- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.401
Alla allaaaa niye aldık kızım o zaman o cicileri? dolap beklesin diye migiyiyorum ben valla.. çok detaya girmeyeyimde başka süprizlerde hazırlamıştım.. heheheeee
anaaaa maç deyince aklıma geldi bunların formalarını her hafta biri götürüp yıkıyo ben onları h.sonu misafir telaşından unuttum yıkamayı:18: eve gidip kısa programda yıkasam petekleri sonuna kadar açsam saat 7,30 dan 10,30 kadar kurur heralde zaten formalar naylon çok ıslak kalmıyo di mi kızlar
anlat da biraz biz de kopya çekelim bugün kocacım erkenci ama akşam maçı var
benim anlatacağım şey öyle iki araya bir dereye sığmaz, birde maç günü bırak adamcağızı koşacak hal kalmaz sonra
bu arada ben yemek yapmadım ne yapsam ki...
poşeti direkt makinanın içine boşaltıyorum yıkanıyo o zaman benim ki de hemen kurur içimi rahatlattın eşimi aradım şaka yapıyosun diyo dün ben sana şaka yaptım diye sen de bana yapıyosun di mi diyo inanmıyo ya
dün bana gardrobu komple boşaltıp dağıttığını söyledi bşy arıyomuş da sözde beni kandırıyo ben de yeni yerleştirmiştim tam
çok fenasın anlatmıyosun bşy maç olduğu sonradan aklıma geldi bşy olmaz bugün o yüzden
yemek benim de yok ne yapsam bilmiyorum biraz sarmam var sadece son 1 tabak kaldı pazar gününden beri yiyoruz
sıkma programını yüksek ayarda yaptır... asmadan öncede elinde iyice çırp, kuruturken devamlı ters düz yapıp yerlerini falan değiştir, bu şekilde kurutursun.. kaç tane forma var? şortlar zor kurur ama lastik yerlerinden dolayı, ben başka şort verdim formasınınkini giyemedi..
sen klimayla kurutmuşsun ben petekleri sonuna kadar açarsam daha iyi kurur heralde inş.
kuruduğu kadarı yeter onlara :))) nemliyken giysinler koşarlarken üstlerinde kurur zaten
ay hanzadeee bide bütün takım senin yüzünden hasta olurmuş
herkes uyudu mu nerdesiniz kızlar? daha iştende çıkmadınız :44:
ya benim canım yemek yapmak istemedi ve hiçbişey de yapmadım. geçenlerde hamburger yapmıştım çok güzel olmuştu bugün yine kolaya kaçmayı planlıyorum.. hamburger patates kızartması ve fanta iyi olur.. bizim evimize yakın bir sinema var bugün halk günü sanırım fiyatlarda indirim yapıyorlar. tavsiye edeceğiniz bir film var mı? belki gideriz.
celal ile ceren güzelmiş galiba izlediniz mi ona gidin gülmek istiyosanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?