Eylül dostluğumuza burada devam (:

az önce sade bi nescafe içtim açılırım biraz diye şimdi de çay ve cips...

kandil simidimizle çikolatalı pişmaniyemiz de var....bizim markette herşey olduğu için ağzımız boş durmuyo sonra bizim için kötü oluyo bu k ların hepsi k oluyo (

Bende artık çay saatlerinde meyve yiyorum. Yüzümde sivilciler çıktı. Sanırım çok fazla şekerli ve yağlı şeyler yediğim için. Kendimi frenlemeye çalışıyorum

Bende artık çay saatlerinde meyve yiyorum. Yüzümde sivilciler çıktı. Sanırım çok fazla şekerli ve yağlı şeyler yediğim için. Kendimi frenlemeye çalışıyorum
ben de yaza kadar aldığım kiloları verirsem iyi olur 5 kilo kadar hamile kalırsam iyice şişerim çünkü

evet kilosu gitmiş pingunun ne güzel ahsen de incecikti valla doğum yaptığı gün gördüm ona rağmen gayet inceydi zaten vücut yapısı öyle onun

dünkü tarhana çorbamla bezelyem yarına kalacak ama pilavı anneme götürürüm pilavı tazeyken seviyorum yiyemem artık onu

Sanırım böylesi daha iyi landflovescım.Ben sadece bekçilik yapıyorum burada kimse yokken :))

kızlar sizlere yazarken midem bir bulanmya başladı inanılmaz kötü oldum kalkamadım da yerimden..öylece kalakaldım..sonra kapadım gözlerimi
içim geçmiş biraz..bulantım geçmiş gb ama hala var..niye böyle oldum ya..başımın sağ tarafı da inanılmaz ağrıyor..

migren filan mı var sende baş ağrısı şiddetlendikçe mide bulantısı yapıyo maalesef ben de çok çektim sinuzitim vardı benim ama artık rahatım şükür

migren filan mı var sende baş ağrısı şiddetlendikçe mide bulantısı yapıyo maalesef ben de çok çektim sinuzitim vardı benim ama artık rahatım şükür
belirtilerine baktım netten bana uyuyor ama tabi doktora gitmem lazım kesin sonuç için.sen nasıl kurtuldun canım..bende de sinuzit var

yemeklerimi yaptım geldim kızlar.. sütlü kabak çorbası, tavuklu patates tava, pirinç pilavı ve salata... salatayı yapmadım henüz, eşimin gelmesine yakın yaparım..

kızlar eski muhabbet olmuyo sanki yaaa nede ki???

landfloves patiklerin çok hoş olmuş canım eline saağlık

teşekkür ederim canım.. batu nasıl çok yoruyor mu seni? ilk zamanlar daha çok uyuyorlar dimi, biraz büyüdükçe daha mı zor oluyor..

Sanırım böylesi daha iyi landflovescım.Ben sadece bekçilik yapıyorum burada kimse yokken :))

eftelyaaaa ya okuma sadece gel sende katıl lütfen yaaaa.... neden anlatmak istemiyorsun, eğer birileri tanır diye çekiniyorsan nickini bilenler falan varsa yani, nick değiştir başka nick al gel sende, rahat rahat anlat paylaş.

İlgilendiğin için çok sağol canım.Gerçekten çok karmaşık günler geçiriyorum ve bu zamanda ilgi ve desteğe çok ihtiyacım oldu.Ve burada hamilelerimizin haberleri,zor zamanları oldukça benim yaşadıklarımı anlatıp kimseyi sıkmak istemedim.Birde biliyorsunuz ki alıngan bir tipim,huyum kurusun.İlgilenilmeyince ve cevap gelmeyince de moralim bozulacaktı...

Birde yeri gelmişken,İstanbul'da ki görüşen arkadaşlarımızın birbirleriyle doğal olarak daha fazla kaynaştıkları ve ben buluşmalara katılamadığım içinde üzgün ve kendimi biraz dışarda hissediyorum.Biliyorum yersiz bir düşünce ama böyle işte...

Oh beee :)

Eftelyacım ben ce de anlat buradaki kızlar gerçekten cok içten ve sıcaklar.
Ben de istanbuldayım ama kızlarla buluşamadım çok istememe rağmen.Biliyorsun ikimizde buradayız ama şehir dışında gibiyiz
Çok uzağız merkeze yani

bugün ben de eşimle kavga ettim çok kötü mesela
Ehliyet almak istiyorum ne zamandır eşimle araba çalısırken kavgalarımız oluyor buraya da yazmıştım.
Neyse eşimin arkadası kurs sahibi.geçen kursu eşimin savsaklamasıyla kaçırdım.
Önümüzdeki kursun da direksiyon saatleri şubat tatiline denk geldiği için eşim nisan ayına atmış ehliyet tarihimi.
Kayıt oldum ama önümüzdekine değil.Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü.
o da öyle şuan küsüz.Ben bana engel olmaya calıştığını düşünüyorum o ise bnm dersleri kaçırmamamı istiyormuş.
Kızlar bu kaçırdığım tam 4. dönem. Sıkıldım artık

Son düzenleme:
Günaydın hatunlar, herkese hayırlı cumalar. Bu gün çok yorgunum. Dün küçük odayla salonun eşyalarının yerini değiştirdim. İçim ferahladı. Eşim geldi bir sürü laf saydı. Belini sakatlayacaksın diyor ama evi çok beğendi. Hanzade dün sen ne yaptın? Erken kalkabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…