- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.001
oooo özdn hanımlar da burdalarmışş
Arada dürtmek lazımÇok yoğunmuş kuzum çok yoruluyor bu ara Özden kız prim alıyor musun yoğun zamanlarda ?
maşallah sana benim de 5 yıl doldu birbirimizi tanıyoruz artık biz de sizin kadar olmasa dasabah 8,30 akşam 6 çalışıyoruz patron c.tesileri 1 gibi çıkarsınız işiniz olursa çalışırsınız duruma göre kendinizi ayarlayın işte dedi ama patronun damadı dyorum ya burda herşey ondan soruluyo patron tüm sorumluluğu ona vermiş o c.tesi erken çıkmamızdan rahatsız oluyo her hafta söyler bugün ne işiniz var erkenden kaçıyosunuz diye ama takmıyoruz patron başta öyle söylemişti diyorum o burdaki işleri bilmiyo ki diyo kendisi hiç izin yapmıyo biz gidince burda tek kalıyo sıkılıyo heralde istiyoki pazar bile gelelim yani burası 7x24 çalışan biyermiş falan filan
bu ay sonu zam mevzularını konuşurken patronla artık c.tesi çalışmayalım evlenince zor olmaya başladı dicem işimiz olursa gelelim dicem normalde damadına hep söylüyoduk kabul etmiyodu şimdi bi de böyle şanısmı denicem biraz bozulacak patrona sorduğum için ama napiim hem eskiden tektim şimdi 2 kişiyiz c.tesine gerek yok dicem
Ben 98 den beri arada ihale bittiğindeki kısa aralar hariç aynı yerde,aynı kişilerle çalışıyorum.. Birazda huyumu biliyor, iş oldumu kimsenin söylemesine gerek kalmadan burdayım..
Evlendikten sonra bana biraz daha hoşgörülüler, ben söylemeden bile c.tesi iş yok gelme diyorlar bazen..Birazda ben takmıyorum artık, çocuk olduktan sonra çalışmayı düşünmüyorum..
Senin iş yerindekileri anlamıyorum, öğle arası 1 saat zaten senin yasal hakkın istersen çıkar dışarıda da yiyebilirsin..Birazda yöneticilerin kendisinden kaynaklı sanırım, bazı şeyler onların inisiyatifinde aslında
merhaba kızlar
yazamadım ne zamandır
gelişmeleri yazayım
oturduğumuz bina yıkılıp yeniden yapılacak sanırım pazar günü toplantı var yani bize taşınma yolu düştü
ilaçların bitti bu süreçte ama 62 kiloyum bu kilo ile hamile kalmak istemiyorum ve bende bizim sokakta b fit var oraya yazılıp bir 7 kilo vereceğim
haftasonu yine çalışıyorum pazarda misafir var
çok yoruldum artık istediğim tek sey biraz kafa dinlemek
işlerinizin kıymetini bilin valla
evet işim çok güzel çok zevkli ama insanları memnun etmek çok zor
Sizin eviniz çok güzel bir ev açıkcası çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok tabi. Kayınvalidenin yanına taşınacaksınız sanırım.
Ana vafi hamile misin :)İnan çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.Sağlıkla kucagına al inşallah.
Uzun süreden beri gelemiyorum arkadaşlar,hepinizi özledim. geçmişi okumaya çalışıcam.Başka hamiş hbr var mı?
Ana vafi hamile misin :)İnan çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.Sağlıkla kucagına al inşallah.
Uzun süreden beri gelemiyorum arkadaşlar,hepinizi özledim. geçmişi okumaya çalışıcam.Başka hamiş hbr var mı?
hoşgeldin buan melis hamile sonra miracle va aydasu hamile
evet karnımız doydu gelelim bizim hatunlara
daphnem ellerine sağlık evin eminim çok güzel olmuştur ama lütfen beline dikkat et zamanın en çok görülen hastalığı fıtık çekenleri gördükçe çok üzülüyor insan.
citlenbikim ohh be geldin sonunda çok merak ettik ama iyiymişsin ayrıca doktora gitme kararınızı bende vafi gibi düşünüyorum herşeyin doğru bi vakti var ve rabbim o zaman gelene kadar bi şekilde bekletiyor.inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız kuzum.
hanzadem valla bazen gelip senin o patronunun saçını başını yolasım geliyor canım ya.
vafim ohh bebişle keyif yapmışsınız ne güzel..
eftelya canım her zaman anlat ben burda nelerimi nelerimi anlattım valla hiç kimse de sıkılmadan yorulmadan dinlediler destek oldular fikir verdiler.her zaman güzel haberlerle gelmedim hatta neredeyse 1 aydır midem midem diye yakınıp duruyorum her defasında Allah razı olsun dua ediyorlar ve ben inanıyorum burada birbirimize yaptığımız duanın etkisine.
mavi superim valla haklısın ama eşin de kendine göre haklı hal böyle olunca işin içinden çıkılmıyo olsun yazılmışsın nasıl olsa sende araç kullanan bayan bi arkadaşın varsa ondan yardım iste .
unuttuğum varsa affola
kızlar ahseni arayan var mı ben arayıp konuşurken kendimi tutamam sesim falan titrer diye arayamıyorum nolur hep dua edelim berra kuzumuza
melisi, miracle ve aydasuyu biliyorum.Umarım sağlıkları yerindedir. Şimdik bide vafi hamile ha :)Allah hepinizi nazarlardan saklasın. Ay çok sevindim ya:)
ben iyiyim, işler çok. yaza kadar böle devam eder gibi
Çok ihmal ediyorum sizi, iş yerinden vınn vercekler bana artık ona bağlanıp, gelmeye çalışırım.
Chitlenpick, allahın izniyle senden de güzel hbrler alıcaz. İyi düşün hep.
Özden kiloyu falan düşünme ya, bebiş zamanı geldi artık
ÖZDEN bu allahın bir işareti sanırım
melisi, miracle ve aydasuyu biliyorum.Umarım sağlıkları yerindedir. Şimdik bide vafi hamile ha :)Allah hepinizi nazarlardan saklasın. Ay çok sevindim ya:)
ben iyiyim, işler çok. yaza kadar böle devam eder gibi
Çok ihmal ediyorum sizi, iş yerinden vınn vercekler bana artık ona bağlanıp, gelmeye çalışırım.
Chitlenpick, allahın izniyle senden de güzel hbrler alıcaz. İyi düşün hep.
Özden kiloyu falan düşünme ya, bebiş zamanı geldi artık
similla senin listende ben eksik kaldım sanırım
şimdi eşime söyledim hallediyor bilgin olsun
orası belli değil yavrum adam evi kiraya vermeye bilir sonuçta annesinin anıları var adamın paraya ihtiyacı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?