- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.601
LANDFLOVES biliyorum canım 10 yıldır genel muhasebeyle hesap kitapla uğraşıyorum ilk 1 yıl içinde tazminat alırım diye iş araştırmıştım hatta bikaç yerden teklif gelmişti ama burayı bırakamadım isanım ben ya onlar gibi ...... değilim hani 1-2 yıl daha çalışırım çocuk olunca çıkarım hem tazminatım artar hem işsizlik maaşı alırım diye düşündüm başka hesaplar yaptım ki yine öyle olacak bu kadar durdum 1 yıl daha kalabilirim hem yeni bir iş risk demek gittiğim yer burdan iyi olur mu kalıcı olur mu bilemedim malum kredimiz var cesaret edemedim açıkçası aslında çok rahat iş bulan biriyim aramasam bile teklifler geliiyo yani bu işte tecrübem var kendime güveniyorum ama yeni düğün oldu borca girince cesaret edemedim bebişi bekliyorum normalde hamilelik bebek yüzünden çıkanlara tazminat verilmez ama o zman sürekli izin kullanmam gerekecek mecburen benim işleri yürütmesi için birini alacaklar çıkarırlar beni anlaşırız
karnım aç akşama ne yemek yapsam acaba???
karnım aç akşama ne yemek yapsam acaba???
Çok şükür güzel haberlerini aldık canım.çok merak ettiğinizi biliyorum
hayatımın en yoğun 15 gününü geçirdim, berra küvezden çıktı ilaç tedavisi sürüyor sadece
internete girmek şöyle dursun evde yemek yemek ve uyumak için zor vakit bulabildim
berra çıktıgından beri çok iştahsız huysuz uykusuz garip bir bebek oldu tamamen değişti huyu suyu
ama dünden beri normale dönmeye başladık,
telefonlara ve mesajlara cevap veremedim çoğu kez
emzirirken telefonu yanıma alamıyordum, üstelik günümün 20 saatini hastahanede geçirdiğim için eve geldiğimde pert halde oluyordum hala yogunluğum gitmedi ama kızım için değer
bir de moralim çökük bitik durumdaydı, hiç konuşasım da yoktu kimseyle
haber vermek için girdim şimdi çıkmak zorundayım
aranıza yakında dönücem inşaAllah
şu zor günler geçsin kızım normale dönsün ağlama krizleri bitsin dua edin
öptüm hepinizi
çok merak ettiğinizi biliyorum
hayatımın en yoğun 15 gününü geçirdim, berra küvezden çıktı ilaç tedavisi sürüyor sadece
internete girmek şöyle dursun evde yemek yemek ve uyumak için zor vakit bulabildim
berra çıktıgından beri çok iştahsız huysuz uykusuz garip bir bebek oldu tamamen değişti huyu suyu
ama dünden beri normale dönmeye başladık,
telefonlara ve mesajlara cevap veremedim çoğu kez
emzirirken telefonu yanıma alamıyordum, üstelik günümün 20 saatini hastahanede geçirdiğim için eve geldiğimde pert halde oluyordum hala yogunluğum gitmedi ama kızım için değer
bir de moralim çökük bitik durumdaydı, hiç konuşasım da yoktu kimseyle
haber vermek için girdim şimdi çıkmak zorundayım
aranıza yakında dönücem inşaAllah
şu zor günler geçsin kızım normale dönsün ağlama krizleri bitsin dua edin
öptüm hepinizi
kızlar ya çok sağolun
hepiniz aradınız mesaj attınız, arada fırsat bulup yazmalıydım aslında size
ama dediğim gibi hem bedenen hem ruhen o kadar bitkin düştüm ki daha da toparlayamadım
elif ve jelo nasıl bu arada?
sofiş henüz doğum yapmamıştır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?