Eylül dostluğumuza burada devam (:

inşallah canım dediğin gibi güzel bir çözüm olur
ben en çok doğum izninin uzatılmasını isterdim 16 hafta çok kısa

evet canım alttan alttan iş yaptırıyom bide oldu mu diye soruyor çocuk gbhava yağışsız sinsi güneşli ama buz gb soğuk

sabah kahvaltıda gördük bu haberi..ben saydırıyorum bi yandan sonra italyada çocuk başına anneye 1.000euro ödeniyor dedi..
bende dedim bana bunlarla gelin..

Kızlar biraz yoğunluk var arada bakıyorum. Özledim sizi :) Birde bu arada sınav evraklarını tamamlamaya çalışıyorum. Okuldaki aptal memurlar mektup olarak göndermişler. Delireceğim ya. Ben okula özel kargo personeli gönderdim adama vermemişler. Şimdi 10 gün bekleki gelsin. Tabi verdilerse neyse böyle işte. Hanzade kız nasıl bir şeyler almayı planlıyorsun. Hangi renkler mesela

düşünüyorum düşünüyorum ama bulamıyorum kızlar..10 gün sonra çocukluk arkadaşımın d.günü...
ne alsam yaaaa senelerdir herşeyi aldım bu yıl ne alacam fikri olan var mı

Kendi tuzları kuru tabi. Biz iki standart bir yaşam sürüyoruz. Çocuk olursa hadi küçükken neyse ama 5-6 yıl sonra ciddi masrafları olacak. Versinler aylık 1.000 tl işi bile bırakırım vallahi En azından evde oturup çocuğumu büyütürüm.

bilmiyorum canım aklımda bşy olduğundan değil de eşime alınca mutlaka bşy ilgimizi çeker diye düşündüm

Merhba kızlar
eşim hasta :2: dün dr.a gitti çok fena üşütmüş ciğerlerine kadar inmiş sen hala ayakta nasıl duruyosun demiş dr.bir çanta dolusu ilaçla geri döndü dr.dan.dün oyüzden biraz erken çıktık işten akşam ateşlendi üşüme falanda girdi titredi yavrum yarın yat dinlen gitmeyelim işe dedim sabah 11 gibi uyandı kahvaltı ettk yine kalktık geldik dükkana.deli etcek beni hiç canının kıymetini bilmiyo ikimiz birden olmazsak olmazmış kardeşi idare edemezmiş.şuan dükkandayız ne telefın çalıyo ne bişey ben ft.işliyom kendisi oflaya poflaya ft.kontrolü yapıyo.kardeşi de müşterisiyle çal çene de ön tarafta.benim artık evde oturmam şart oldu ben burda çalıştıkça adam hasta olsa bile evde yatamıyo burda illa birimiz olması lazım diye.diyorum sen nasıl insansn senin hiç kıymetin yok mu biraz kendine dikkat et.yok ben iyiyim bişeyim yok deyip duruyo.

eşine geçmiş olsun canım, dinlenseydi iyiydi daha çabuk atlatırdı..

sen çorbasını yap ilaçlarını ver dön işe eşin yatsın evde madem ikinizde olmazsa olmaz ise
yatıp dinlenmesi bile daha çabuk iyileştirir

chitlenbik geçmiş olsun canım bence de eşin yatsaydı sen biraz uğrasaydın işe erken çıkardın yine eşinin yanına giderdin evde dinlenirdi en azından

sen çorbasını yap ilaçlarını ver dön işe eşin yatsın evde madem ikinizde olmazsa olmaz ise
yatıp dinlenmesi bile daha çabuk iyileştirir

öyle de dedim yemeğini hazırlayıp gideyim ben sen yat,yok işler birikir halledelim c.tesi pazar yatarım diyo.laf anlatamıyosun ki çok fazla iş kolik..bizim hasta olmamız yasakmış gibi davranıyo sinir oluyorum.
sağolun burada kızlar

Son düzenleme:
Chitlenbik geçmiş olsun canım.
Vafim kocaman oldu bıdık karnını okşa benim yerime. Daphne teyzen öpüyormuş seni de

Hanzade benimde bir alışveriş yapasım var sorma ama hem televizyon aldık. Hemde eşimin ödemeleri vardı bu ay. İnşallah bu ayki maaşimi çatır çatır yiyeceğim

öyle de dedim yemeğini hazırlayıp gideyim ben sen yat,yok işler birikir halledelim c.tesi pazar yatarım diyo.laf anlatamıyosun ki çok fazla iş kolik..bizim hasta olmamız yasakmış gibi davranıyo sinir oluyorum.

küçük çocuk gibi dinlenmezse geçmeyecek boş yere 2 gün kendine eziyet edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…