- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.541
çok güzeldi ya vafi hala o bebek gözümün önünde valla uyanınca yanımda yoktu ya çok kötü oldum :18:
Kızlar bir toplaşında bana biraz akıl verin. Şimdi bir arkadaşımızın bursada cumartesi günü düğünü var ama ben gitmek istemiyorum. Eşimde mantıklı bir yalan bulursan gitmeyiz dedi. Çünkü bana ilk sorduğunda yarım ağız giderim demiştim. Neyse eşimi bir kaç gün önce aramış geliyor musunuz diye ama eşim gelmemizi beklemiyor gibiydi dedi. Hani şehir dışında ya. Malum arabamızda yok bizim. Oda gelceğiz demiş. Düğün otelde ve yemekli. Kişi başına göre para veriyor. Ve bu kişi bizden tv yi alan kişiHadi bakalım güzel yalanlarınızı bekliyorum Ben bulamadım da....
Çalışıyorum yalanı güzel mis :)))))
Çalışıyorum yalanı güzel mis :)))))
canım kısa sürede o mis kokulu bebiş kucağında olur inşallah
Speddy bebekleri ve hamile oldugumu bende cok görürüm rüyamda. Bekarkende götürdüm çokça. Bazıları cok inandırıcı oluyor.....
çok mantıklı açıklamaya gerek yok bence o sizden tv.yi isterken ne kadar mantıklıydı sence?
bırak eşin gelcez demiş sizin için de 2 kişilik ödesin gitme zaten kış ayındayız eşin arasın eşim hasta desin tebrik etsin yeterli hatta düğüne gelemiyoruz bir gün evinize tv izlemeye geliriz desin ben olsam öyle derim emin ol
hatta cuma akşamından ararsınız, senin gıcık patronun son anda elaman alımını c.tesi günü yapmış olsun..
Bana kalsa ben hic arayıp haber vermeyeceğim bile ama erkekler bizim gibi kinci olamıyorlar iste. Birde parayı bu saatten sonra ister istemez ödeyecekler artık cok geç yani :))))))
bir gün evinize gelir tv.izleriz beraber demeyi de unutmayın
tv aldık kurmaya geecekler deyin
tv aldık kurmaya geecekler deyin
özdn sana bayılıyorum ve zekana....
bak özdnin bahanesi daha güzel benden daha acımasızzzzzzzzz bunu bile yapabilirim ben olsam ciddiyim laf sokmaya bayılırım hak edene tabiiii
daphne bu adamla aranızda olumsuz bşy geçti mi ya da evleneceği kız mı bşy yaptı insan hediye ettiği şeyi neden istesin hem de kullanılmış aklıma geldikçe gıcık oluyorum durumu da iyiymiş hem öyle söylemiştin bi de utanmadan düğüne çağırıyo
Bu kişi eşimin eski ev arkadaşı. Çok yakınlardı. Eşim onun için kendi üzerine ne krediler çekti. Halada onun kredilerini ödüyor. Neyse oralara giripte sinirlerimi bozmayayım hiç. Bence nişanlısı gaza getirdi bunu. Çünkü kız biraz pinti. Her şeyin hesabını yapıyor. Çocuğun hüseyine borcu olduğunu nişanlısı bilmiyor. Hatta tv yi almaya geldiklerinde eşime demişki sakın nişanlım duymasın borç meselesini diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?