Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hanzade patronuna denilebilecek tüm şeyleri kızlar söylemiş, ne kadar pisliktir ki durumdan faydalanbiliyor gayet farkındaki tazminatını almadan çıkmazsın artık son noktada delirtcek sanırım ama uyma sen ona

merhaba kızlar evimdeyim, bi ara kursta tlfdan girdim okudum ama yorum yazamadım.. zaten çok sayfada ilerlememiş bugün..

hanzade bugünkü konularımızda iş hukuku vardı, işcilerin hakları falan.. keşke evlendiğinden 1 yıl dolmadan ayrılsaydın o zaman istifa bile etsen tazminat hakkın vardı.. ama yinede bişeyler vardır belki yarın hocaya sorarım.. ben bile ayrıldığım işyerinden tazminat isteyebilirmişim, 1 yıl oldu ayrılalı 2 yıl boyunca bu hakkım varmış.. benim iş yerim el değiştirmişti ve diğer firma sigortamızı yapmamıştı 1 ay ve maaşlar hep aksatmıştı anlaşamamış çıkmıştım ama diğer firma tazminat falan vermemişti alma hakkım varmış.. eşim hiç uğraşma boşver diyor ama 2 yıl yıllık izin bile kullanmamıştım onların ücretini de alabilirmişim bilmiyorum ben istesem diyorum isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler

bugün kurstan geldim makineye çamaşır attım, oturma odamı topladım, yatak odasını toparladım, bütün evi elektriyle süpürdüm, birde yayla çorbası için pirinç koymuştum haşlansın diye, bilg.a oturunca unutmuşum mutfağa bi gittim yanmışş, pirinçler tencereye yapışmış kapkara olmuş, o telaşla çaycıyıda devirdim, Allahtan lavabonun içine düştü de kırılmadı, altı üstü cam kırılırdı yoksa kesin..

şimdi tekrar başka tencereye pirinç koydum haşlanıyor, yapacam ben bu akşam bu çorbayı. yanınada tavuk kanat ve baget kızartacam, dünden kalan bulgur pilavımda vardı yeter..

nerdesiniz kızlar aloooooooooooooooooooo

bu arada ahseni bende çok merak ediyorum, msj atmıştım ama cevap gelmemişti banada.. inşallah kontorü yoktur ve int kotaları falan dolmuştur, aramalarımızıda bebişiyle ilgilenmekten duymamıştır... böyle düşünmek istiyorum

LANDFLOVES biliyorum canım 10 yıldır genel muhasebeyle hesap kitapla uğraşıyorum ilk 1 yıl içinde tazminat alırım diye iş araştırmıştım hatta bikaç yerden teklif gelmişti ama burayı bırakamadım isanım ben ya onlar gibi ...... değilim hani 1-2 yıl daha çalışırım çocuk olunca çıkarım hem tazminatım artar hem işsizlik maaşı alırım diye düşündüm başka hesaplar yaptım ki yine öyle olacak bu kadar durdum 1 yıl daha kalabilirim hem yeni bir iş risk demek gittiğim yer burdan iyi olur mu kalıcı olur mu bilemedim malum kredimiz var cesaret edemedim açıkçası aslında çok rahat iş bulan biriyim aramasam bile teklifler geliiyo yani bu işte tecrübem var kendime güveniyorum ama yeni düğün oldu borca girince cesaret edemedim bebişi bekliyorum normalde hamilelik bebek yüzünden çıkanlara tazminat verilmez ama o zman sürekli izin kullanmam gerekecek mecburen benim işleri yürütmesi için birini alacaklar çıkarırlar beni anlaşırız

keşke doğumdan sonra da direk tazminatımızı alabilsek ya

Inşallah istediğin gibi olur hanzade ben eski şubeme gittim arkadaşlarımı gördüm iyi geldi hatta bir firma ön muhasebe için birini alacakmis benim için aradılar yarın görüşme yapacağım banka olur olmaz belli değil belki aylar sonra olur o yüzden başlamak nasip olur inşallah

hanzade inşallah güzellikle çıkarıp tazminatını da verirler canım o zaman. hakkında hayırlısı olsun.

çok merak ettiğinizi biliyorum
hayatımın en yoğun 15 gününü geçirdim, berra küvezden çıktı ilaç tedavisi sürüyor sadece
internete girmek şöyle dursun evde yemek yemek ve uyumak için zor vakit bulabildim
berra çıktıgından beri çok iştahsız huysuz uykusuz garip bir bebek oldu tamamen değişti huyu suyu
ama dünden beri normale dönmeye başladık,

telefonlara ve mesajlara cevap veremedim çoğu kez
emzirirken telefonu yanıma alamıyordum, üstelik günümün 20 saatini hastahanede geçirdiğim için eve geldiğimde pert halde oluyordum hala yogunluğum gitmedi ama kızım için değer

bir de moralim çökük bitik durumdaydı, hiç konuşasım da yoktu kimseyle

haber vermek için girdim şimdi çıkmak zorundayım
aranıza yakında dönücem inşaAllah
şu zor günler geçsin kızım normale dönsün ağlama krizleri bitsin dua edin
öptüm hepinizi

ahseeeen hoşgeldin canım, bende tam kapatmak üzereydim bilg.ı... nasılsınız canım, berra sen eşin ailen iyimisiniz.. hastaneden çıktı mı berra bebek

Çok şükür güzel haberlerini aldık canım.

​Dualarımız seninle canım.Siz iyi olun yeter ki.Ama çokta merak ettik ne yapalım.Berrada kısa zamanda düzelir de annesinide teyzelerinide üzmez inşallah artık.Kendine çok iyi bak canım.Şu günlerde berranın en çok sana ihtiyacı var...

ahsencim herşey çok güzel olacak yakında tamamen iyileşecek sen hiç merak etme... ayrıca bebekler çok küçükken soğuk algınlığı gibi hastalıklar geçirdiği zaman bundan sonraki hayatlarında çok dirençli olurlarmış...kızın bundan sonra kolay kolay hasta olmayan sağlıklı dirençli olacak canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya çok sağolun

hepiniz aradınız mesaj attınız, arada fırsat bulup yazmalıydım aslında size
ama dediğim gibi hem bedenen hem ruhen o kadar bitkin düştüm ki daha da toparlayamadım

elif ve jelo nasıl bu arada?

sofiş henüz doğum yapmamıştır sanırım

sofiş doğum yaptı canım, pamuk gibi bir oğlu var artık :)

sende kendini çok yormamaya çalış berraya lazımsın annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…