- 15 Ocak 2013
- 913
- 101
- 53
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.441
3 de mi yattın canım... ben 1 de yattığımda bile hayalet gibi dolaşıyorum etrafta. Sevgililer günü için bende değişik bişi ne yapılabilir diye düşünüyorum ama aklıma bişi gelmiyor.
İşteyken eve gittiğimde bunları şunları yapcam diyorum eve gittiğimde hiçbişi yapasım gelmiyor ya.
merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım halı sildim sağ kolum tutmuyordu dün. kalktım sabah bi makine yıkandı şimdi beyazları attım 3 saat yıkar çamaşırı. misafir tuvaletimi temizledim bi güzel kullanılmıyo ama havalandırmadan toz yağmış resmen. evimi topladım. biraz takılayım nette dedim.
daphne yer değişelim sen eve gel ben işe gideyim :) o bunalım bende de var. her sabah kalk evi topla süpür yemek yap bitti. kış günü herkes çalşıyor. tv başında zaman ölüyo benimde.
akşam eltime gitmeden bakırköye gidicez sanırım eşim için alışveriş yapıcaz çorap çamaşır filan gitmişken ben de koleksiyonuma bşyler alırım dün o kadar bahsettik
bi tur çamaşır atayım..bizim su faturası çok geliyor yaw..diğer evde 20-25 tl geilrdi..
bu evde 50 geliyor..ki spordada duş alıyoruz.
apartmana toplu fatura geliyor,saatlere göre söylüyorlar bir üçkağıt yoktur inş
:) yok yere şimdi masrafa girmeyin canım :)
samsa tatlısı
10 adet milföy hamuru
2 yumurtanın akı
1 su bardağı çekilmiş badem(ben bulamadım fındık kullandım)
4 yemek kaşığı pudra şekeri
şerbetş
6 kahve fincanı şeker
4 çay bardağı su
limon suyu
bir kapta pudra şekeri, yumurta akı ve bademi iyic karıştırıyoruz. Milföy hamurunu tek tek 2 mm kalınlığında merdane ile inceltiyoruz, hazırladığımız harcı uç kısmına koyup rulo yapıyoruz. malzeme ve milföyler bitene kadar aynı işlem yapılıyor. Buzdolabında 45 dk bekletiyoruz. Ruloları ikiye kesip yağlı kağıt serilmiş tepiye diziyoruz ve 180 derecede alt üstü kızarana kadar pişiriyoruz. Sıcak sıcak servis kabına alıp daha önceden kaynatıp soğuttuğumuz şerbeti döküyoruz ve toz antep fıstığı ile süslüyoruz.
Bu kadarcık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?