Eylül dostluğumuza burada devam (:

selam bebişler. geçmişi okumadan yazıyorum uzun zamandır gelemedim kayınvalidemler bende. şimdi biraz dolaşmaya çıktılar bebişimde uyuyo hemen size bi selam vereyim dedim. Nasılsınz bakalım?? sofişin bebişi doğmuş nasıl geçmiş doğumu? arayamadımda daha. normal doğummu olmuş ?? sağlıkları yerinde dimi. ay ne çok soru sordum

cuma akşamına misafir çağırdım eşimin teyzesi annesi babası büyükbabası falan şimdide yemek bloglarında dolaşıyorum biraz kursta öğrendiklerimden biraz bloglardan yapayım bişeyler, değişik fikirleriniz olursada söleyin lutfennnnn

hoşgeldin canım sofistike ile ben bir türlü konuşamadım oğluş ağlıyordu acıkmış bugünde aramadım artık akşama falan ararım.
senin paşacık nasıl nasıl oldu..

pingucummm nasılsın? nasıl gidiyo annelik, göbeğin indimi biraz merak ediyorum norml doğum sonrasını? batuşcuk nasıl? ohh mis gibi kokuyordur şimdi kokla bizim yerimizede

oğluşum artık 1 aylık oldu teyzeleri. anca 3500 kilo olmuş boyu uzamış 4 cm 53 cm olmuş. sürekli huy değiştiriyo. çok ağlıyo ama uyuyamadığı zaman bide gazı olduğunda. artık dinliyo biizi kocaman bakarak maşallah. memede uyumaya bayılıyo. 20dk emmesi gerek 5 dk sonra uyuyo

maşallah canım doğduktan sonra zaman ne çabuk geçiyor sağlıkla büyüsün inşallah cetvelini değiştirsene

annelik çok güzel yorucu ama güzel. oğlum 1 gece huysuzluk yapıyo diğer gece yapmıyo küçük adam herkesi etrafında topluyo dediğini yaptırıyo ya çok inatçı ve sinirli galiba hamilelikte yaşadığım stres geçti oğluşuma. bazen sebepsiz ağlamaları oluyo.
3 kilo gitmedi daphnecim zamanla gidicek işallah şimdi bebeğim için iyi beslenmeliyim

kesinlik pingu, olabildiğince yemek ye ki süt olsun, her geçen gün batuşun daha çok süte ihtiyacı olacak. herşey yolunda mı peki ? Ağrıların sızıların geçti demi? Oğluşun Aşı vuruldu mu?

kesinlik pingu, olabildiğince yemek ye ki süt olsun, her geçen gün batuşun daha çok süte ihtiyacı olacak. herşey yolunda mı peki ? Ağrıların sızıların geçti demi? Oğluşun Aşı vuruldu mu?

ağrım yok canım çok şükür. dün aşıya gittik 1 ay sonra tekrar var. şuan oğluşum kucağımda yazıyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…