Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kuzucuğu benim için öp canım..

Sadece anneler, babalar ve kardeşler biliyor, çarş. günü dr. kontrolüm var ondan sonra saklamam artık..

ben yarın manisaya gidiyorum kuzenimin bebeğini görmeye..pazar günü de işyerini taşıcaz..bugün telefonu almam lazım artık çünkü daha oraya internet bağlanmadı..

ÖZDEN cim ok

smilla günübirlik gidiyosunuz sanırım taşınma işi olmasaydı pinguya uğrardın pazar günü de di mi süper olurdu

özdencim ben geçen eski evimizin önünden geçtim hala kiralanmamış. içim burkuldu ağlayasım geldi çok sewiyodum ewimi. dediğin gibi 1 yılda oturmuş olsam GÜZEL anılARım var.
kayınvalideyle aynı binada oturmak nasıldır acaba hayırlısı olsun canım siziyi anlaşıyodunuz dimi

kayınvaliden iyide ben anormalim

Kuzucuğu benim için öp canım..

Sadece anneler, babalar ve kardeşler biliyor, çarş. günü dr. kontrolüm var ondan sonra saklamam artık..

ailelere nasıl söylediniz ben kaçırdım orayı.. teyzesi oğluşumun yanakları öpülcek kadar oldu artıkbol bol öpüyoruz senin içinde öptüm
smilla günübirlik gidiyosunuz sanırım taşınma işi olmasaydı pinguya uğrardın pazar günü de di mi süper olurdu
eneee cidden similia süper olurdu kızz

eftelyacım ayrılmayı düşünecek kadar noldu?? bırak nazıda anlat hadi. kız eşinede böle naz yapıyosan fazla naz aşık usandırır

İşte o imkansız birşey canım.Ben ayrılmayı düşünürken... (Yine de büyük konuşmayayım da)
anlatsan neler olduğunu yorum yapıcaz belki bebek hayatınızı olumlu yönde değiştirir böyle tanıdıklarım var defalarca boşanmanın eşiğine gelen evini ayıran 7-8 yıldan sonra çocuk yapıp şimdi mutlu olan hem de şimdi çocuklarının 2 si de okula gidiyo kocamanlar allah bozmasın

İşte o imkansız birşey canım.Ben ayrılmayı düşünürken... (Yine de büyük konuşmayayım da)

canım konu tam olarak ne bilmiyorum, senin hassas bir yapin var farkındayım eşininde bunu anlaması lazım, karşılıklı konuşmadan böyle bir karar almamalısın, düzeltilmeyecek bir sorun yoktur diye düşünüyorum..İnşallah mutlu ve huzurlu olacağın bir sonuca varırsın..

ailelere nasıl söylediniz ben kaçırdım orayı.. teyzesi oğluşumun yanakları öpülcek kadar oldu artıkbol bol öpüyoruz senin içinde öptüm

eneee cidden similia süper olurdu kızz

test yaptıktan, dr. gitmiştim ondan sonra annelere söyledik tlf.da sonra onlarda babalara söyledi Süprizsiz oldu yani

kızlar benim işyerinde çok samimi bi arkadaşım vardı. 3 yıllık evliydi. evlilikleri problemliydi zaten yani evli gibi değillerdi çok soğuklardı birbirlerine. salı günü kız beni aradı boşanıyolarmış. meğerse 3 yıldır hiç birlikte olmamışlar. arkadaşım bunu hiç çaktırmadı çok şaşırdım. yaklaşmayanda kocasıymış. cinsel problemide yokmuş sağlıklıymış aMA kıza yaklaşmıyomuş. tedaviyide kabul etmemişim. çok şaşırdım.

Yok canım yaa,eşime naz yapabilecek kadar cesaretli değilim.Bir yaparım iki yaparım ama sinirinden de korkarım yani...

eftelya canım halledilmeyecek sorunlarınız yoktur inşallah, sinirli bir yapısı olabilir eşinin budurumda yapılacak tek şey sakinleşmesini bekleyip düzgünce konuşmaktır.

ayy çok ilginç doğruysa eğer 3 yıl çok bile durmuş kız ama belki de yalandır hani boşanacak ya masum ayağına yatıyo olabilir

merhaba kızlarrayy ne güzel kalabalık bugün..ama benim temizlik günüm yarın h.sonu benim için dolaşma zamanı demek
çitlenbik iyi olmana çok sevindim canımmm benimm bebişin seni inan bekletmeyecek buna inan yürekten
pinguu maşallah batuşa emsin annesi ohh benim içinde öp annesi mis kokuluyu Emir Bebek..
daphane canımm yorma kendini sende bak herkes sölemiş..
özdn Allah kolaylık versin canım sana çok ama çok yoğunsun bacım ya..Ev konusunda da hayırlısı tatlım..
Eftalya herşeyi bence ölç tart canım herşeyi burda anlatırsan herkes sana daha iyi yardımcı olur..ben sonradan dahil oldum aranıza ama herşeyimi paylaşabiliyorum ki siz daha uzun süredir birbirinizi tanıyorsunuz.ne güzel arkadaşlar katılmanı ve seni ne kadar sevdiklerini söylüyor..bunları göz önünde bulundur daha fazla söyletme onları,kırma..ne güzel herkes yanında..belki reelde bu kadar görüştüğün arkadaşın yok ama bak buradaki herkes senin yanında tatlım

Son düzenleme:
eftelyacım evlenmeden önce de eşinle bazı sorunlarınız oluyodu hatırladığım kadarıyla sonuçta sen hassas birisin ve eşin bunu bilerek evlendi şimdi de sana destek olmak zorunda

kız eftelya ne ayrılması ne diyosun sennn?

Hanzadem bunu diyen çok oldu ama ben bizde işe yarayacağını hiç sanmıyorum.O kadar saçma düşünceleri var ki,ölmezsen çatla cinsinden...

Geçen hafta kuzenimin oğlunun 1. yaş gününü kutlamaya gittim annemle.Planlamasaydım annemle gideceğiz diye göndermeyecekti biliyorum.Nişanlıyken sürekli gittiğimiz kuzenime karşı evlendikten sonra bir garip soğukluk girdi aralarına.Benimse tek gidip rahat ettiğim yer orası oldu artık.Ki ben 7 gün 24 saat evdeyim.Hiç demiyor ki git kafan dağılsın.

5-6 gibi pasta kesilir sonra çıkarız dedim.Biraz trip falan yaptı ama neyseki gittim.Akşam 6 da aradı çıkmadın mı diye,daha pasta kesilmedi dedim.Vay efendim gidip görmüşüm işte,daha ne bekliyormuşum.Kuzenin eşide dediki ben sizi bırakırım arabayla,nereye gidiyorsunuz hemen.Bunu söyleyince iyice köpürdü.Gittiğim yerden saatinde dönmüyormuşum! nereye gidiyorsam...

Sonra yaptığı doğum günü de burnun dan gelen kuzenim bi yandan ben bi yandan zavallı annem bi yandan sinirden ağladık ve kuzenim dayanamadı amcamı aradı.Niye hep böyle yapıyor en mutlu günümde,doğumumdada göndermedi kızı,bi daha da ne adını anar ne evine giderim dedi kapattı.Bi yarım saat sonra amcam tekrar aradı,tamam kalsınlar,keyfinizi bozmayın bugünde,ben konuştum demiş.Kuzende sevinçle geldi kalacaksınız bugün burda diye.Benim içimde hala bi kurt vardı sinirle kalsın demiştir diye.Aramadım da,kavga edip kapattık çünkü,yüzüme kapattı hatta sinirlenip...

Saat 11 buçuk gibi aradı,nerdesin diyor.Evdeyim diyorum,dalga mı geçiyosun ne evi diyor.Hala niye çıkmadınız herkes gittide,çıkın gelin dedi.Dedim amcam böyle böyle demiş,yok diyo ben öyle demedim.Nasıl geliyorsan gel ben anlamam diyor.Yanımda kuzen var,eşi var,kardeşi var,hepsi bana bakıyor.Kapat dedi ben enişteyi arıycam.Bu kezde onu arayıp getir demiş.Burası yabancı yermi diyor ama yok.İnadı tuttu bi kere.Sonra yine beni arayıp nasıl gittiysen öyle gel,beni oraya getirtme,saçından sürükleyerek getiririm,ağzını burnunu kırarım.................... Ben kendimi kaybettim artık,annem elimden aldı telefonu,bağırıştılar.Sonra dedim ben artık dayanamıyorum,amcamı arıycam gelsin,ne olacaksa olsun artık dedim ve aradım.1 saat konuştuk ve 1 saatte tek dediği bana,evine git! Öyle diyorsa dediğini yap,huyunu biliyosun evde otur vs,vs...

İyice dellendim.Nasıl konuştum,neler söyledim doğru düzgün hatırlamıyorum bile.Yani iyice yüz göz olduk onlarlada...

En kısa haliyle böyle oldu işte... Daha birçok şey...

canım bu noktada sorman gereken soru şu bence.Ben ömrüm sonuna kadar böyle bir hayat istiyormuyum?
cevabın hayır ise..bunu eşine söyleyeceksin korkusuzca..ya değiş ya da ben yokum..
değişmiyorsa kararını vereceksin..keza bu şekilde hayat geçmez..
ben boşanmanın eşiğinden döndüm yazdım burda da..eşim değişmeseydi ben çoktan boşanmıştım..
ama yaşadıklarımın izi bende fazlaca kaldı malesef..hala çocuk yapamamm sebebi de bu..
kendini en iyi sen bilirsin kendine doğru soruları sor ve kararını ver canım benim..
ve ne olur eşin için kendini eve kapatma ne olur!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…