Eylül dostluğumuza burada devam (:

Alla allaaaa niye aldık kızım o zaman o cicileri? dolap beklesin diye mi giyiyorum ben valla.. çok detaya girmeyeyimde başka süprizlerde hazırlamıştım.. heheheeee

anlat da biraz biz de kopya çekelim bugün kocacım erkenci ama akşam maçı var

anaaaa maç deyince aklıma geldi bunların formalarını her hafta biri götürüp yıkıyo ben onları h.sonu misafir telaşından unuttum yıkamayı:18: eve gidip kısa programda yıkasam petekleri sonuna kadar açsam saat 7,30 dan 10,30 kadar kurur heralde zaten formalar naylon çok ıslak kalmıyo di mi kızlar

Oda idare etmeye çalışıyor ama banada kızmaktan geri kalmıyor tabii...

Geceliklerim benimde duruyor öyle dolapta.Geçenlerde pijamalarım kirli olduğu için pijama takımını giydim sadece.Kilo alınca gecelik giymekte hiç olmuyor yaa...

Kızlar kardeşim epilasyon aletini kaybetmiş,okula giderken seninkini alıyım mı dedi,bende vermeyi düşünüyorum.Yerine belki ucuzundan bir epilatör alırım diye düşündüm.Kullanıpta memnun kaldığınız birşey var mı?

Veet var düşündüğüm.Birde gitti gidiyorda markasını bilmiyorum ama traş başlığıyla masaj yapma özellikli visionic diye bir ürün var.59,90 a...

hahahaaa aynı şeyi bende dün yaşadım, her hafta maçı var benimkininde bu sefer üç gün arayla başka bir maçı daha olunca iki formasıda kirlide kalmış.. birde şortuda formasıda beyaz olunca renklilerlede yıkayamıyorum... akşam 5.30 da 15 dak.lık kısa programda yıkayıp klimanın önüne astım akşam 20.30'a kadar kurumuştu.. ince oldukları için kolay kuruyor ütüde gerekmiyor :))

herhafta birinin yıkamasıda garipmiş.. ben milletin terli formasını elleyemezdim yaaa..

poşeti direkt makinanın içine boşaltıyorum yıkanıyo o zaman benim ki de hemen kurur içimi rahatlattın eşimi aradım şaka yapıyosun diyo dün ben sana şaka yaptım diye sen de bana yapıyosun di mi diyo inanmıyo ya

dün bana gardrobu komple boşaltıp dağıttığını söyledi bşy arıyomuş da sözde beni kandırıyo ben de yeni yerleştirmiştim tam

öğlen ahseni aradım ama ulaşamadım sanırım işi vardı yada kuzusu ile ilgileniyordu ulaşan var ise haber versin merak ettim onları

jelo ile de konuştum oğluşu yiyip yiyip bezini dolduruyormuş şimiden bez stoklarına başlayın diyor

valla eftelya ben en son 3-4 sene önce almıştım epilatörümü.. bu kadar yılda yeni teknolojiler çıkmıştır elbet haberim yok yenilerden.. benimkinin markası rowenta memnunum, zaten yazın kullanıyorum bacaklarım için..

Son düzenleyen: Moderatör:
benim anlatacağım şey öyle iki araya bir dereye sığmaz, birde maç günü bırak adamcağızı koşacak hal kalmaz sonra

bu arada ben yemek yapmadım ne yapsam ki...

çok fenasın anlatmıyosun bşy maç olduğu sonradan aklıma geldi bşy olmaz bugün o yüzden

yemek benim de yok ne yapsam bilmiyorum biraz sarmam var sadece son 1 tabak kaldı pazar gününden beri yiyoruz

sıkma programını yüksek ayarda yaptır... asmadan öncede elinde iyice çırp, kuruturken devamlı ters düz yapıp yerlerini falan değiştir, bu şekilde kurutursun.. kaç tane forma var? şortlar zor kurur ama lastik yerlerinden dolayı, ben başka şort verdim formasınınkini giyemedi..

sanırım en iyisi braun epilatör konusun da ama bilemiyorum uzun zamandır takip etmiyorum ilk olarak philips kullanmıştım sonra braun almıştım ağda tercih ediyodum yazın gerektikçe kullanıyodum mecburen

sen klimayla kurutmuşsun ben petekleri sonuna kadar açarsam daha iyi kurur heralde inş.

kuruduğu kadarı yeter onlara :))) nemliyken giysinler koşarlarken üstlerinde kurur zaten
ay hanzadeee bide bütün takım senin yüzünden hasta olurmuş

olabilir
ya aslında maç yapmasını hiç istemiyorum tehlikeli geliyo bana abisi yazın ayağını sakatladı hala topallıyo oynayamıyo artık

bugün de sanırım daphne yoğun bir igelse biri gelemiyor anacım topic aynı anda toplanamadı bi

herkes uyudu mu nerdesiniz kızlar? daha iştende çıkmadınız :44:

ya benim canım yemek yapmak istemedi ve hiçbişey de yapmadım. geçenlerde hamburger yapmıştım çok güzel olmuştu bugün yine kolaya kaçmayı planlıyorum.. hamburger patates kızartması ve fanta iyi olur.. bizim evimize yakın bir sinema var bugün halk günü sanırım fiyatlarda indirim yapıyorlar. tavsiye edeceğiniz bir film var mı? belki gideriz.

celal ile ceren güzelmiş galiba izlediniz mi ona gidin gülmek istiyosanız

celal ile ceren güzelmiş galiba izlediniz mi ona gidin gülmek istiyosanız

halk günü pzt ve çar. mış, belki yarın gideriz. ben türk filmlerini sinemada izlemeyi sevmiyorum. görüntü efecti yok ses efecti yok evde de izlesem aynı zevki alıyorum.. yabancı korku filmi gerilim veya savaş filmleri hoşuma gidiyor.. biraz önce baktım "mama" diye bir film var ama puanı çok düşük onunda..

Günaydın Kızlar,

bu aralar işler yogun galiba, fazla kimse gelmemiş. Kayınvalideye gitmekten bahsetmişsiniz, haftada kaç gün gidiyorsunuz?

Celal ile ceren izleyen var mı? Kimisi çok komik diyo, kimisi çok berbat. Ben cem yılmaza gittim.Onu beğenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…