Eylül dostluğumuza burada devam (:

öyle de dedim yemeğini hazırlayıp gideyim ben sen yat,yok işler birikir halledelim c.tesi pazar yatarım diyo.laf anlatamıyosun ki çok fazla iş kolik..bizim hasta olmamız yasakmış gibi davranıyo sinir oluyorum.

sizin kendi işiniz ama benden farkınız yok bana da hasta olmak yasak ya biliyosunuz

citlenbik canım çok ggeçmiş olsun..keşke eşin seni dinleyip yatsa...çok illet bir grip virüsü var aman dikkat edin..

kızlar arkadaşıma ne alsam ya gerçekten bakınıyorum fln ama aklıma hiçbirşey gelmiyor..dışarı çıkmadan fikrinizi almak istiyorum

Okşadım canım hatta öpücüklerini yolladı sana bide dediki daphne teyzeme söyle arkadaşımı bekliyorum biran önce dedi

çitlenbik geçmiş olsn cnm.dükkan olunca maalesef kendi işinde olunca evde rahat yatamaz..benim eşimde hasta olsada gider her türlü.ne yapacaksın mecbur

terem senmi hediye konusunda fikir istiyordun.karıştırdıysam kusura bakmayın..kız arkadaşınsa eğer ondan kolay ne var..giysi al tabiki,takı al..bayan olunca hediye almak kolay,bence takı al sen,giysi bedeni olur olmaz uğraşmazsın

evet simillam bendim fikir isteyen..kız arkadaşım giysi almak riskli çünkü kendileri 1.85 boyunda aldıklarımın kolları fln kısa gelebiliyor..
takı da pek takmaz kendileri..ondan bu fellik fellik düşünmem..geçen yıl portföy cüzdan almıştım.ondan önce ev botu aldım.

atkı bere şal eldiven çanta alabilirsin canım

Vafiii bak gördüm mü bana kzıyordun sende başlamışsın çocuğuna arkadaş aramaya herkes doğursun uleyyyynnn diyesi geliyor insanın

ayy vafi darısı başımızı biz de bu heyecanları yaşamak için sabırsızlanıyoruz

walla bende ciddi ciddi istiyorum artık..kendi canımdan kanımdan hayatta en çok seveceğim varlığı büyütmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…