- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.481
öyle de dedim yemeğini hazırlayıp gideyim ben sen yat,yok işler birikir halledelim c.tesi pazar yatarım diyo.laf anlatamıyosun ki çok fazla iş kolik..bizim hasta olmamız yasakmış gibi davranıyo sinir oluyorum.
evet hasta olmak işe gelmemek zinhar yasaksizin kendi işiniz ama benden farkınız yok bana da hasta olmak yasak ya biliyosunuz
küçük çocuk gibi dinlenmezse geçmeyecek boş yere 2 gün kendine eziyet edecek
Chitlenbik geçmiş olsun canım.
Vafim kocaman oldu bıdık karnını okşa benim yerime. Daphne teyzen öpüyormuş seni de
Hanzade benimde bir alışveriş yapasım var sorma ama hem televizyon aldık. Hemde eşimin ödemeleri vardı bu ay. İnşallah bu ayki maaşimi çatır çatır yiyeceğim
vaficim maşşallah d,iyelim yavrucuğumuzachitlenbic geçmiş olsun canım...
Okşadım canım hatta öpücüklerini yolladı sana bide dediki daphne teyzeme söyle arkadaşımı bekliyorum biran önce dedi
çitlenbik geçmiş olsn cnm.dükkan olunca maalesef kendi işinde olunca evde rahat yatamaz..benim eşimde hasta olsada gider her türlü.ne yapacaksın mecbur
terem senmi hediye konusunda fikir istiyordun.karıştırdıysam kusura bakmayın..kız arkadaşınsa eğer ondan kolay ne var..giysi al tabiki,takı al..bayan olunca hediye almak kolay,bence takı al sen,giysi bedeni olur olmaz uğraşmazsın
evet simillam bendim fikir isteyen..kız arkadaşım giysi almak riskli çünkü kendileri 1.85 boyunda aldıklarımın kolları fln kısa gelebiliyor..
takı da pek takmaz kendileri..ondan bu fellik fellik düşünmem..geçen yıl portföy cüzdan almıştım.ondan önce ev botu aldım.
vaficim allah nazarlardan saklasın.Maşallah.Allah kem gözlerden korusun.
Chitlenpic çok geçmiş olsun
Vafiiiii minnağı görmüşsünüz kıpır kıpır yesinler onu büyümüş mü o kadar maşallah:)
Vafiii bak gördüm mü bana kzıyordun sende başlamışsın çocuğuna arkadaş aramayaherkes doğursun uleyyyynnn diyesi geliyor insanın
ayy vafi darısı başımızı biz de bu heyecanları yaşamak için sabırsızlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?