Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet annemden erken kalkabildim ama eve gelince de yatmadım tv.karşısına uzandım intikamı izledim gözümü alamadım yarı uykulu izledim

günaydın fıstıklar..

dün dolaplar takıldı bizim ama bir tanesi oturmadı onu küçültecekler,yanı bugün yine gelecekler..

evet smilla dolaplarını merak ettim
bu arada hala evini görmediğimiz arkadaşlar var merak ediyorum acaba eylül gelini olmayıp bizi kandıranlar mı var ya da takipte tanıdık filan mı var

merhaba kızlar herkese günaydınlar olsun
kaç gündür giremiyorum iş yerinde internet problemimiz var halolmadı patladım sıkıntıdan..
buarada tel.numaram da değişti başı 0555 ti 0545 oldu geri kalan aynı haberiniz olsun lütfen değiştiriniz
bende şuan başka bi değişiklik yok adetimi bekliyorum gelir gelmez dr.a gidicez çok sabırsız ve heyecanlıyım
bir adım atalım artıkkk
sizler nasılsınız inş.herkes iyidir.
jelomm doğum yapmış maşşaallhh bebişine allah analı babalı büyütsün..

günaydın güzeller

sabah biraz tembellik yaptım yeni geldim işe, kahvaltımı yaparken bi geçmişi okuyayım..

chitlenbik merak ettik seni özledik canım aradım telin kapalıydı zaten demek no değişmiş hemen kaydediyorum

Hoşgeldin diyelim sana kaç gündür yoktun canım, merakta ettik

Karar almanıza çok sevindim, inşallah bebişiniz sizi bekletmeden hemencecik gelir..

günaydın güzeller

sabah biraz tembellik yaptım yeni geldim işe, kahvaltımı yaparken bi geçmişi okuyayım..

ya merak ediyorum bazen işe geç geliyosun bşy demiyolar mı bizim işbaşı 8,30 ben de genel de 8,30 da burda olurum ama neymiş işbaşı 8,30 muş buraya geliş saati değil buçuk olmadan burda olacakmışız daha 2 gün önce yine bunu söyledi işimiz olunca fazla kalıyoruz ona bşy diyen yok mesai de yok ya da öğlen yemeği molası yok 10 dk.da mutfakta yiyip masama geliyorum oyalanmıyorum daha ne yapmak lazım bilmiyorum

chitlenbik merak ettik seni özledik canım aradım telin kapalıydı zaten demek no değişmiş hemen kaydediyorum

Hoşgeldin diyelim sana kaç gündür yoktun canım, merakta ettik

Karar almanıza çok sevindim, inşallah bebişiniz sizi bekletmeden hemencecik gelir..

çok sağolun kızlar merak etmişsinz..
vaficim uzun süredir karar aldıkta şu gün bi gelemedi sanki nasip artık kendi kendimize denemekten sıkıldım eşimin ilaçları da bitti
demek kendiliğinden olmucak artık belli bu ay tam 1yıl doluyo dr.dan yardım alma zamanı geldi.inş.en yakın zamanda gerçekleşir hayırlısıyla hayalimizz

canım burda çoğu kişiye göre garip sayılacak ama çok güzel arkadaşlıklar kurduk, seni üzen küçük bişey bile olsa sana elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız..Hayat toz pembe değil sadece güzel değil bizi üzen şeyleride paylaşacağız.. Dertler paylaşınca azalır, buraya yazmak istemezsen özel albüm yaparsın ordada yazışırız..

Biz bu dostluğu yüzyüze görüşmeden kurmuştuk, yani buluşamamış olmamamız hiçbirşeyi değiştirmez, ben seni diğer arkadaşlarım kadar çok seviyorum, diğerlerininide böyle düşündüğüne eminim..

Anlatmak istersen burdayız, dinleriz seni..Anlatamasanda yine gel aramıza,en azından kafan dağılır

ÇİTLENBİK cim hadi hayırlısı doktora gitmek şart.inş güzel haberlerle gelirsin..

Dünde bizim 10.günümüzdü..benim her yanım pilatesten ağrıyo..kocamda nasıl yorgun gözü açılmıyo..çok komiktim yaa ilk defa ben istedim o nazlandı

MAVİ SU PERİSİ cnm sen neden yazın tatildeyken halletmiyorsun?

günaydın kızlaaaaarrrr...

geçmişe kısaca göz attım ama kahvaltımızı yapmamız lazım sonra geleceğim

hayırlı cumalaaaaaarrrr

Ben 98 den beri arada ihale bittiğindeki kısa aralar hariç aynı yerde,aynı kişilerle çalışıyorum.. Birazda huyumu biliyor, iş oldumu kimsenin söylemesine gerek kalmadan burdayım..

Evlendikten sonra bana biraz daha hoşgörülüler, ben söylemeden bile c.tesi iş yok gelme diyorlar bazen..Birazda ben takmıyorum artık, çocuk olduktan sonra çalışmayı düşünmüyorum..

Senin iş yerindekileri anlamıyorum, öğle arası 1 saat zaten senin yasal hakkın istersen çıkar dışarıda da yiyebilirsin..Birazda yöneticilerin kendisinden kaynaklı sanırım, bazı şeyler onların inisiyatifinde aslında

Ben birazda karar alıpta gitmemenizi vakti zamanına bağlıyorum, sanki görünmez bir el tutuyor.. Bende aylarca dr. gidicem gidicem dedim, dr. gittiğimde bebek haberini aldım.. İnşallah sende o haberi kısa sürede alırsın..

maşallah sana benim de 5 yıl doldu birbirimizi tanıyoruz artık biz de sizin kadar olmasa da sabah 8,30 akşam 6 çalışıyoruz patron c.tesileri 1 gibi çıkarsınız işiniz olursa çalışırsınız duruma göre kendinizi ayarlayın işte dedi ama patronun damadı dyorum ya burda herşey ondan soruluyo patron tüm sorumluluğu ona vermiş o c.tesi erken çıkmamızdan rahatsız oluyo her hafta söyler bugün ne işiniz var erkenden kaçıyosunuz diye ama takmıyoruz patron başta öyle söylemişti diyorum o burdaki işleri bilmiyo ki diyo kendisi hiç izin yapmıyo biz gidince burda tek kalıyo sıkılıyo heralde istiyoki pazar bile gelelim yani burası 7x24 çalışan biyermiş falan filan

bu ay sonu zam mevzularını konuşurken patronla artık c.tesi çalışmayalım evlenince zor olmaya başladı dicem işimiz olursa gelelim dicem normalde damadına hep söylüyoduk kabul etmiyodu şimdi bi de böyle şanısmı denicem biraz bozulacak patrona sorduğum için ama napiim hem eskiden tektim şimdi 2 kişiyiz c.tesine gerek yok dicem

evet karnımız doydu gelelim bizim hatunlara

daphnem ellerine sağlık evin eminim çok güzel olmuştur ama lütfen beline dikkat et zamanın en çok görülen hastalığı fıtık çekenleri gördükçe çok üzülüyor insan.

citlenbikim ohh be geldin sonunda çok merak ettik ama iyiymişsin ayrıca doktora gitme kararınızı bende vafi gibi düşünüyorum herşeyin doğru bi vakti var ve rabbim o zaman gelene kadar bi şekilde bekletiyor.inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız kuzum.

hanzadem valla bazen gelip senin o patronunun saçını başını yolasım geliyor canım ya.

vafim ohh bebişle keyif yapmışsınız ne güzel..

eftelya canım her zaman anlat ben burda nelerimi nelerimi anlattım valla hiç kimse de sıkılmadan yorulmadan dinlediler destek oldular fikir verdiler.her zaman güzel haberlerle gelmedim hatta neredeyse 1 aydır midem midem diye yakınıp duruyorum her defasında Allah razı olsun dua ediyorlar ve ben inanıyorum burada birbirimize yaptığımız duanın etkisine.

mavi superim valla haklısın ama eşin de kendine göre haklı hal böyle olunca işin içinden çıkılmıyo olsun yazılmışsın nasıl olsa sende araç kullanan bayan bi arkadaşın varsa ondan yardım iste .

unuttuğum varsa affola

kızlar ahseni arayan var mı ben arayıp konuşurken kendimi tutamam sesim falan titrer diye arayamıyorum nolur hep dua edelim berra kuzumuza

kızlar gerçekten ya sanki bi el tutup gitmemize engel oluyo gibi kaç kere erteledik eşim bekleyelim deyip durdu bende herdefasında sıkıldım sabırsızlandım
şimdi de adetim gelmicek gibi bekliyorum ya gelmez bitürlü
bide içimde bi his tedaviden hemen cevap alcakmışız diyo inşşşş öyle olurr...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…