- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.961
Hanzadem erkenden kaç sen canım. Yorgun düştüğün için hasta olursun.
ben de yaza kadar aldığım kiloları verirsem iyi olur 5 kilo kadar hamile kalırsam iyice şişerim çünküBende artık çay saatlerinde meyve yiyorum. Yüzümde sivilciler çıktı. Sanırım çok fazla şekerli ve yağlı şeyler yediğim için. Kendimi frenlemeye çalışıyorum
ben de yaza kadar aldığım kiloları verirsem iyi olur 5 kilo kadar hamile kalırsam iyice şişerim çünkü
chitlenbik diyordu ya hani artık işe gelmeyecem evimde vakit geçirmek istiyorum falan diye, bence evde net olmadığı için gelememiştir.. ama telefonu neden kapalı bilmiyorum şarjı falan bitmiştir inşallah.. iyidir yani.
eftelyacım hani kendin demiştin ya ben sık sık burdayım okuyorum ama yazmıyorum fazla diye, bende onu demek istemiştim yanlış anlama :)) sık sık yazmanı istiyoruz senden..
migren filan mı var sende baş ağrısı şiddetlendikçe mide bulantısı yapıyo maalesef ben de çok çektim sinuzitim vardı benim ama artık rahatım şükür
kızlar eski muhabbet olmuyo sanki yaaa nede ki???
landfloves patiklerin çok hoş olmuş canım eline saağlık
Sanırım böylesi daha iyi landflovescım.Ben sadece bekçilik yapıyorum burada kimse yokken :))
belirtilerine baktım netten bana uyuyor ama tabi doktora gitmem lazım kesin sonuç için.sen nasıl kurtuldun canım..bende de sinuzit var
yemeklerimi yaptım geldim kızlar.. sütlü kabak çorbası, tavuklu patates tava, pirinç pilavı ve salata... salatayı yapmadım henüz, eşimin gelmesine yakın yaparım..
teşekkür ederim canım.. batu nasıl çok yoruyor mu seni? ilk zamanlar daha çok uyuyorlar dimi, biraz büyüdükçe daha mı zor oluyor..
eftelyaaaa ya okuma sadece gel sende katıl lütfen yaaaa.... neden anlatmak istemiyorsun, eğer birileri tanır diye çekiniyorsan nickini bilenler falan varsa yani, nick değiştir başka nick al gel sende, rahat rahat anlat paylaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?