- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.521
hemde nasıl. bi dünya kıyafet almışlar ama büyük hepsi. dedesi şimdiden 10 tane minik arabalardan almış klasik arabalar çok güzel. işimiz olunca veriyoruz dedesi ayağında sallıyoKayınvalidenler cok seviyordur
birazcık oluyo ama idare ediyoruz napalım. bikaç şeye kızıyorum ama sağolsun kayınvalidem çok yardımcı.Canım, çok karışmalar falan oluyor mu?
merhaba kızlar ,
en uzun yol ilk adımdır sen bu adımı atmışsın tebrikler bebekte gelir yakında insallah
citlenbik eşine geçmiş olsun yatıp dinlenmesi gerekir ilaçta bi yere kadar en önemlisi dinlenmek
pingu kayınvalidenle anlaştın mı
gece rüyamda öyle güzel bir bebek gördüm kü böyle masmasvi kadife tulum içinde esmer hafif kilolu kucağıma seviyorum ama çocuğu resmen içime sokmuşum.
yağızıma baksana diyorum eşime öyle güzel ki sabaha kadar oturup izleyebilirim. öyle otururken uyuduğumuzu görüyorum.
gece 3 te uyandım 1 bardak soğuk su içtim ve yattım
he he kaçma artık güzelim, seninde bebiş zamanın gelmiş, bak rüyalarına giriyor
Kızlar bir toplaşında bana biraz akıl verin. Şimdi bir arkadaşımızın bursada cumartesi günü düğünü var ama ben gitmek istemiyorum. Eşimde mantıklı bir yalan bulursan gitmeyiz dedi. Çünkü bana ilk sorduğunda yarım ağız giderim demiştim. Neyse eşimi bir kaç gün önce aramış geliyor musunuz diye ama eşim gelmemizi beklemiyor gibiydi dedi. Hani şehir dışında ya. Malum arabamızda yok bizim. Oda gelceğiz demiş. Düğün otelde ve yemekli. Kişi başına göre para veriyor. Ve bu kişi bizden tv yi alan kişiHadi bakalım güzel yalanlarınızı bekliyorum Ben bulamadım da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?