Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evet yaa ne yapmak gerek sevgililer günü için ve hediye ne almalı Aklımda birşeyler var ama farklı fikirler de fena olma hani

5 kişiyiz ama konuşan yok hepiniz mi benim gibi bitkinsiniz anlamadım

Evlenince böyle oluyor demekki, herkes hemfikir
Hem çalışıp hem evle uğraşmak ise çok daha zor Çocuk varsa hele düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun...

akşam eltime gitmeden bakırköye gidicez sanırım eşim için alışveriş yapıcaz çorap çamaşır filan gitmişken ben de koleksiyonuma bşyler alırım dün o kadar bahsettik

bi tur çamaşır atayım..bizim su faturası çok geliyor yaw..diğer evde 20-25 tl geilrdi..
bu evde 50 geliyor..ki spordada duş alıyoruz.

apartmana toplu fatura geliyor,saatlere göre söylüyorlar bir üçkağıt yoktur inş

bizim su hep öyle çok geliyo anlamadım

tünaydınlar hatunlar 2 gündür yoktum 15 sayfa kadar birikmiş okudum geldim. Dün arkadaşıma gittim sabahtan akşama kadar ordaydım eşimde oraya geldi yemek falan derken 1 de kalktık eve gelip nasıl uyudum bilmiyorum. Bende vınn kullanıyorum 5 gb 25 tl ödüyoruz, aslında 4 gb 30 küsürlük paket yeniletecektik turkcelldeki çocuk yanlış işlem yaptı kamu paketini tanımladı hem fazla hem ucuz paket aldık 12 ay taahüt yaptı sinema için de Pi'nin yaşamını tavsiye ederim 5 yıldız 10 numara bir film, 3 boyutlu falan çok etkileyici ve güzel gidin mutlak. Celal ile cereni de ben beğendim çoook güldük ee komedi filmi olacaksa saçmalıkta olacak belden aşağı espride onuda tavsiye edebilirim.
Soficiğin bebişkosuda çok tatlı maşallah sunbhanallah
şimdide kalkıp cam silmem lazım yağmurda yağsa çamurda yağsa silmeliyim artık akşamada eşim erken gelecek aylık market alışverişe çekacağız liste yapayım bir yandan.

samsa tatlısı
10 adet milföy hamuru
2 yumurtanın akı
1 su bardağı çekilmiş badem(ben bulamadım fındık kullandım)
4 yemek kaşığı pudra şekeri

şerbetş
6 kahve fincanı şeker
4 çay bardağı su
limon suyu

bir kapta pudra şekeri, yumurta akı ve bademi iyic karıştırıyoruz. Milföy hamurunu tek tek 2 mm kalınlığında merdane ile inceltiyoruz, hazırladığımız harcı uç kısmına koyup rulo yapıyoruz. malzeme ve milföyler bitene kadar aynı işlem yapılıyor. Buzdolabında 45 dk bekletiyoruz. Ruloları ikiye kesip yağlı kağıt serilmiş tepiye diziyoruz ve 180 derecede alt üstü kızarana kadar pişiriyoruz. Sıcak sıcak servis kabına alıp daha önceden kaynatıp soğuttuğumuz şerbeti döküyoruz ve toz antep fıstığı ile süslüyoruz.
Bu kadarcık...

merhaba kızlar topic ne sessizleşmiş ya..
ben de kaç gündür evimde değildim annem rahatsız diye orada kaldım..dün akşam evime geldim..bugünde eşim izinli..
şuanda kendileri balkonu yıkıyor bahçeyi süpürüyor
bugün ne yapsak eşimle anca haftada 1 gün böyle vakit geçirebiliyoruz fikri olan?

canım bu tatlı arnavutların tatlısıydı sanırım yanlış mı hatırlıyorum.
tarif içinde teşekkür ederiz..

samsa tatlısı için saol canım, bende ilk fırsatta denicem.Hiç yemedim bu tatlıdan.Ama kolaymıs yapılışı :)

Terem, eşine mi iş yaptırıyon, yazık adama birgün tatili var. Hava nasıl orda bilmiyorum ama biraz açık havada gezin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…