- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.421
günaydın kızlar
formalar akşam çok rahat kurudu yetişti çok beğenmişler yine gönderdiler
Gerçekten yine mi gönderdiler canım, sende o kadr güzel hazırlamasaydın formaları
Günaydın millet, bir yorgunum bir yorgunum anlatamam. Dün kocişim beni yemeğe götürdü. Sonra mağazaları gezdik. Mavide çok hoş mevsimlik bir ceket beğendi. Cuma günü ona süpriz yapıp alacağım. Akşamda eve gidip 80 leri seyrettik. Dünde öyle bitti. Her sabah kalktığımda her gün birbirinin aynısı gibi hissediyorum. Sizdede oluyor mu yoksa ben depresyona mı girmeye başladım ufaktan
Günaydın millet, bir yorgunum bir yorgunum anlatamam. Dün kocişim beni yemeğe götürdü. Sonra mağazaları gezdik. Mavide çok hoş mevsimlik bir ceket beğendi. Cuma günü ona süpriz yapıp alacağım. Akşamda eve gidip 80 leri seyrettik. Dünde öyle bitti. Her sabah kalktığımda her gün birbirinin aynısı gibi hissediyorum. Sizdede oluyor mu yoksa ben depresyona mı girmeye başladım ufaktan
aynen ben de yorgunum hala uyumadım 3 ü geçiyodu yattım eltimler gitti banyo yaptım filan derken
ben de öyleyim canım evde hiç vakit geçiremiyoruz bütün günümüz iş yerinde ziyan oluyo diye düşünüyorum
hediye konusuna gelince iyi düşünmüşsün al ama hemen verme 2 hafta sonra sevgililer günü o zaman verirsin bi daha hediye düşünme başka fikrin yoksa tabii
ben ne yapacağımı bilemiyorum bu 14 şubat farklı bşyler bulmak lazım
her sabah bi bahane bulsam da bugün gitmesem ya da öğlen gitsem diyorum ama geçerli bi bahane bulamıyorum bana çok tutarlı bi bahane lazım burda herşey sökmüyo çünkü
3 de mi yattın canım... ben 1 de yattığımda bile hayalet gibi dolaşıyorum etrafta. Sevgililer günü için bende değişik bişi ne yapılabilir diye düşünüyorum ama aklıma bişi gelmiyor.
İşteyken eve gittiğimde bunları şunları yapcam diyorum eve gittiğimde hiçbişi yapasım gelmiyor ya.
günaydın hatunlar..
off ben evde sıkıldım temizlik yapmam lazım aslında kolumu kıpırdatcak halim yok
evde misin bugün aslında en iyisi senin için isteyince git istemezsen gitme oohh işi de yavaş yavaş yaprsın takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?