- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.581
hanzade bu hıyar asgari ücret mi veriyor sana yanında yeni başlayan da mı aynı maaşı alıyor
yok canım asgari ücret değil tabi ki yanımdaki kızla da aynı maaşı almıyorum ama yine de normalde yaptığım işe göre daha fazla almam lazım onu biliyorum
ben iş yerlerinde şunu biliyorum ki işi biliyorum diyip herşeyi yapmayacaksın. patronlar az para çok iş mantığında. belki iki kişilik iş yapıyor çoğunuz.
Kovdur kendini al tazminatını. Sen daha fazlasını hakediyorsun çünkü. Yılbaşı sabahı bile çalıştın.
Sayfayı yeniliyorum yeniliyorum kimse bişey yazmıyor.Herkes sustu yine...
Anlatsam mı anlatmasam mı çelişkide kaldım ama hadi anlatayımda gülün :)
Hani size durmadan jelonun hangi hastanede doğum yaptığını sorup durmuştum ya? O gün kuzene gittiğim gündü.Ve burdan otobüse bindim,yanıma çok aceleci bir bayan oturdu.Sürekli telefonu çalıyor falan.Doğum falan diye konuşuyor.Ayy dedim bugün jelonunda doğumu vardı,ne yapıyor acaba diye düşünürken,kız telefondaki kişiye jelonun ismini söyleyerek nasıl olduğunu sakinleşip sakinleşmediğini sordu.Aklıma takıldı şimdi,acaba mı diye
En sonunda dayanamadım ve bişey sorabilir miyim dedim,tabii dedi.Hangi hastaneye gidiyorsunuz dedim,çok biliyormuşum gibi hastanesini
Zeytinburnunda,avrasya hospital dedi sanırım.Doğum için mi evet,doğum yapacak kişinin adı s...n mi,evet.Numarasından tanırız dedim.Son 4 hanesini sordum,bu kadar mı tesadüf olur dedim.Kız da ablasıymış.İsmimi sordu söyledim,selam söylersiniz dedim.Çok şaşıracak dedi.Yine de emin olamadım tabii bu kadar tesadüfe rağmen.Ve jelodanda ses çıkmadığına göre sadece bir benzerlikmiş anlaşıldığı üzere
Kim bilir ne demiştir doğum yapan kız
işim vardı biraz gelemedim kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim bu kadar durdum yaza kadar da dururum artık ne yapalım bebişim beni bekletmez vaktinde gelir inş.o zaman çıkarım ama o zamana kadar da kendimi kovdurabilirsem ne ala....
patron kahvesini aldı bizim odaya geldi şirinlik yapıyo sohbet edip geyik yapmaya çalışıyo diğer kız konuşuyo ortamı yumuşatmak için çalışıyo garibim tabii ama kafamı kaldırıp adamın yüzüne bile bakmadım bundan sonra böyle bugüne kadar saygı gösterdim de ne oldu
Bencede aynen böyle davran. Dengesiz şey. Böylelerinin totusunda havai fişek patlatmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?