- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.041
selamlaarrr. bugün kalabalığız ne güzel. batuş memede yapışık ikiz gibiyiz kuzumla
similianın listesi neki merak ettim??
vaficim hamileliğinden ailelerin haberi yokmu daha??
özdencim ben kaçırmışım kayınnvalidenin yakınınamı taşıncaksınız??
ben yarın manisaya gidiyorum kuzenimin bebeğini görmeye..pazar günü de işyerini taşıcaz..bugün telefonu almam lazım artık çünkü daha oraya internet bağlanmadı..
ÖZDEN cim ok
Çok sağolun kızlar.Biraz nazlımıyım neyim.Hamileliğim nasıl olur bilmemGerçi aranızda en son hamile olacak kişi benim...
özdencim ben geçen eski evimizin önünden geçtim hala kiralanmamış. içim burkuldu ağlayasım geldi çok sewiyodum ewimi. dediğin gibi 1 yılda oturmuş olsam GÜZEL anılARım var.
kayınvalideyle aynı binada oturmak nasıldır acaba hayırlısı olsun canım siziyi anlaşıyodunuz dimi
belki senden de süpriz haber alırız canım
Kuzucuğu benim için öp canım..
Sadece anneler, babalar ve kardeşler biliyor, çarş. günü dr. kontrolüm var ondan sonra saklamam artık..
eneee cidden similia süper olurdu kızzsmilla günübirlik gidiyosunuz sanırım taşınma işi olmasaydı pinguya uğrardın pazar günü de di mi süper olurdu
İşte o imkansız birşey canım.Ben ayrılmayı düşünürken... (Yine de büyük konuşmayayım da)
anlatsan neler olduğunu yorum yapıcaz belki bebek hayatınızı olumlu yönde değiştirir böyle tanıdıklarım var defalarca boşanmanın eşiğine gelen evini ayıran 7-8 yıldan sonra çocuk yapıp şimdi mutlu olan hem de şimdi çocuklarının 2 si de okula gidiyo kocamanlar allah bozmasın
İşte o imkansız birşey canım.Ben ayrılmayı düşünürken... (Yine de büyük konuşmayayım da)
eftelyacım ayrılmayı düşünecek kadar noldu?? bırak nazıda anlat hadi. kız eşinede böle naz yapıyosan fazla naz aşık usandırır
ailelere nasıl söylediniz ben kaçırdım orayı.. teyzesi oğluşumun yanakları öpülcek kadar oldu artıkbol bol öpüyoruz senin içinde öptüm
eneee cidden similia süper olurdu kızz
Yok canım yaa,eşime naz yapabilecek kadar cesaretli değilim.Bir yaparım iki yaparım ama sinirinden de korkarım yani...
kızlar benim işyerinde çok samimi bi arkadaşım vardı. 3 yıllık evliydi. evlilikleri problemliydi zaten yani evli gibi değillerdi çok soğuklardı birbirlerine. salı günü kız beni aradı boşanıyolarmış. meğerse 3 yıldır hiç birlikte olmamışlar. arkadaşım bunu hiç çaktırmadı çok şaşırdım. yaklaşmayanda kocasıymış. cinsel problemide yokmuş sağlıklıymış aMA kıza yaklaşmıyomuş. tedaviyide kabul etmemişim. çok şaşırdım.
kız eftelya ne ayrılması ne diyosun sennn?
anlatsan neler olduğunu yorum yapıcaz belki bebek hayatınızı olumlu yönde değiştirir böyle tanıdıklarım var defalarca boşanmanın eşiğine gelen evini ayıran 7-8 yıldan sonra çocuk yapıp şimdi mutlu olan hem de şimdi çocuklarının 2 si de okula gidiyo kocamanlar allah bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?