Eylül dostluğumuza burada devam (:

öyle dengesiz heryerde var. hanzade sakın tazminatını bırakma. brüt maaşını bilmiyorum ama 6-7 binden fazla hak edişin vardır. belki dahada fazla. memnun değilse çıkarsın seni boşver.

hanzade bu hıyar asgari ücret mi veriyor sana yanında yeni başlayan da mı aynı maaşı alıyor

hanzade bu hıyar asgari ücret mi veriyor sana yanında yeni başlayan da mı aynı maaşı alıyor

yok canım asgari ücret değil tabi ki yanımdaki kızla da aynı maaşı almıyorum ama yine de normalde yaptığım işe göre daha fazla almam lazım onu biliyorum

O ne manyak bi adam öyle hanzade yaa.Beğenmiyorsa kovsun allah allah!

Benim bi arkadaşım 10 seneyi geçkin eczanede kalfa olarak çalışıyor ama patronu çoğu zaman olmuyor,herşeyi ona emanet ediyor o derece samimi ve güven verici.
Kız ev almayı düşündü ona güvenerek,tazminatınıda alacaktı çünkü.Çalışmayada devam edecekti ama kadın son anda veremem demiş,yoksa gelmezsin daha.O günden beri kendini kovdurmak için kafasına estiği gibi davranıyor valla.Bazen ben çıkıyorum deyip öğlen çıkıyormuş deli :)

yok canım asgari ücret değil tabi ki yanımdaki kızla da aynı maaşı almıyorum ama yine de normalde yaptığım işe göre daha fazla almam lazım onu biliyorum

bak bizim muhasebeci 2000 alıyor oda 5 yıldır buradaymış ve ön muhasebe yapıyor senin gibi

ben iş yerlerinde şunu biliyorum ki işi biliyorum diyip herşeyi yapmayacaksın. patronlar az para çok iş mantığında. belki iki kişilik iş yapıyor çoğunuz.

ben iş yerlerinde şunu biliyorum ki işi biliyorum diyip herşeyi yapmayacaksın. patronlar az para çok iş mantığında. belki iki kişilik iş yapıyor çoğunuz.

bende iki kişilik iş yapıyorum ama paramı alıyorum

keşke buraya gelsen hanzade seni ihya ederdik

Kovdur kendini al tazminatını. Sen daha fazlasını hakediyorsun çünkü. Yılbaşı sabahı bile çalıştın.

kemal sunalın bir filmi vardı kendini köyden kovdurmak için ağanın şapkasına oturuyordu ağayı elliyordu falan sende adamı deli et

Son düzenleme:
Sayfayı yeniliyorum yeniliyorum kimse bişey yazmıyor.Herkes sustu yine...

Anlatsam mı anlatmasam mı çelişkide kaldım ama hadi anlatayımda gülün :)

Hani size durmadan jelonun hangi hastanede doğum yaptığını sorup durmuştum ya? O gün kuzene gittiğim gündü.Ve burdan otobüse bindim,yanıma çok aceleci bir bayan oturdu.Sürekli telefonu çalıyor falan.Doğum falan diye konuşuyor.Ayy dedim bugün jelonunda doğumu vardı,ne yapıyor acaba diye düşünürken,kız telefondaki kişiye jelonun ismini söyleyerek nasıl olduğunu sakinleşip sakinleşmediğini sordu.Aklıma takıldı şimdi,acaba mı diye

En sonunda dayanamadım ve bişey sorabilir miyim dedim,tabii dedi.Hangi hastaneye gidiyorsunuz dedim,çok biliyormuşum gibi hastanesini

Zeytinburnunda,avrasya hospital dedi sanırım.Doğum için mi evet,doğum yapacak kişinin adı s...n mi,evet.Numarasından tanırız dedim.Son 4 hanesini sordum,bu kadar mı tesadüf olur dedim.Kız da ablasıymış.İsmimi sordu söyledim,selam söylersiniz dedim.Çok şaşıracak dedi.Yine de emin olamadım tabii bu kadar tesadüfe rağmen.Ve jelodanda ses çıkmadığına göre sadece bir benzerlikmiş anlaşıldığı üzere

Kim bilir ne demiştir doğum yapan kız

jeloo bahceli evlerde doğum yapacaktı sanırım daha doğrusu yaptı

Son düzenleme:
Eftelya yanılmıyorsam jeloo bahçelievler Aile hastanesinde doğum yapıcaktı, hastane konusunda konuşuyorduk çünkü :)

Canım çok sıkılıyoooooorrrr.Ne face de vakit geçirebiliyorum ne de burda.Herkes dağılmış yine...

işim vardı biraz gelemedim kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim bu kadar durdum yaza kadar da dururum artık ne yapalım bebişim beni bekletmez vaktinde gelir inş.o zaman çıkarım ama o zamana kadar da kendimi kovdurabilirsem ne ala....
patron kahvesini aldı bizim odaya geldi şirinlik yapıyo sohbet edip geyik yapmaya çalışıyo diğer kız konuşuyo ortamı yumuşatmak için çalışıyo garibim tabii ama kafamı kaldırıp adamın yüzüne bile bakmadım bundan sonra böyle bugüne kadar saygı gösterdim de ne oldu

Bencede aynen böyle davran. Dengesiz şey. Böylelerinin totusunda havai fişek patlatmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…