canım ya bizde öyle istiyoruz bakalım.tabii sağlıklı olsun da..
ay bize hiç geçmiyor ama doğru söylüyorsun 3 ay olacak bakalım.

olsun canım biraz zaman, kısa sürede döktürürsün yine mutfakta..

Nasıl bir teori o :26:

Ayy bide kızlar ben size sormamıştın, sizce benim minnakın ciinsiyeti ne içinize ne doğuyor

inş canım ya öyle özledim ki istediğim yemekleri yapmayı.

bak google yaz çıkıyo ultrason fotosuyla anlaşılıyo.

vafim bana yakışıklı bi paşan olacakmış gibi geldi

bi bakim canım, kimse bilmediği için daha yorumda bulunulmadı,terem ve sana göre erkek demek ki bebişim

ben şimdiden mukavva ve silindir birşey bulursam saklayayım bu bez pasta için.. havlu kağıdın içinden çıkan ruloda olabilirmiş hanzade söylemişti sanıırm.. bu arada int.'de baktım ve bu şeker şeklinde çorap çok hoşuma gitti.. bebek çorabını kıvırıp çöp şiş takmış bez pastanın bi tarafına bunuda takmış çok hoşuma gitti.. yapacaklarada fikir olsun, terem belki sende eklemek istersin..

çok şekermiş gerçekten bu canım yaa..ama ben götürdüm dün pastamı
kesinlikle streç rulosundan yaptım bende..sakın atma onları

Nub teorisine baktım eltimin ultrasonunu inceliyeceğim merak ettim bu ay sonu cinsiyetti belli olacak büyük ihtimal önceden bi bakiim

selamlaaaarrr..
ayy hamileler sizin bu heyecanlarınızı gördükçe kendi günlerim aklıma geliyo zaman çok çabuk geçiyoo.. Eşimde öle söylüyo akşam sen daha yeni hamileydin şimdi oğluşunumu emziriyon diyo Çok güzel hamilelik ya tadını çıkarın sakın yormayın kendinizi.

Ayy annem aradı akşama beni çağırıyo yemeğe dünden bir sürü yemeğim var ayrıca çok uykum var dedim zaten geziyosun bana gelince uykun var dedi sevdiğim yemekler varmış lahana sarmış napiim gideyim bari erken kalkarım inş.bşy oldumu üst üste geliyo benim niye böyle oluyo anlamıyorum ya bi kaç gün evde oluyorum sıkılıyorum ya da hep üst üste planlar oluyo

Berra bi iyileşse aklıma takılıyo ama aramaya çekiniyorum ahsenin sesini duyunca kötü oluyorum inş.berra hemencecik çıkacak ve ahsen de eskisi gibi neşeyle bize katılacak

chitlenbik ahsen sniperelit...ilk aklıma gelenler daha da var gelmiyolar bugün smilla da yok belki dolapları takılıyodur onun bugün
sofiş gelemiyo onu biliyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…