Eylül dostluğumuza burada devam (:

buan cım nasıl düşünmeyim 62 den tavşan oldum resmen kilo vermem sart birde artık yemiyorum ama veremiyorumda kilo yani spor sart

ben de sendenim bacım 62 eşimin memleketinin plakası tam diyorum sizin oralı oldum

bugün eksiklerimiz birbir tamamlanıyo buancım sen de hoşgeldin özlüyoruz artık birbirimize çok alışmışız kızlar

eftelya sen hep bizi sıkacağını düşünüyorsun ama hepimiz bir derdimiz olduğunda burda anlatıyoruz zaten, sadece sevinçli olaylar konuşulmuyor.
herkeslere merhabalar bu arada, chitlenbikçim inşallah tedaviniz hızlı bir şekilde sonuçlanacak canım.

smilla bu videolar gece izlenmiyor. sabah 9- akşam 9 arası olması gerekiyor. birde sonundaki ve başındaki testleri çözmezsen izlendi kabul etmiyor. durduramıyorsun yeni sekmede başka açamıyorsun. mecbur gündüz bütün gün açıp tlf alarmımı kuruyorum biter bitmez testlere yetişip çözüyorum

günaydınlar kızlarrrrrr herkese hayırlı cumalar...
bu hafta hep dışarılardaydım veya misafirim vardı bugün hiçbişey yapmadan tembellik yapıcam

Çok sağolun kızlar.Biraz nazlımıyım neyim.Hamileliğim nasıl olur bilmem Gerçi aranızda en son hamile olacak kişi benim...

ben yarın manisaya gidiyorum kuzenimin bebeğini görmeye..pazar günü de işyerini taşıcaz..bugün telefonu almam lazım artık çünkü daha oraya internet bağlanmadı..

ÖZDEN cim ok

selamlaarrr. bugün kalabalığız ne güzel. batuş memede yapışık ikiz gibiyiz kuzumla

similianın listesi neki merak ettim??

vaficim hamileliğinden ailelerin haberi yokmu daha??

özdencim ben kaçırmışım kayınnvalidenin yakınınamı taşıncaksınız??

ben yarın manisaya gidiyorum kuzenimin bebeğini görmeye..pazar günü de işyerini taşıcaz..bugün telefonu almam lazım artık çünkü daha oraya internet bağlanmadı..

ÖZDEN cim ok

SİMİLLA aradım ama açmadın

75 ile biten benim numaram

benim iş ok

aslında zaten yakın evlerimiz ama eğer olur ise 2 kat altlarına

o olmazsa artık başka yere gideceğiz

biliyormusunuz bilmiyorum ama benim kendi anne babamın evide yıkıldı gecen ay doğup büyüdüğüm ev şimdide bu evimiz yıkılıyor geçmişim anılarımın olduğun evler birbir gidiyor

ev adres iş adres telefonlar mailler,herkesin çetelesini alıyorum cnm.senden aldığım için msj atmadım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…