- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.461
çoçuk olayının son sıralar baya üzerinde duruyorlar.Dursunlarda. Bu zamanda tek maaşla çoçuk bakmak hakketten zor.
Çoçuk bezi,maması, kıyafeti derken çok para gidiyor. Bakalım çalışmaları ne kadar sürcek .
samsa tatlısı için saol canım, bende ilk fırsatta denicem.Hiç yemedim bu tatlıdan.Ama kolaymıs yapılışı :)
Terem, eşine mi iş yaptırıyon, yazık adama birgün tatili var. Hava nasıl orda bilmiyorum ama biraz açık havada gezin isterseniz.
sabah kahvaltıda gördük bu haberi..ben saydırıyorum bi yandan sonra italyada çocuk başına anneye 1.000euro ödeniyor dedi..
bende dedim bana bunlarla gelin..
çoçuk olayının son sıralar baya üzerinde duruyorlar.Dursunlarda. Bu zamanda tek maaşla çoçuk bakmak hakketten zor.
Çoçuk bezi,maması, kıyafeti derken çok para gidiyor. Bakalım çalışmaları ne kadar sürcek .
vafi nerdesiiiinnnnnn???????
Öğleden önce bebişimi görmeye gittik, herşey yolundaydı şükürMinnak bişey kıpır kıpırdı
Kızlar biraz yoğunluk var arada bakıyorum. Özledim sizi :) Birde bu arada sınav evraklarını tamamlamaya çalışıyorum. Okuldaki aptal memurlar mektup olarak göndermişler. Delireceğim ya. Ben okula özel kargo personeli gönderdim adama vermemişler. Şimdi 10 gün bekleki gelsin. Tabi verdilerse neyse böyle işte. Hanzade kız nasıl bir şeyler almayı planlıyorsun. Hangi renkler mesela
Merhba kızlar
eşim hasta :2: dün dr.a gitti çok fena üşütmüş ciğerlerine kadar inmiş sen hala ayakta nasıl duruyosun demiş dr.bir çanta dolusu ilaçla geri döndü dr.dan.dün oyüzden biraz erken çıktık işten akşam ateşlendi üşüme falanda girdi titredi yavrumyarın yat dinlen gitmeyelim işe dedim sabah 11 gibi uyandı kahvaltı ettk yine kalktık geldik dükkana.deli etcek beni hiç canının kıymetini bilmiyo ikimiz birden olmazsak olmazmış kardeşi idare edemezmiş.şuan dükkandayız ne telefın çalıyo ne bişey ben ft.işliyom kendisi oflaya poflaya ft.kontrolü yapıyo.kardeşi de müşterisiyle çal çene de ön tarafta.benim artık evde oturmam şart oldu ben burda çalıştıkça adam hasta olsa bile evde yatamıyo burda illa birimiz olması lazım diye.diyorum sen nasıl insansn senin hiç kıymetin yok mu biraz kendine dikkat et.yok ben iyiyim bişeyim yok deyip duruyo.
Merhba kızlar
eşim hasta :2: dün dr.a gitti çok fena üşütmüş ciğerlerine kadar inmiş sen hala ayakta nasıl duruyosun demiş dr.bir çanta dolusu ilaçla geri döndü dr.dan.dün oyüzden biraz erken çıktık işten akşam ateşlendi üşüme falanda girdi titredi yavrumyarın yat dinlen gitmeyelim işe dedim sabah 11 gibi uyandı kahvaltı ettk yine kalktık geldik dükkana.deli etcek beni hiç canının kıymetini bilmiyo ikimiz birden olmazsak olmazmış kardeşi idare edemezmiş.şuan dükkandayız ne telefın çalıyo ne bişey ben ft.işliyom kendisi oflaya poflaya ft.kontrolü yapıyo.kardeşi de müşterisiyle çal çene de ön tarafta.benim artık evde oturmam şart oldu ben burda çalıştıkça adam hasta olsa bile evde yatamıyo burda illa birimiz olması lazım diye.diyorum sen nasıl insansn senin hiç kıymetin yok mu biraz kendine dikkat et.yok ben iyiyim bişeyim yok deyip duruyo.
sen çorbasını yap ilaçlarını ver dön işe eşin yatsın evde madem ikinizde olmazsa olmaz ise
yatıp dinlenmesi bile daha çabuk iyileştirir
öyle de dedim yemeğini hazırlayıp gideyim ben sen yat,yok işler birikir halledelim c.tesi pazar yatarım diyo.laf anlatamıyosun ki çok fazla iş kolik..bizim hasta olmamız yasakmış gibi davranıyo sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?