Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok mantıklı açıklamaya gerek yok bence o sizden tv.yi isterken ne kadar mantıklıydı sence?
bırak eşin gelcez demiş sizin için de 2 kişilik ödesin gitme zaten kış ayındayız eşin arasın eşim hasta desin tebrik etsin yeterli hatta düğüne gelemiyoruz bir gün evinize tv izlemeye geliriz desin ben olsam öyle derim emin ol

Çalışıyorum yalanı güzel mis :)))))

kesinlikle son anda belli oldu falanda dersen daha iyi olur. ama madem otelde ve yemekli şimdiden gelemeyeceğinizi bildirin

canım kısa sürede o mis kokulu bebiş kucağında olur inşallah

amin canım inşallah ya

Speddy bebekleri ve hamile oldugumu bende cok görürüm rüyamda. Bekarkende götürdüm çokça. Bazıları cok inandırıcı oluyor.....

neredeyse ağlıcam rüya gerçek değil diye etkisinde fazla kaldım

yanlış bilmiyosam tv.alan arkadaşınız ise son anda söyleyin 2 kişilik ödesinler

Bana kalsa ben hic arayıp haber vermeyeceğim bile ama erkekler bizim gibi kinci olamıyorlar iste. Birde parayı bu saatten sonra ister istemez ödeyecekler artık cok geç yani :))))))

Bana kalsa ben hic arayıp haber vermeyeceğim bile ama erkekler bizim gibi kinci olamıyorlar iste. Birde parayı bu saatten sonra ister istemez ödeyecekler artık cok geç yani :))))))

bence sen beni dinle düğün günü arasın eşin eşim çok hasta hastaneye götürdüm serum takıldı filan desin çünkü zaten salgın var bu ara benim düğünüme yengem ve bi komşum bu salgın yüzünden gelememişti elbiseleri filan bile hazırdı almışlardı amcamla kuzenim geldi onlar da geç bile kalmışlardı yengem hasta diye ama o gerçekten hastaydı

tv aldık kurmaya geecekler deyin

özdn sana bayılıyorum ve zekana....

bak özdnin bahanesi daha güzel benden daha acımasızzzzzzzzz bunu bile yapabilirim ben olsam ciddiyim laf sokmaya bayılırım hak edene tabiiii

daphne bu adamla aranızda olumsuz bşy geçti mi ya da evleneceği kız mı bşy yaptı insan hediye ettiği şeyi neden istesin hem de kullanılmış aklıma geldikçe gıcık oluyorum durumu da iyiymiş hem öyle söylemiştin bi de utanmadan düğüne çağırıyo

özdn çok fenasın gerçekten ama iyi yapıyosun öyle olmak lazım çünkü insan saftrik oldukça tepesine çıkan çok olur

Bu kişi eşimin eski ev arkadaşı. Çok yakınlardı. Eşim onun için kendi üzerine ne krediler çekti. Halada onun kredilerini ödüyor. Neyse oralara giripte sinirlerimi bozmayayım hiç. Bence nişanlısı gaza getirdi bunu. Çünkü kız biraz pinti. Her şeyin hesabını yapıyor. Çocuğun hüseyine borcu olduğunu nişanlısı bilmiyor. Hatta tv yi almaya geldiklerinde eşime demişki sakın nişanlım duymasın borç meselesini diye.

evlenince gizli saklı kalmıyor öğrenir nasıl olsa

pintilik başka terbiyesizlik başka kimin aklına gelir hediye ettiği tv yi geri istemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…