Eylül dostluğumuza burada devam (:

o zaman kocana de ki oy çokluğuyla karar verdik tv.kurmaya gelecekler ya da eşim hasta sonra tv izlemeye gelicez demen gerekli kk daki karılar laf sokmayı mantıklı buldu bu kadar kadın yanılıyor olamaz de

Son düzenleme:
evlenince gizli saklı kalmıyor öğrenir nasıl olsa

pintilik başka terbiyesizlik başka kimin aklına gelir hediye ettiği tv yi geri istemek

Ya sorma hala şaka gibi geliyor. Çok mu ayıp yoksa çok mu komik yoksa trajikomik mi ben bilemedim.

o zaman kocana de ki oy çokluğuyla karar verdik tv.kurmaya gelecekler ya da eşim hasta sonra tv izlemeye gelicez demen gerekli kk daki karılar laf sokmayı mantıklı buldu bu kadar kadın yanılıyor olamaz de

En iyisi bencede biz böyle saftirik saftirik davrandıkça millet tepemize şey ediyor.

merhaba kızlar...
daphane hanzade ve özdn fikirler süpper denemelisin

ahseni bende merak ettim bi kaç kişi bugün arasa o zaman açar belki ya:26:

kaç gündür evde değildim evimi temizlemem lazım kuzenlerim gelebilirmiş..çamaşır yıkamam lazım ama deterjanım kalmadı..
dün gece hepsiburada da kampanya vardı sipariş verdim ama hala kargolanmamış..

selam hatunlar bugün görümcem bize gelecek eşim sen git al dedi bugün dünden yemeğim var. dikiş odamı temizledim. kız görmesn yengem ne pis dicek sonra

eşim konyaya gidiyor bu akşam cenaze varmış allahtan yeğenim bizde bu akşam onla birlikte uyuruz halbuki akşam için randevulaşmıştık kısmet artık

günaydınlar kızlarrrrrr
daphne cidden çok sinir oldum bende yaptıklarına, daha önce anlatmışsın ama ben okumadım tv olayını. Yemekli düğünlerde hep tahmin edilenden fazla kişi gelir 2 kişi çağırırsın 4 kişi olarak gelirler sinir olursun bir yandanda söz verip gelmeyenlere sevinirsin işin olduğu için gitmediğinizi değilde istemediğin için gitmediğini anlasınlar

hımm bilmem ki galiba sadece salon ve mutfak vardı. bir ara çekerim resim. eski tadı olmaz ama. o yeni ev yeni eşyalar. paketinden çıkmış.el değmemiş

hımm bilmem ki galiba sadece salon ve mutfak vardı. bir ara çekerim resim. eski tadı olmaz ama. o yeni ev yeni eşyalar. paketinden çıkmış.el değmemiş

bende taşınınca eklerim

taşınırken bazı eşyaları değişeceğim eşim kabul etti

benimde eksiklerim bitmedi. dikiş odası olan yere masa ve koltuk lazım . sonra diyorum 2+1 e taşınsam sığmaz gerek yok. senin evde ne değişcenki. belki oturma odanı değiştirirsin. yoksa salonun güzel. sehpanı filan cila yaptır çizikleri gider.

sinirim tavan yaptı
patronla konuştum gidip maaşla ilgili anlaşamadık yine her sene olduğu gibi
diyorum yeni işe başlayan ön muhasebe elemanları bu kadar alıyo niye sen genel muhasebe mi yapıyosun diyo evet dedim o zaman smmm ye niye para veriyoruz diyo o zorunlu imza yetkisi olduğu için ben beyannemeleri her şeyi hazır ediyorum o gelip onaylıyo dedim
biz daha fazla veremeyiz beğenmiyosan başka bi yer bul biz de başka birini bulalım o zman başımızın çaresine bakalım dedi zaten senden memnun değilim dedi şok oldum daha geçen güne kadar ben çok iyiyiydim bi yere göndermezlerdi kızları gibi olmuştum gelen misafirlerine bile söylüyodu duydum kaç kere neyimden memnun değilsiniz dedim evraklarım düzenli değilmiş bazen evrak istiyo bulamıyorum sonra kendisinden çıkıyo unutuyo nereye koyduğunu bunu söyledim bşy diyemedi madem memnun değilsin 5 yıldır niye tutuyosun
hakkımı helal etmiyorum bunlara gitmek istiyorum ama tazminatımı bırakmak istemiyorum bunlara az değil sonuçta tek çarem

Allah Allah salaklara bak sen. Memnun değilmiş. Doğru düzgün iznin yok öğle yemeği aran bile yok. Başkası olsa senin kadar sabredemezdi. Ayıp yaptığı. Kendini kovdur tazminatınıda al git. Muhasebeciye her yerde iş var.
Bu arada ben buraya gireli 8 ay oldu. Banada zam yok. Herkese yapılmış. Muhasebecimizde gireli 3 ay oldu onunla bana yapmamış çok bozuldum

tam paçoz bu adam ya seni istifa etmeye zorluyor sakın istifa etme o çıkarsın versin tazminatı

hıyar desen hıyardan salata olur cacık olur bundan bi halt olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…