Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kayınvalidenler cok seviyordur
hemde nasıl. bi dünya kıyafet almışlar ama büyük hepsi. dedesi şimdiden 10 tane minik arabalardan almış klasik arabalar çok güzel. işimiz olunca veriyoruz dedesi ayağında sallıyo
Canım, çok karışmalar falan oluyor mu?
birazcık oluyo ama idare ediyoruz napalım. bikaç şeye kızıyorum ama sağolsun kayınvalidem çok yardımcı.

merhaba kızlar ,

similla:)en uzun yol ilk adımdır sen bu adımı atmışsın tebrikler bebekte gelir yakında insallah

citlenbik eşine geçmiş olsun yatıp dinlenmesi gerekir ilaçta bi yere kadar en önemlisi dinlenmek

pingu kayınvalidenle anlaştın mı

Son düzenleme:

anlaştım özdencim kadın 3 çocuk 1 torun büyütmüş bazı yaptıkları bana ters geliyo ama elbet vardır bi bildiği zaten geçici süre burda sağolsun ama bana hiç iş bırakmıyo. benim zaten bütün gün tek işim batu bey :!: bu gece 3e kadar uyumadı gece ağlarsa ben uyutayım sende dinlen dedi sağolsun. dün gece çok uykusuzdum çünkü.

benimde bu tip korkularım var.kayınvalidemler 10 dklık yürüme mesafesindeler. Çok iyiler çok seviyorum ama karışma potansiyelleri çok yüksek. Bide tabi alıngan olma durumları var.
Bu saatten sonra yanlış bildiklerini düzeltemeye çalışsan da düzelmez bununda farkındayım.

Eşim düğün arifesinde grip olmuştu. eşime bakmaya gitmiştim. Allahım bi baktım battaniye battaniye üzerine. 40 derece ateş. Direk battaniyeleri kaldırdım, ateşi olana bu kadar çok battaniye örtülmez dedim ki, tepki büyük oldu, terlicek ki hastalık gitsin.Biz 2 çoçuk büyüttük vb. laflar ve tafralar :)

Bu ve buna benzer bir sürü şey var. Benim için zor geçer gibi.

Bugün uzak kaldım sizden evde net çekmiyo telefonla dikiş başında pc de olmuyo akşam eşim diyo benden gizli satıyormusun diye taktı yaptıklarıma can sıkıntısı işte
chitlenbik geçmiş olsun eşine ama hepsi böyle yat dinlen diyince sıkılıyo
akşama yemek derdi var yine

merhabalar kızlar ben ancak gelebildim.. bugün 10.30da kurstan aradılar başladı siz nerdesiniz diye, hemen apar topar hazırlanıp çıktım, ben 1 şubatta başlayacak sanıyordum.. ordan 3'te çıkıp diğer kursuma gittim, 5'te eve geldim yemeklerimi yaptım, sonrada buraya gelip geçmişi okudum ama ben okuyana kadar çıktı tabi herkes..

siyahdeniz hatırlattığın iyi oldu "pi'nin yaşamı" na gitmeyi bende çok istiyordum unutmuşum sonradan. ama çok oldu o film geleli büyük ihtimalle en küçük salonlara düşmüştür artık veya kaldırmışta olabilirler..

bakalım eşim erken gelirse bu akşam gideriz belki, hala gelmedi normalde bu saatte çoktan evde oluyordu bu sıralar yoğunlar..

aydasuuu merhaba canım bazen akşamları görüyorum seni ama hiç yazmıyorsun, nasılsın iyimisin? bebiş nasıl, hamilelik nasıl gidiyor canım? telefondan mı okuyorsun o yüzden mi cvp yazamıyorsun

günaydın hatunlar
landfloves aydasunun pc bozuk cvp ondan yazamıyo bildiğim kadarıyla

gece rüyamda öyle güzel bir bebek gördüm kü böyle masmasvi kadife tulum içinde esmer hafif kilolu kucağıma seviyorum ama çocuğu resmen içime sokmuşum.
yağızıma baksana diyorum eşime öyle güzel ki sabaha kadar oturup izleyebilirim. öyle otururken uyuduğumuzu görüyorum.
gece 3 te uyandım 1 bardak soğuk su içtim ve yattım

he he kaçma artık güzelim, seninde bebiş zamanın gelmiş, bak rüyalarına giriyor

nbrsiniz kızlar
çok işim var aslında bugn maaşları yatırcam onları hesaplamaya çalışıyorum yeni yıl ücret değişikliği bordro programını güncellemem lazım ama bilgisayarcıya ulaşamıyorum

kızlar size noluyor yaw, hadi ben çok halsizim, enerjik hissetmiyorum kendimi ama sizin enerjinize noldu artık sayfalar çok ağır ilerliyor..

Kızlar bir toplaşında bana biraz akıl verin. Şimdi bir arkadaşımızın bursada cumartesi günü düğünü var ama ben gitmek istemiyorum. Eşimde mantıklı bir yalan bulursan gitmeyiz dedi. Çünkü bana ilk sorduğunda yarım ağız giderim demiştim. Neyse eşimi bir kaç gün önce aramış geliyor musunuz diye ama eşim gelmemizi beklemiyor gibiydi dedi. Hani şehir dışında ya. Malum arabamızda yok bizim. Oda gelceğiz demiş. Düğün otelde ve yemekli. Kişi başına göre para veriyor. Ve bu kişi bizden tv yi alan kişi Hadi bakalım güzel yalanlarınızı bekliyorum Ben bulamadım da....

hastayım.
yada şu hasta bu hasta gibi
o gün çalışıyorum işler çok yoğun. mesaiye kalıcaz bi bu eksik ..
kv geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…