- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.561
evlenince gizli saklı kalmıyor öğrenir nasıl olsa
pintilik başka terbiyesizlik başka kimin aklına gelir hediye ettiği tv yi geri istemek
o zaman kocana de ki oy çokluğuyla karar verdik tv.kurmaya gelecekler ya da eşim hasta sonra tv izlemeye gelicez demen gerekli kk daki karılar laf sokmayı mantıklı buldu bu kadar kadın yanılıyor olamaz de
Ya kızlar ahsenle konuşan var mı? Çok merak ediyorum. Bu dayanamayıp arayacağım öğle arasında.
ben arıyorum ama açmıyor2 gündür arıyorum bugün aramadım
Bende geçen gün hem aradım hem mesaj attım cevap gelmedi. Merak ediyorum.
Bende geçen gün hem aradım hem mesaj attım cevap gelmedi. Merak ediyorum.
selam hatunlar bugün görümcem bize gelecek eşim sen git al dedi bugün dünden yemeğim var. dikiş odamı temizledim. kız görmesn yengem ne pis dicek sonra
hımm bilmem ki galiba sadece salon ve mutfak vardı. bir ara çekerim resim. eski tadı olmaz ama. o yeni ev yeni eşyalar. paketinden çıkmış.el değmemiş
sinirim tavan yaptı
patronla konuştum gidip maaşla ilgili anlaşamadık yine her sene olduğu gibi
diyorum yeni işe başlayan ön muhasebe elemanları bu kadar alıyo niye sen genel muhasebe mi yapıyosun diyo evet dedim o zaman smmm ye niye para veriyoruz diyo o zorunlu imza yetkisi olduğu için ben beyannemeleri her şeyi hazır ediyorum o gelip onaylıyo dedim
biz daha fazla veremeyiz beğenmiyosan başka bi yer bul biz de başka birini bulalım o zman başımızın çaresine bakalım dedi zaten senden memnun değilim dedi şok oldum daha geçen güne kadar ben çok iyiyiydim bi yere göndermezlerdi kızları gibi olmuştum gelen misafirlerine bile söylüyodu duydum kaç kere neyimden memnun değilsiniz dedim evraklarım düzenli değilmiş bazen evrak istiyo bulamıyorum sonra kendisinden çıkıyo unutuyo nereye koyduğunu bunu söyledim bşy diyemedi madem memnun değilsin 5 yıldır niye tutuyosun
hakkımı helal etmiyorum bunlara gitmek istiyorum ama tazminatımı bırakmak istemiyorum bunlara az değil sonuçta tek çarem
sinirim tavan yaptı
patronla konuştum gidip maaşla ilgili anlaşamadık yine her sene olduğu gibi
diyorum yeni işe başlayan ön muhasebe elemanları bu kadar alıyo niye sen genel muhasebe mi yapıyosun diyo evet dedim o zaman smmm ye niye para veriyoruz diyo o zorunlu imza yetkisi olduğu için ben beyannemeleri her şeyi hazır ediyorum o gelip onaylıyo dedim
biz daha fazla veremeyiz beğenmiyosan başka bi yer bul biz de başka birini bulalım o zman başımızın çaresine bakalım dedi zaten senden memnun değilim dedi şok oldum daha geçen güne kadar ben çok iyiyiydim bi yere göndermezlerdi kızları gibi olmuştum gelen misafirlerine bile söylüyodu duydum kaç kere neyimden memnun değilsiniz dedim evraklarım düzenli değilmiş bazen evrak istiyo bulamıyorum sonra kendisinden çıkıyo unutuyo nereye koyduğunu bunu söyledim bşy diyemedi madem memnun değilsin 5 yıldır niye tutuyosun
hakkımı helal etmiyorum bunlara gitmek istiyorum ama tazminatımı bırakmak istemiyorum bunlara az değil sonuçta tek çarem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?