Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar
formalar akşam çok rahat kurudu yetişti çok beğenmişler yine gönderdiler

Günaydın millet, bir yorgunum bir yorgunum anlatamam. Dün kocişim beni yemeğe götürdü. Sonra mağazaları gezdik. Mavide çok hoş mevsimlik bir ceket beğendi. Cuma günü ona süpriz yapıp alacağım. Akşamda eve gidip 80 leri seyrettik. Dünde öyle bitti. Her sabah kalktığımda her gün birbirinin aynısı gibi hissediyorum. Sizdede oluyor mu yoksa ben depresyona mı girmeye başladım ufaktan

Gerçekten yine mi gönderdiler canım, sende o kadr güzel hazırlamasaydın formaları

ondan değil de canım eltimler bizdeydi sıra onlardaymış kaynım getirdi onlar da gece 3 e doğru bizden kalktılar giderken alıyolardı ama eşim maçtan çıkınca pantolonunu filan o çantaya koymuş boşaltmak istemedi bi daha biz de kalsın biz yıkarız eşyalarım var içinde dedi ondan

Günaydın kızlar ;

Celal ile Cerene ilk çıktığında gittik bana kalırsa kötü değil ama Cem yılmaz kadar mükemmel değil yine de epey güldük

aynen ben de yorgunum hala uyumadım 3 ü geçiyodu yattım eltimler gitti banyo yaptım filan derken
ben de öyleyim canım evde hiç vakit geçiremiyoruz bütün günümüz iş yerinde ziyan oluyo diye düşünüyorum
hediye konusuna gelince iyi düşünmüşsün al ama hemen verme 2 hafta sonra sevgililer günü o zaman verirsin bi daha hediye düşünme başka fikrin yoksa tabii
ben ne yapacağımı bilemiyorum bu 14 şubat farklı bşyler bulmak lazım

Son düzenleme:
bu akşam da biz eltimlere gidicez yemeğe çağırdılar
heralde bayılıcam artık hergün uyuma planlarıyla eve gidiyorum ama yok yani

monoton bir hayat oluyor. her sabah artık işe gitmek istemiyorum diye kalkıyorum valla şöyle 1 hafta izin alsam ne güzel olur aslında evde yatıp keyif yapmak istiyorum

her sabah bi bahane bulsam da bugün gitmesem ya da öğlen gitsem diyorum ama geçerli bi bahane bulamıyorum bana çok tutarlı bi bahane lazım burda herşey sökmüyo çünkü

3 de mi yattın canım... ben 1 de yattığımda bile hayalet gibi dolaşıyorum etrafta. Sevgililer günü için bende değişik bişi ne yapılabilir diye düşünüyorum ama aklıma bişi gelmiyor.
İşteyken eve gittiğimde bunları şunları yapcam diyorum eve gittiğimde hiçbişi yapasım gelmiyor ya.

evde bi işim yok temizlik vs.gibi tam yatılır aslında ama ya biri geliyo ya biz gidiyoruz kaşınıyoruz

canım bizim hep öyle 1-2-3 en erken 12,30 da yatarız ben de o yüzden her gün ruh gibiyim zaten hep o yüzden evde otursam diyorum galiba bu yorgunlukla işe gelirsem tabii çalışmak istemem
sevgililer günü içinde bşy bulursak iyi olur ama maliyetli olmasın mümkünse

merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım halı sildim sağ kolum tutmuyordu dün. kalktım sabah bi makine yıkandı şimdi beyazları attım 3 saat yıkar çamaşırı. misafir tuvaletimi temizledim bi güzel kullanılmıyo ama havalandırmadan toz yağmış resmen. evimi topladım. biraz takılayım nette dedim.
daphne yer değişelim sen eve gel ben işe gideyim :) o bunalım bende de var. her sabah kalk evi topla süpür yemek yap bitti. kış günü herkes çalşıyor. tv başında zaman ölüyo benimde.

günaydın hatunlar..

off ben evde sıkıldım temizlik yapmam lazım aslında kolumu kıpırdatcak halim yok

evde misin bugün aslında en iyisi senin için isteyince git istemezsen gitme oohh işi de yavaş yavaş yaprsın takma

Günaydınlar hanımlar dicem ama saat kaç olmuş bende sanki çalışıyor gibi baya zamandır erken kalkıyrdum bugün çok şükür uyudum kendime geldim
Daphnecim hediye işini halletmişsin ne güzel, benimde eşimin doğum günü yakında sonra sevgililer günü ne yapıcam bilmiyorum öpücükle kandırmakta olmaz :)
Dün akşam market alışverşne çıktık eşim bana inat doldurdu sebzeleri, uzun bir aradan sonra bugn ev hanımı gibi yemek yapmayı denesen diuor gıcık etti beni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…