Eylül dostluğumuza burada devam (:

chitlenbik inanmak en güzel şey tedaviden hemen sonuç alacaksınız bence de

merhaba kızlar

yazamadım ne zamandır

gelişmeleri yazayım

oturduğumuz bina yıkılıp yeniden yapılacak sanırım pazar günü toplantı var yani bize taşınma yolu düştü

ilaçların bitti bu süreçte ama 62 kiloyum bu kilo ile hamile kalmak istemiyorum ve bende bizim sokakta b fit var oraya yazılıp bir 7 kilo vereceğim

haftasonu yine çalışıyorum pazarda misafir var

çok yoruldum artık istediğim tek sey biraz kafa dinlemek

işlerinizin kıymetini bilin valla

evet işim çok güzel çok zevkli ama insanları memnun etmek çok zor

merci canım diyorum ya yöneticilerin inisiyatifinde, damatta sizinle patronculuk oynuyor.. Hakkını ara canım, en azından 1 cumartesi gelir diğerinde gelmezsin..

Ana vafi hamile misin :) İnan çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.Sağlıkla kucagına al inşallah.

Uzun süreden beri gelemiyorum arkadaşlar,hepinizi özledim. geçmişi okumaya çalışıcam.Başka hamiş hbr var mı?

Sizin eviniz çok güzel bir ev açıkcası çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok tabi. Kayınvalidenin yanına taşınacaksınız sanırım.

Sizin eviniz çok güzel bir ev açıkcası çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok tabi. Kayınvalidenin yanına taşınacaksınız sanırım.

orası belli değil yavrum adam evi kiraya vermeye bilir sonuçta annesinin anıları var adamın paraya ihtiyacı yok

sağol canım, dur bi yaw geçmişe dalmadan kendinden bahset biraz..

hoşgeldin buan melis hamile sonra miracle va aydasu hamile

hoşgeldin buan melis hamile sonra miracle va aydasu hamile

melisi, miracle ve aydasuyu biliyorum.Umarım sağlıkları yerindedir. Şimdik bide vafi hamile ha :) Allah hepinizi nazarlardan saklasın. Ay çok sevindim ya:)

ben iyiyim, işler çok. yaza kadar böle devam eder gibi

Çok ihmal ediyorum sizi, iş yerinden vınn vercekler bana artık ona bağlanıp, gelmeye çalışırım.

Chitlenpick, allahın izniyle senden de güzel hbrler alıcaz. İyi düşün hep.

Özden kiloyu falan düşünme ya, bebiş zamanı geldi artık

Afiyet olsun canım,dinlenince bebişiminde keyfi yerinde sanırım, hiç yorgun hissetmiyorum bugün kendimi..

Daphnem ya arada kaçırdım, miracle haklı nolur ağır şeyler kaldırma, şuan anlamıyorsun, bel çok önemli, fıtık gerçekten beter bişey.. Allah korusun ağır kaldırırken ya kendine zarar verirsen, eşinle birlikte yapın bu tarz şeyleri..

buan cım nasıl düşünmeyim 62 den tavşan oldum resmen kilo vermem sart birde artık yemiyorum ama veremiyorumda kilo yani spor sart

eee özdenin zamanı geldide senin gelmedimi, senden ne zaman alacağız haberleri ??

orası belli değil yavrum adam evi kiraya vermeye bilir sonuçta annesinin anıları var adamın paraya ihtiyacı yok

canım inşallah istediğin, huzurlu olacağın bir yere taşınırsın..
Bencede kiloyu çok takma, tamam dikkat et ama bak pinguma oda kilolu hamile kaldım demişti sadece 3 kg kalmış hamilelikten,onuda koşuşturmada verir zaten.. Sende kg. vericem diye zaman kaybetme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…