- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.021
tek değilsin emin ol
buan cım nasıl düşünmeyim 62 den tavşan oldum resmen kilo vermem sart birde artık yemiyorum ama veremiyorumda kilo yani spor sart
ben de sendenim bacım 62 eşimin memleketinin plakası tam diyorum sizin oralı oldum
İlgilendiğin için çok sağol canım.Gerçekten çok karmaşık günler geçiriyorum ve bu zamanda ilgi ve desteğe çok ihtiyacım oldu.Ve burada hamilelerimizin haberleri,zor zamanları oldukça benim yaşadıklarımı anlatıp kimseyi sıkmak istemedim.Birde biliyorsunuz ki alıngan bir tipim,huyum kurusun.İlgilenilmeyince ve cevap gelmeyince de moralim bozulacaktı...
Birde yeri gelmişken,İstanbul'da ki görüşen arkadaşlarımızın birbirleriyle doğal olarak daha fazla kaynaştıkları ve ben buluşmalara katılamadığım içinde üzgün ve kendimi biraz dışarda hissediyorum.Biliyorum yersiz bir düşünce ama böyle işte...
Oh beee :)
çok üzülüyorum hanzade sorma bazen giyinirken arkamı dönüyorum aynaya kafa ben ama göbek ben değil kesinlikle
çok üzülüyorum hanzade sorma bazen giyinirken arkamı dönüyorum aynaya kafa ben ama göbek ben değil kesinlikle
canım burda çoğu kişiye göre garip sayılacak ama çok güzel arkadaşlıklar kurduk, seni üzen küçük bişey bile olsa sana elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız..Hayat toz pembe değil sadece güzel değil bizi üzen şeyleride paylaşacağız.. Dertler paylaşınca azalır, buraya yazmak istemezsen özel albüm yaparsın ordada yazışırız..
Biz bu dostluğu yüzyüze görüşmeden kurmuştuk, yani buluşamamış olmamamız hiçbirşeyi değiştirmez, ben seni diğer arkadaşlarım kadar çok seviyorum, diğerlerininide böyle düşündüğüne eminim..
Anlatmak istersen burdayız, dinleriz seni..Anlatamasanda yine gel aramıza,en azından kafan dağılır
eftelya canım her zaman anlat ben burda nelerimi nelerimi anlattım valla hiç kimse de sıkılmadan yorulmadan dinlediler destek oldular fikir verdiler.her zaman güzel haberlerle gelmedim hatta neredeyse 1 aydır midem midem diye yakınıp duruyorum her defasında Allah razı olsun dua ediyorlar ve ben inanıyorum burada birbirimize yaptığımız duanın etkisine.
eftelya sen hep bizi sıkacağını düşünüyorsun ama hepimiz bir derdimiz olduğunda burda anlatıyoruz zaten, sadece sevinçli olaylar konuşulmuyor.
herkeslere merhabalar bu arada, chitlenbikçim inşallah tedaviniz hızlı bir şekilde sonuçlanacak canım.
ben yarın manisaya gidiyorum kuzenimin bebeğini görmeye..pazar günü de işyerini taşıcaz..bugün telefonu almam lazım artık çünkü daha oraya internet bağlanmadı..
ÖZDEN cim ok
selamlaarrr. bugün kalabalığız ne güzel. batuş memede yapışık ikiz gibiyiz kuzumla
similianın listesi neki merak ettim??
vaficim hamileliğinden ailelerin haberi yokmu daha??
özdencim ben kaçırmışım kayınnvalidenin yakınınamı taşıncaksınız??
selamlaarrr. bugün kalabalığız ne güzel. batuş memede yapışık ikiz gibiyiz kuzumla
similianın listesi neki merak ettim??
vaficim hamileliğinden ailelerin haberi yokmu daha??
özdencim ben kaçırmışım kayınnvalidenin yakınınamı taşıncaksınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?