- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.981
günaydın fıstıklar..
dün dolaplar takıldı bizim ama bir tanesi oturmadı onu küçültecekler,yanı bugün yine gelecekler..
evet smilla dolaplarını merak ettim
bu arada hala evini görmediğimiz arkadaşlar var merak ediyorum acaba eylül gelini olmayıp bizi kandıranlar mı var ya da takipte tanıdık filan mı var
merhaba kızlar herkese günaydınlar olsun
kaç gündür giremiyorum iş yerinde internet problemimiz varhalolmadı patladım sıkıntıdan..
buarada tel.numaram da değişti başı 0555 ti 0545 oldu geri kalan aynı haberiniz olsun lütfen değiştiriniz
bende şuan başka bi değişiklik yok adetimi bekliyorum gelir gelmez dr.a gidicez çok sabırsız ve heyecanlıyım
bir adım atalım artıkkk
sizler nasılsınız inş.herkes iyidir.
jelomm doğum yapmış maşşaallhh bebişine allah analı babalı büyütsün..
Evin son halini eklesen ya similla
evet smilla dolaplarını merak ettim
bu arada hala evini görmediğimiz arkadaşlar var merak ediyorum acaba eylül gelini olmayıp bizi kandıranlar mı var ya da takipte tanıdık filan mı var
günaydın güzeller
sabah biraz tembellik yaptım yeni geldim işe, kahvaltımı yaparken bi geçmişi okuyayım..
chitlenbik merak ettik seni özledik canım aradım telin kapalıydı zaten demek no değişmiş hemen kaydediyorum
Hoşgeldin diyelim sana kaç gündür yoktun canım, merakta ettik
Karar almanıza çok sevindim, inşallah bebişiniz sizi bekletmeden hemencecik gelir..
İlgilendiğin için çok sağol canım.Gerçekten çok karmaşık günler geçiriyorum ve bu zamanda ilgi ve desteğe çok ihtiyacım oldu.Ve burada hamilelerimizin haberleri,zor zamanları oldukça benim yaşadıklarımı anlatıp kimseyi sıkmak istemedim.Birde biliyorsunuz ki alıngan bir tipim,huyum kurusun.İlgilenilmeyince ve cevap gelmeyince de moralim bozulacaktı...
Birde yeri gelmişken,İstanbul'da ki görüşen arkadaşlarımızın birbirleriyle doğal olarak daha fazla kaynaştıkları ve ben buluşmalara katılamadığım içinde üzgün ve kendimi biraz dışarda hissediyorum.Biliyorum yersiz bir düşünce ama böyle işte...
Oh beee :)
ya merak ediyorum bazen işe geç geliyosun bşy demiyolar mı bizim işbaşı 8,30 ben de genel de 8,30 da burda olurum ama neymiş işbaşı 8,30 muş buraya geliş saati değil buçuk olmadan burda olacakmışız daha 2 gün önce yine bunu söyledi işimiz olunca fazla kalıyoruz ona bşy diyen yok mesai de yok ya da öğlen yemeği molası yok 10 dk.da mutfakta yiyip masama geliyorum oyalanmıyorum daha ne yapmak lazım bilmiyorum
çok sağolun kızlar merak etmişsinz..
vaficim uzun süredir karar aldıkta şu gün bi gelemedi sankinasip artık kendi kendimize denemekten sıkıldım eşimin ilaçları da bitti
demek kendiliğinden olmucak artık belli bu ay tam 1yıl doluyo dr.dan yardım alma zamanı geldi.inş.en yakın zamanda gerçekleşir hayırlısıyla hayalimizz
Ben 98 den beri arada ihale bittiğindeki kısa aralar hariç aynı yerde,aynı kişilerle çalışıyorum.. Birazda huyumu biliyor, iş oldumu kimsenin söylemesine gerek kalmadan burdayım..
Evlendikten sonra bana biraz daha hoşgörülüler, ben söylemeden bile c.tesi iş yok gelme diyorlar bazen..Birazda ben takmıyorum artık, çocuk olduktan sonra çalışmayı düşünmüyorum..
Senin iş yerindekileri anlamıyorum, öğle arası 1 saat zaten senin yasal hakkın istersen çıkar dışarıda da yiyebilirsin..Birazda yöneticilerin kendisinden kaynaklı sanırım, bazı şeyler onların inisiyatifinde aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?